reklama
Kłaczek to moja 7 ciąża, ostatnio M już mówił ze strach gacie ściągać....
Troche Ci zazdroszcze. My walczymy o kolejne dziecko, jak widac srednio nam to idzie.
azula
Fanka BB :)
Misia no będzie lepiej ;-):-) mali spryciarzeAmelka pogryzła mi futerał do okularów nauczyła się go otwierać i namiętnie chce mi tam wkładać okulary.Jotemka proszę wdzięcznie wytańczyć wkupne i na razie z M bezpiecznie możecie dorabiać ,a to oczko ,a to rączkę.I nie zawsze niestety jest tu tak aktywnie bywaja dni posuchy:-(
Jotemka
Azula, nie dziwię się, ze bywają dni posuchy - jak to w życiu.
Kłaczek, trzymam kciukasy, oby Ci się udało!!!! Jednym przychodzi łatwiej, innym trudniej.
Odtańcze i wytańczę jak tylko odpali mi się plik na telefonie nie da rady :-(
Kłaczek, trzymam kciukasy, oby Ci się udało!!!! Jednym przychodzi łatwiej, innym trudniej.
Odtańcze i wytańczę jak tylko odpali mi się plik na telefonie nie da rady :-(
jestem pod wrażeniemKłaczek to moja 7 ciąża, ostatnio M już mówił ze strach gacie ściągać....
Ollena ten koleś jest Twoim mężem i coś się takiego zadziało że go na owego wybrałaś i jeszcze masz z nim dwójkę dzieci. Może spróbuj sobie przypomnieć co to takiego było ?
Misia, no to Ci wyszło
Jotemka witaj ! Tak w sumie to szacun, ja bym Jotemce podarowała to wkupne
Katrina WOW!! ( mam na mysli nocne sekscesy ) u nas też ostatanio bogato, zastanawiam się czy to nie rezultat tego, że tak mi lubczyk posmakował, że walę go tony do każdej potrawy
Dziś odpaliliśmy kominek po południu na chwilę, bo nas telepało, po 15 minutach zasnęłam z tego ciepła na siedząco, a stary mnie nie budził tylko dzielnie zajmował sie bachorem, w związku z tym wybaczyłam mu poranny mój wqrw, a rzecz poszła o muchy, że niby latają po kuchni ( latają po całym domu ), bo ja nie chowam po sobie jedzenia do lodówki...no żesz
Kłaczku Karol jeszcze nie jedno pokaże, wiem, co mówię, też mam Karola;-)
Mi się kiedyś wyrwało "jeb" , słyszę a tam Patrynia już ćwiczy " jeb, jeb" trza strasznie sie pilnowaćmy jesteśmy na etapie śpiewania piosenek, strasznie chciałbym Wam nagrać z tym filmik, ale nie wiem czy sie uda, dziś odkrylam, że świetnie sobie radzi w "Kolorowych kredkach" widocznie w żłobie wałkują
Karolek mi w środę wylatuje, Ollenka, jak tam pogoda w Dublinie , bo się zastanawiał ???:-)
Andzike
katrina - przybij piątkę my też poszaleliśmy powroty na weekend to jedyny plus wyjazdów P.ale jeszcze tylko tydzień i wszystko wróci do normy, a P. nie będzie musial nigdzie wyjeżdzać
Jotemka - witaj! rozgość się i zostań z nami na dłużej:-)
majuska - nie narozrabiał nic Karolek?
azula - śliczna Amelka!
Oglądałyście "Mamma Mię"? Film zupełnie nie w moim klimacie, fanką Abby nie jestem, ale ten film uwielbiam i sama nie wiem czemu właśnie leci na jedynce i jak zawsze mi się gęba cieszy przy nim
Jotemka - witaj! rozgość się i zostań z nami na dłużej:-)
majuska - nie narozrabiał nic Karolek?
azula - śliczna Amelka!
Oglądałyście "Mamma Mię"? Film zupełnie nie w moim klimacie, fanką Abby nie jestem, ale ten film uwielbiam i sama nie wiem czemu właśnie leci na jedynce i jak zawsze mi się gęba cieszy przy nim
Andzike bo jest fajny choć a ABBE bardzo a po butelce wina to jeszcze baaaaardziej
chyba się do tesco wybiorę :
Ubrania dla dzieci : F&F
Majuska - ale że co ??
chyba się do tesco wybiorę :
Ubrania dla dzieci : F&F
Majuska - ale że co ??
reklama
Andzike
misia - pierwszy raz obejrzałam ten film w kinie, poszłam na niego z koleżanką i kolega, kolega nie zdzierżył po pierwszej piosence, resztę filmu przesiedział w barze :-) my się zachwyciłyśmy i zakochałyśmy w tym klimacie i nadal bardzo mi się podoba