reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

No i po łikendzie....

Nie wiem co jest, ale kilka nas nie widzi fotek ( może to zależne od przeglądarki) , może się naprawi, tak czy inaczej widziałam Julkę - fioleciaka na FB:-)

Ufff rozdarty bachor wysłany do żłoba, poszło o buciki, chciała ubrać inne:no::no:...do tego stary mi juz kilka razy podniósł ciśnienie idiotycznymi gadkami, no ale zaraz wychodzi to mi przejdzie, czekam na klienta:-)

Miłego dnia:-)

reklama
Hełoł MYNDY :-p
rano wylądowaliśmy u lekarza - Kubula kaszle więc wolę na zimne dmuchać, chuchać. Pani dr stwierdziła, że nic się nie dzieje ale wolałam go zostawić w domu. M. wziął zwolnienie ale poleciał jeszcze do roboty żeby ogarnąć wszystko i wziąć robotę to domu - bo sama się nie zrobi. Panie w żłobie odpoczną od żywiołowego Kubuli :-D
Kocham jesień :-( i przeziębienia :-(

Cześc,

Zawsze ktoś komus podnosi ciśnienie. Mi podniosła Mamunia już wczoraj. Była msza za Dziadka z okazji 15 rocznicy śmierci. Poszłam. Matka miała dylemat czy jej bratanica przekazała jej znak pokoju czy nie. Powiedziała jej kilka słów bo aż śmieszne żeby skupiać się na takich głupotach zamiast na rzeczach ważnych. No to Mamusia ma dzisiaj focha i nie przyszła po Julke. Jak zadzwoniła to powiedziała ze jest w mieście i załatwia sprawy dla Babci a o tym,ze idzie rano załatwiać sprawy zapomniała mi powiedzieć. No i zamiast jechać z J do Koszalina - siedzę z Julką.

OBy do września, oby do września. Dam radę. Dam radę.

Zoyka wspolczuje. A mama odebrala wyniki?

Majuska zapomnialam wczoaj..Karol juz polecial? Bo pytalas o pogode a ja zapomnialam odpisac. Cieplo i zimno, jest ok, roznie bywa ale jest ok:)

misia pewnie wirus, u nas tez byl. Mia dostala w PL Neosine (miala tylko kaszel) i przeszlo, Patryk zaczal kaszlec juz w IE wiec od razu po podalam Neosine, inhaluje go oczywiscie i z kazdym dniem jest lepiej, przynajmniej w nocy juz nie kaszle a to dobry znak.

Ollena Kubula w nocy nie kaszle, nie ma temperatury, ma świetny humor i bryka :-D
jak ugotuję zupę to pójdziemy na spacer - pani dr pozwoliła :-)

Olena - odebrała. Wyniki ma dobre. Wszystko w normie. Była już z nimi u Doktorki. Teraz czekamy na USG jamy brzusznej.

Misia no to dobrze,ze to tylko katarzysko. Jaka zupa ?

reklama
Do góry