reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Witam kobietki z rana,
z kawą rzecz jasna, bo bez niej nie funkcjonuję.
Mamma Mia to mój ukochany film.. Chociaż śpiewu Brosnana nie cierpię, to uwielbiam za wszystko Meryl Streep. Niezmiennie się wzruszam przy "Schoolbag in hand"
Małż z trójką poszedł do kościoła a ja idę na 18, więc bardzo powoli mi wychodzi rozpoczęcie nowego dnia. Matko, zaraz południe!!! Jaki nowy dzień???
Małż czasami ostro mnie zakurzy, nie powiem. Wtedy przypominają mi się słowa śp. mojego chrzestnego (48lat stażu małżeńskiego miał): jak będzie źle to przypomnij sobie dlaczego powiedziałaś "tak", bo to jest niezmienne...
Anka, może ten portfel sie znajdzie???? Oby. Kasa nigdy nie jest tak ważna jak papiery...

reklama
Od rana mam dobry humor... Na parapecie powital mnie kwiatem maluszek zupelny, ktory w sierpniu jeszcze byl tylko ucieta galazka.

Kwiat niezbyt okazaly jak na hibiskusa, ale tez roslinka malusia jeszcze. Za to pokazal jakim kolerem bedzie kwitl.

Hej,
Jak sobie probuje przypomniec dlaczego powiedzialam TAK to nic nie przychodzi mi do glowy ;) No podobal mi sie kiedys strasznie, krecil mnie okrutnie, zreszta powiedzialam mu ostatnio ze wtedy jak przechodzil przez pokoj to juz mi sie chcialo a teraz, 20kg pozniej przygaslo ;)

Glowa mnie boli.

Mamma Mie kiedys ogladalam, nie cala ale ogladalam, Abba jest fajna, pozytywna :) ale co do Musicali to wole moj uwielbiony HAIR, moge ogladac na okretke i znam wszystkie piosenki na pamiec, co najlepsze wszystkie kolezanki zarazilam :-)

Azula wczoraj nie wiedzialam o co dziewczynom chodzi z tymi zyczenia dla Amelki, wybacz. Kuzwa nie wiedzialam, ze 16ty byl i myslalam, ze sie komus cos pomerdalo a dzis zobaczylam, ze jest 17ty i sie chwile zastanowilam o co kaman;) Wszystkiego najlepszego dla Amelki!!! moc buziakow!

A my dzis na pewno wyruszymy po jakas lale albo innego kucyka czy konika (Mia zakochana w koniach!)

Ostatnia edycja:
Ollena dawaj fote półtorarocznej Mii:-)I ucałuj panienkę:-D.Aniu niezmiernie to przykre zagubić papiery tyle z tym potem roboty ale może jednak sie znajda czego Ci życzę no i niestety półtora roku Wandeczki bez echa przeszło boś sama się odseparowała z BB mam nadzieję ,że na 2 urodziny biedrony będziesz tu z nami:tak::-D.Jotemka ja już byłam na mszy sama M znów w pracy:-(Amelia daje czadu zaczepia dzieciaki ,karmi paluszkami ,podziwia cudze buty ach przeżyć z nią te kilkadziesiąt minut w kościele to pokuta za te moje grzeszki ;-):-DKłaczku ten kwiat jest boooski :tak:choć jak twierdzisz malutki:-).Abbę kocham ale film nie szczególnie ot są gusty i guściki :eek:

Ostatnia edycja:
Ania zapomnialam... kuzwa nie dziwie sie Twojemu wkurzeniu i ogolnemu nastrojowi :( a masz przynajmniej paszport?
Moze znajdzie sie jeszcze?a nie ma mozliwosci zeby Ci wypadl gdzies? szukaliscie? moze masz w srodku nr tel i ktos sie zglosi?

Hełoł :-)
idę zalegać do wanny :-D Kubuli na szczęście przeszło aktywne uczestnictwo w moim leżakowaniu i odzyskałam te 30 minut tylko dla siebie :-D Olejki, sole i maseczka na twarz i na futro.
Aniu może jednak ktoś znajdzie i odeśle, podrzuci. Nie ma szansy odtworzenia dokumentów przez konsulat / ambasadę ?
Ollena - całusy dla 1,5 rocznej Mii :-)

Siiiieeee, myndy!!! ;-)( Bo rozumiem, że tak teraz brzmi obowiązujące powitanie?)

Jotemka
- witaj na najfajniejszym wątku BB!
Ollena - buziaki dla Mii ! Ale żeby nie wiedzieć czemu się za mąż wyszło :-D
Anko - ups, strasznie mi przykro z powodu Twojego portfela

Muszę tą mamma mię obejrzeć w końcu - kultowy film wśród znajomych gejów ;)
Ja nie śpiewam, nigdy. Mam traumę po lekcjach muzyki w podstawówce i żadne 0,7 mnie nie skłoni do śpiewania. Ani nawet 7. Ale w daaawnych czasach był taki moment na imprezach że przychodził czas na Boney M ;)

A w ogóle - niech ktoś na mnie dokona humanitarnego odstrzału, ja nie mam za grosz instynktu samozachowawczego, kretynka co pierożki lepi zamiast pizze zamówić :no:.
Zaraz lecę ratować szefową, której coś nie wyszło, potem mamy gości, a wieczorem mam nadzieję mieć chwilkę spokoju to sobie usiądę gdzieś w kąciku i powoli i spokojnie ocipieję.

Powitać :-)
Ollena - ucałowania dla półtorarocznej Mii... w szoku jestem jak szybko dzieciaki rosną:szok: Zawsze wydawało mi się to oklepanym frazesem, ale tak właśnie jest...
Odchudź małżona, może chociaż część chemii wróci ;-)
anka_d - trzymam kciuki ,zeby ktoś uczciwy odesłał portfel... kasa to nic, ale odzyskiwanie dokumentów jest upierdliwe :no:
majuska,Flo - jak chcecie nadrobić Mamma Mię to o 14.55 powtarzają na jedynce:tak:

Od godziny zastanawiam się gdzie wpakowałam aparat fotograficzny:shocked2: i zaczynam mieć obawy, że Kacper mógł go wrzucić do jednej z toreb wyniesionych w zeszłym tygodniu na śmietnik/PCK...:-:)no::sorry:

reklama
Heloł:-)

Nastawiam szybko szarlotkę sypaną i może zerknę na Mamme Mię, zobaczę :-D

Wszystkiego najlepszego dla solenizantek, buziaków moc!!!!:-)

Ollena , a ja lubiałam jak mój stary był przy masie, czasem Twój się gdzies przewinie na fotkach na FB, nie jest źle , daj spokój;-)

Aniu współczuję, dasz jakoś radę, w końcu nie takie nieszczęścia się dzieją;-)uszy do góry:-)

Flo oczywiście że Boney M u nas też:-D, Anna Jantar, Happy end, no i nieśmiertelny J. Brown ze swoim I feel good, nie ma lepszego kawałka wg mnie:-D zapodaj sobie na wieczór zanim oddasz się ocipianiu:-D

Do góry