reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Azula no to obserwuj, moze u Was w Lidlu tez beda kombinezony:-)

Klaczku
a Mia myslisz, ze sobie da rzymac maske na dziobie? Trzymam ja na sile, druga reka maske a Mars robi z siebie Marsa do kwadratu zeby ja zajac.
Mia to Mia a Patryk to siebi i biadoli, sciaga inhalator, gryzie, wylewa, wymysla itd. Takze nie ma nic po drobroci..

reklama
Ollena do Lidla mi nie po drodze i nie ma gwarancjii ,ze dla mnie akurat starczy.Na razie mam taki kombinezon liliowy jednoczęściowy i ten dwuczęściowy taki ciemnozielono-khaki no ciężko ten kolor określić.Ale jakbyś tych spodni zaprzestała używać to chętnie przygarnę ;-)bo Amelka nosi ubranka które większośc dzieci w jej wieku nosiła w zeszłym sezonie .O ten kombinezon na 80 cm na przykład fajny ciepły tylko kolor za jasny:-( 100_2030.jpgprzy tym wietrze i śniegu już ubrałam ze dwa razy.Kłaczku zdróweczka dla Karolka:tak:

Załączniki

• 100_2030.jpg
    100_2030.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 79
Heloł :-)
Zoyka mnie zmotywowała, więc spędziłam uroczy poranek w Wydziale Komunikacji:confused2: kijanka czasowo zarejestrowana, czeka mnie jeszcze "czynny żal" w Urzędzie Skarbowym, bo dziś doczytałam, że na zapłacenie podatku jest 14dni od kupna samochodu... uppps :szok::sorry:
kłaczek - dużo zdrówka dla Karola, domyślam się, że wykończona jesteś :-(
azula - dzieciaki świetne, ale ten smok u Boryska... no nie pasi mi i tyle... :-D Amelka prześliczna w tym liliowym kombinezonie!
Flo - i jaki jest werdykt blacharza / mechanika?
Majuska - jakieś to dziecko niepodobne do Pani żaby:-D jesteś pewna, że to nie jakiś podrzutek? :-D

Ma któraś z Was konto w mbanku? jakiś czas temu zmienili serwis transakcyjny, uparcie trzymałam się starego, ale widzę, że teraz postanowili mnie uszczęśliwić na siłę i nie mam już wyboru - muszę korzystać z nowego :wściekła/y: jest tak nieczytelny, że szkoda gadać, historii szukałam 10minut, zmiany na babyboom to pikus przy tym co zrobił mbank:no:

Idę dziś na fabryczną imprezę... o ile w piątek byłam pełna werwy i nie mogłam się doczekać to dziś jakoś całkiem mi przeszło... Chyba pojadę samochodem na chwilę... :sorry:

Azula mam jeden kombinezon do sprzedania, nie wiem ile ma cm 12-18 rozmiar, zalozylam Mii i wyglada jak Amelka (Amelka nie ma za krotkich nogawek czy tylko wlozone w buty?) i nie zrobi w nim kroka ;)
Jesli kupie te portki z Lidla to chcialabym takie, zeby tez na nast rok byly dobre, ale jak zmienie zdanie to dam znac:-)
A u nas w LIdlu lezy wszystko dluuugo, nie ma tak ze ludzie sie rzucaja jak w PL i wszystko wykupuja w jeden dzien, na szczescie! choc jutro z rana sie wybiore, bo chce znalesc rozmiar na Mia i poogladac na spokojnie.

Padam normalnie, mam zero weny do czegokolwiek, spac mi sie chce i mam w doooopie wszystko. Marze caly dzien o lozku i ksiazce i tak codziennie..

Ollena - daję i zawsze dawałam Alince Play doh-a do zabawy w kuchni na stole. Na podłodze mamy PCV - ani ze stołu, ani z podłogi nie było problemu z posprzątaniem tego, co się nakruszyło, a dziecko miało radości co niemiara. Do tej pory potrafi się tym ładnie bawić, z tym, że teraz to rozkłada, jak Kuba spi, bo on zaraz wszystko do buzi ładuje. a z ubrań wszystko mi się ładnie spiera, więc nie ma problemu jak się tym trochę ubrudzi. Zresztą zawsze można ubrać fartuszek.

Kłaczek - oj, to nie fajna nocka. Tu muszę poprzeć Ollenę - moim maluchom jak ich dopada kaszel w nocy też Sinecod w kropelkach pomaga.

Flo - szkoda samochodu, ale dobrze, że Wam się nic nie stało.

Hallo Kobitki! Zdrówka dla dzieci! I gratulacje dla Żaby!
My mamy kombinezon z Wójcika, i okazało się że Adi ma jakoś dziwnie długie nogi, ciekawe za kim jak my raczej nisko podłogowi, i spodnie zrobiły się za krótkie. Wygląda jak Amelka prawie, tylko nie ma spodni włożonych w buty. Kupowałam wcześniej, i o ile kurtka dobra, to spodnie lipa. One w ogóle jakoś się tak podciągają. Pojadę dziś może kupić jakieś wyższe śniegowce :) a później dokupie nowe portki pewnie.
Kłaczek :-D
27.11.2013 1467.jpg27.11.2013 1468.jpg To moja duża piękność. I mała nabyta 2 dni temu w Ikea :)
Lala dla Adi uszyta. Klementynka plus nosidełko :) Boska nie:-D https://www.facebook.com/hmbymama

Załączniki

• 27.11.2013 1467.jpg
    27.11.2013 1467.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 54
  • 27.11.2013 1468.jpg
    27.11.2013 1468.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 56
Axa macie tam snieg?

Katrina Patryk tez by sie interesowal gdyby ktos sie z nim bawil a tak bez zajecia sie nim to potrafi caly dzien jezdzic na jezdziku....

No te nogawki niby jak stoi są dobre a długość ale tam pod spodem jest taki dodatkowy ściągacz i one właśnie się tak podciągają ale co za różnica wkładam je w but ,a jak się podciągną to opadają do wysokości buta.I tak jak siedzi w wózku to jest w śpiworku.Axa no właśnie się dziwnie podciągają:eek:W biedronce też są te kaktusiki ale ja nie chce ani jednego kwiata więcej:no:mam nie za duże okna ,a one szaleńczo rosną i zabierają całe światło i mimo całego ich piękna nie chcę

Ollena, my mamy śnieg :) w zeszłym roku zaspy były. Dziś u nas -4, Adi zakładam rajtki, kombinezon i wiem, że jej ciepło bo my już o 8 robimy dwa kilasy do szkoły :)
Olena no podciągają się skubańce, mam plan przyszyć gumki, i pod but zakładać. Kac ma tak przy swoich i jak idzie w śnieg to super rozwiązanie:tak:

reklama
3 swiaty z tymi kombinezonami... mam nadzieje, ze dorwe portki w Lidlu jutro i beda fajne.

MAm problem z Sylwestrem jak nastolatka;) chce sie spotkac z dziewczynami a okazalo sie, ze moja mama idzie do pracy i uwaga, uwaga! zapowedzialam babci dzis ze idziemy do niej spac w Sylwka haha;-)

Do góry