Hejka!
Flo, podejrzewam tzw. Agasia ( małego krokodylka kupionego na bazarku Andzike za 2 zł ) , tylko cholernie się wygląd nie zgadza
, a może żaba to zaklęta księżniczka ?
przechlapane z samochodem, nie dało rady nic przyłatwić z tym przeglądem ? ;-)
Ollena no to piękna akcja
, oby tylko wszystko sie udało i wyszło coś co raz na zawsze będzie można wyleczyć
Azula podawałaś zapewne żel Sedalin, póki co nic lepszego na rynku nie było, a sam Sedalin generalnie też jest do D, on nie eliminuje strachu tylko na tyle osłabia zwierze, że sie ono nie chowa , nie ucieka, nie biega..bo po prostu nie ma siły
Dziś akurat byla u nas przedstawicielka firmy leków wet i promowała nowy ponoć jakiś rewelacyjny lek na sytuacje stresogenne, jakas super nowośc, cos czego jeszcze nie było, nie zapamiętałam jednak nazwy, jedynie, że trzy litery były w nazwie białe i układały sie w napis ZEN, że niby pomagaja psu osiągac ten stan
Pani zachwalała, że daje super efekt, ale trzeba zacząć podawanie kilka dni przed. Nie wiem czy będziemy to zamawiac do gabinetu, jakby było to mogłabym Ci Aniu wysłać, zobacze sobie w piatek jeszcze dokładnie nazwę to przeanalizujesz sytuację. A jak nie to sedalin, tyle, że reakcja psa na ten żel jest bardzo indywidualna, czasem na tą samą dawkę dobraną do wagi ciała zwierzęta bardzo róznie reaguja, czasem trzeb adołozyc bo nie działa, dawka powinn abyc dobrana przez weta.
Co do Sylwka ja też się nigdy nie podniecam, wręcz raczej nie do końca udają sie te imprezy, wielkie halo, a potem się okazuje na balangach, że jakaś adrenalina ludziom puszcza czy co, kłócą sie, awanturują, wspominam o wiele więcej normalnych bezokazyjnych imprez jako super super udane, a Sylwki źle mi sie kojarzą..i te powroty nad ranem, zimnica, taksówek zero...koszmarrrrrr
. Zeszłoroczny sylwester kojarzy mi się z zepsuciem zmywarki...ale także z fajnym seksem
Patrzcie jakiego mam zajebiaszczego kocura :
Pan poszedł do szpitala i go hotelikuję
)) ale jest cudowny, mój stary twierdzi, że persy to tylko grają w filmach jako towarzysze złych mafiozów i bandziorów, ewentualnie same grają złych mafiozów , często w ujęciach przed blatem z dwoma przyciskami : "władza na światem" i zniszczyć cały świat "
ale ten jest wyjątkowy:-)