reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Flo ja mam po lekcjach muzyki traumę fletową :-D pan kazał mi w puzon dąć :sorry: a chęci do śpiewu we mnie nie zabił :-D
znalazłam kultowy numer mego prawie o dekadę młodszego m. :-D
Afric Simone Ramaya - YouTube
łącznie z tymi ćwiczeniami przy krzesełku :-D a w kulminacyjnym momencie jazda na kolankach :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hahahaha... misia, ta piosenka, nazywana u nas "w dupala" :-D:-D też obowiązkowo musi być na każdej imprezie :tak:
Ollena - w sumie jak brałam P. to też był sporo szczuplejszy, ale co ja zrobię, że tak świetnie gotuję (i świetnie zamawiam dania na telefon:-D)

Afric klasyka:-D, chociaż ja osobiście wolę ten numer Hafanana:-D

Andzike na szczęście jesteście aktywni w łózku to się P. nie zaokrąglił za bardzo:-D:-D

Misia dooglądałam teledysk...3:16...zmarłam:-D:-D:-D...ile musisz Jaśków wypić, żeby to zrobić? :-D:-D

Ostatnia edycja:
zabije mnie jak trafi na ten wpis: próbował numeru z krzesełkiem w zębach ale ma za słaby uścisk szczęki :-D jest jeszcze taki numer z przechodzeniem pod poprzeczką :-D kiedyś jak się zagiął to myślałam ze już mu tak zostanie...
w zależności od poziomu zadowolenia ... czasem po 50 gr się rzuca na parkiet a czasem po 0,5 l :sorry:

Cześć niedzielnie ;-)

My już po obiadku i spacerku. Dzisiejszy dzień w porównaniu z wczorajszym mokrym i wilgotnym był całkiem przyjemny. Już niestety ciemno się robi. Dzień śpi a my siedzimy przy kawce i placku imbirowym ( Mama tym razem zrobiła bo po wczorajszym bananowcu śladu nie ma )

Aniu trzymam kciuki, może się jakimś cudem odnajdą dokumenty.

Piorę , bo głupia matka kupiła dziecku w sklepie bobofruta a dziecko chce samodzielnie wszystko i część soczku pociekło. Cóz , jakoś musi się nauczyć , no nie ? :-D

Wszystkeigo co najcudowniejsze dla Amelianki i Mijki :))))

a to dzisiejsza Julia.

Zobacz załącznik 594197Zobacz załącznik 594198

Zoyka Julka jak zawsze fajnista:-),a ze te ich samosiostwo kończy się praniem to już inna bajka:eek:Dziewczyny mój M spala był ,jest i chyba będzie chudzinką:-p

reklama
Majuska moj wyglada strasznie, te 20 kg poszly mu w boki, brzuch i twarz, dupa i nogi patyki a reszta kwadrat, koszmar. Zobacz jego zdjecia ze slubu, bylo o niebo lepiej choc juz byl przytyty. Mimo, ze lubie miskowatych facetow, takich rownomiernie miskowatych, ale Mars powinien byc szczuply.

Andzike nie da rady go odchudzic, odkad rzucil fajki a palil nawet w srodku nocy to teraz zaczyna jesc po pracy i nawet 4 razy wstaje w nocy zeby jesc... gadam dzien w dzien i walkuje ale nie przegada.

Do góry