reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Misia no, że to:-D spodobała mi się bardzo Twoja sugestia do Olleny, żeby poszukała w swoim Marsie tych cudowności, które w nim kiedyś widziała, podałaś to w miłej i żartobliwej formie, po prostu:-D

Andzike jak to nie lubisz Abby ?:szok: , ja bardzo zawsze lubiłam, zwłaszcza po jakiejś 0,7-eczce:-D:-D Mamma mia nigdy nie widziałam, może się skuszę kiedyś w takim razie:-DCo do mojego Karolka, widzę wielki postęp, te półtorej roku bardzo dużo mu dało:tak::tak:, nie nawywijał nic:-D

Flo, Andzike, Wy tu sobie gadu-gadu, a na moim bazarku na dogo wasze smycze i wagi juz dawno podkupione:no::no:..a jutro koniec:szok:

reklama
Majuska ale ja tak robię :-D jak mnie wyprowadzi z równowagi :-D a od czasu pojawienia się kosmity to się to wydarza :-D częściej niż przez 19 lat naszego pożycia :-D
a po 0,7 to ja kocham i blondyne i brunete i śpiewam wszystkie ich piosenki :-D a już Dancing queen ... ech młodość :-D

Majuska - padłam. Tak mnie rozśmieszyło trenowanie przez Paćkę " jeb, jeb" ze nie mogłam się uspokoić i śmiałam się na głos przez dobrą chwile.

Misia - fajne mają rzeczy ale ceny...

Ja po 0,7 kocham Abbę miłością wielką, ale wtedy kocham też Modern Talking :-D:-D:-D
majuska - jak jeszcze nie oglądałaś Mamma Mii to polecam zdecydowanie, gęba cieszyla mi się pół filmu, potem mam ciary i gulę w gardle...:sorry2: "The winner takes it all" rozwala mnie zawsze.. :blink:

Zoyka no ja też sie śmiałam , ale przez łzy:-D

Misia ja na domówkach po 0,7 to słynę z tego, że odśpiewuję "Gospodarza domu" , tą wersję Pani Śpiewaczki w "Alternatywy 4", wszyscy chcą mnie wtedy zabić i błagają , abym juz przestała:-D

Andzike, a to ja nie ..ja Modern Talking nawet po 0,7:-D

Ostatnia edycja:
Majuska masz rację - modern talking to chyba po 7 l ale tego bym nie przeżyła :-D
niestety ja uwielbiam spiewać i muzyka mi nic a nic w tym nie przeszkadza :-D m. jak ma zły dzień mówi do mnie: kop mnie po mordzie, ale przestań śpiewać, :wściekła/y: Mój Stary Kocur uwielbiał jak śpiewałam dlatego też podejrzewam że Kubula może być jego reinkarnacją bo też baaardzo lubi jak mu śpiewam :zawstydzona/y:
Majuska - Kubula kiedyś wydzierał się na pół miasta: PIPA, PIPA ... pani w aucie obok się nerwowo poruszała :-D oczywiście mając na myśli świnkę P. :-D

Misia ja to uwielbiałam "katować " mojego starego ( oczywiście po 0,7 - jak juz docieralismy do domu i dogorywaliśmy w wyrze) piosenką zespołu Myslowitz " wieczorami chłopcy wychodzą na ulicę...." tym takim omdlewającym wokalem....stary w końcu nawet to polubił i wręcz zachęcał:-D:-D:-D... oczywiście nie mam kompletnie głosu:-D:-D..chociaż w podstawówce należałam do chóru szkolnego i ponoć nieźle mi szło:-D:-D

aaaaa...zapomniałam donieść, iż prawdopodobnie jesteśmy w fazie wychodzenia piątek:sorry2:, wczoraj stan pogorączkowy, grzebanie paluchami w jamie chłonąco-trawiącej, czerwone policzki, dzis od rana ślinotok:sorry2:

Jezzdem

Wreszcie mam neta.

Majuska - mój były mąż po % śpiewał "Ziutę",

Azula - Amelka juz taka duża dziewczyna, szok, że cudze dzieci tak szybko rosną!!!

Andzike - u nas ostatnio jest takimi zrywami, choć ja to bym wolała systematycznie - 3 razy dziennie - i chodzę jak w zegarku...

Ollena, Zoyka - wiem, wiem, od tej strony mnie nie znałyście, no ja wbrew pozorom mam "diabła za kołnierzem",

Jotemka - witaj kochana u nas, jakby to napisała Mamusia - rozłóż kocyk i rozgość się!! Jak się tak w ogóle czujesz?

Misia - Kubusie to takie wiercipiętki, albo śpi na klęcząco, albo kręci się jak wskazówka w zegarku,

Kłaczku - no, a zaraz zaczna się ciekawe pytania, nie zapomnę jak odprowdziłam Magdę do przedszkola, przebieramy w szatni buciki na tenisówki, obok całkiem przystojny tatuś synkowi obuwie zmienia i pada pytanie ze strony mojej córci:" Dlaczego te buciki nie nazywają się penisówki??".

A ja tam Modern Talking to mogę śpiewać i przed piciem i po piciu, nawet w trakcie tańczenia (ale to juz po %).

Czesc,
Jotemka witaj cieplo :)
Azula buziaki dla solenizantki :-D
Dziewczyny ja to po % zawodze smetnie sopranem i najlepiej wychodzi mi wtedy Gaude Mater Polonia. Przyznac musze iz sopran mialam kiedys piekny poki 3 razy pod rzad nie przeszlam zapalenia strun glosowych. Teraz zostalo tylko wspomnienie owego brzmienia :-D
A tak w ogole od wczoraj mam dola koszmarnego bo zgubilam albo ukradli mi portfel. Stracilam dowod osobisty, prawo jazdy, karte bankowa i 60 funtow. Ryczec mi sie chce bo i kasa i dokumenty, ktore dopiero w PL moge odtworzyc. Pojechalam od razu na policje ale nawet nie licze na cokolwiek :no: Nawet w domu nie chce mi sie z nikim gadac i wieczor wczoraj mialam spieprzony na calej linii :(
Niedzielna kawa, wlatujcie :)

reklama
Do góry