reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
O, drukujecie dziś sporo:-)

U mnie pyka "na gazie" brokułowa, będzie miksowana na krem, mam do tego grzaneczki i jak ktoś chce ser żółty tarty i nic więcej nie robię, mam w nosie czy się najedzą , czy nie:-p Karolek sobie zamówił to zupkę na pożegnanie, wylatuje jutro koło 14 chyba, ale tym razem obiecał, że za parę miesięcy postara sie znowu, żeby przylecieć w odwiedziny :-)Ogórkową robiłam często z ryżem, dobra jest:tak:

Misia zdrówka dla Kubuli:-)

Zoyka rzeczywiście dylemat z tym znakiem pokoju, sam znak pokoju powienien nie być tylko poruszaniem głową na prawo i lewo, ale też deklaracją że między nami jest git i nie mam nic do Ciebie, a tu taka pretensja:-DTo nie tak, że mam coś do Twojej mamy, ale i w swojej rodzinie obserwowałam takie akcje, wkurzały mnie one:tak:Dobrze, że wyniki w porządku:tak:

Ollena mega bloks to coś jak duplo primo jest .Ja wiem ,ze Duplo są super .Misia kupuj duplo potem jeszcze używkę odsprzedasz cieszą się dużym powodzeniem u mnie kilka zestawów po chłopakach zostało policja ,straż ,autka dałam Adamowi dla Borysa.Trochę plastik porysowany ale łapią się nadal świetnie natomiast nie polecam chińskich podróbek duplo.No majuska może fakt zatrzymaj synka na święta to już niedługo.Zoyka u nas podaje się rękę na znak pokoju ,a jak ktoś dalej siedzi to skinieniem głowy

Azula nie wiem co to sa duplo primo ale mega blocks sa super, mamy juz ponad 4 lata i sa niezniszczalne:)

A co do podawania rak na znak pokoju to dla mnie glupota i malo ludzi sie z tym wyrywa ale zauwazylam, ze juz jak ktos to zczyna to wiekszosc ludzi dziwnie patrzy na ta osobe;) tak czesto sobie obserwowalam. ludzie wola machniecie glowa;)

Ollena co kraj to obyczaj jak i z przyjmowaniem komunii w niektórych parafiach na klęcząco u nas na stojąco ,a widziałam ,że na rękę też przyjmują.U nas akurat jeszcze rękę sobie podajemy nie brzydzimy się ;-)

reklama
Ollena nie wiem dokładnie gdzie on mieszka , gdzies w centrum chyba, pracuje w Aldim, ale nie wiem w którym bo chyba jest ich dużo, nie? Nie mogę go zatrzymać, musi być w pracy w czwartek rano o 6 :-D strasznie jest z tego powodu happy:-D

Do góry