reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Cześc,

U nas mroźno.

Kupiłam kombinezon (uzywany )przez Allegro i okazał się za mały.

My dywany mamy i ciastolina mi się wdeptała.

Majuska - czyli Patrysia wchodzi o czas ,ze będzie bawiła się w przewijanie, karmienie itd. Julka wczoraj z podnóżka (podestu) dla dzieci zrobiła lali łóżeczko. Włożyła tam lalę i przykryła pieluszką. Jak ogląda bajki to wszystkie postaci ( czy to księżniczki, czy elfy) to są lale.

Kupuj ciastolinę i już. Patrycja ja zna ze żłoba przecież i wie co się z nią robi.

Azula ale Amelka podobno do Boryska. !

Mama zabrała Julkę wiec wyruszam zaraz do HM i Cocodrillo oblukac kombinezony.

Zoyka, Majuska Mia juz dawno weszla a etap bujania, zawijania w pieluszki lali czy misia, karmienia go i rozne takie:-)

Zoyka kombinezon na 2 lata powinnas kupic albo nawet na 3...

Witam o poranku. No, nieco poznym, ale ogarnac sie nie moge. Karol w nocy sie dusil - dalam wziewy, ale dosc dlugo trwalo nim oskrzela zareagowaly. Poza tym kaszel sprawia mu wyrazny bol, maly kaszle i placze, a przeciez on nawet guza potrafi sobie nabic bez placzu. Jestem cokolwiek wypluta po tej nocy.

Zoyka moze kup jej spodnie od kombinezonu na szelki wygodniejsze sa a jak kupisz wieksze i podwiniesz to beda tez na nast rok.

Klaczku wspolczuje ale ten kaszel nie ma prawa nie bolec :( Patryk mial teraz to samo.. Oczy mu wychodzily. Dawaj Karolowi na noc Sinecod.

Nie mam Sinecodu. Idzie to dostac bez recepty? Podaje w ciagu dnia Ambrosol, ktory nam przepisala lekarka w Polsce, ale to stymuluje wykrztuszanie, wiec wieczorem juz sie nie daje. Diphergan by sie przydal, cholera...

Klaczku w ciagu dnia wykrztusne a na noc Sinecod albo inny hamujacy kaszel. Powinnas znalesc w PL sklepie, macie jakis blisko?
No i masz inhalator? dziala cuda!

Oj wy niedowiarki :-D:no: no proszę oto uchwycony moment szarpaniny:-( 100_2080.jpgBorys bardzo podobny do Adasia z tym,ze Adam nie był taki rozbójnik.No ale Borys też z euforii wpada w czarna rozpacz i vice versa :eek:..Majuska gratulacje dla żaby.Zoyka w sumie 92 powinno być dobre.Amelka ma kombinezon na 80 cm i jest jak znalazł i drugi dwuczęściowy trochę przyduży.Nie wiem jak oni robią te rozmiarówki.Z Nexta ma komplet 9-12 miesięcy i jeszcze posłuży ,a bluzeczka z 5-10-15 na 86 już przyciasna.Ollena czarne by mi się przydały,bo u nas góra 2 dni śnieg bywa biały

Załączniki

• 100_2080.jpg
    100_2080.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Ollena, o inhalatorze mozesz zapomniec na wstepie. Podanie wziewu to juz cyrk i wojna, a gdzie kilka minut z maska na dziobie? Mamy polski sklep w miescie, jutro tam bedziemy. Jesli maja, kupie.

Do góry