reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

reklama
Misia no będzie lepiej ;-):-) mali spryciarze:tak:Amelka pogryzła mi futerał do okularów nauczyła się go otwierać i namiętnie chce mi tam wkładać okulary:crazy:.Jotemka proszę wdzięcznie wytańczyć wkupne i na razie z M bezpiecznie możecie dorabiać ,a to oczko ,a to rączkę.I nie zawsze niestety jest tu tak aktywnie bywaja dni posuchy:-(

Azula, nie dziwię się, ze bywają dni posuchy - jak to w życiu.
Kłaczek, trzymam kciukasy, oby Ci się udało!!!! Jednym przychodzi łatwiej, innym trudniej.
Odtańcze i wytańczę jak tylko odpali mi się plik na telefonie nie da rady :-(

Hej jotemka, rozgosc sie!

Misia ja jestem przykladem tego, ze krople uzalezniaja ale mowimy o psiknieciu 2-3 razy na noc podczas kataru.
A co do Marsa to kazal mi sie zajac soba a nie patrzec na niego. NO to sie zajelam ;)

Ollena ten koleś jest Twoim mężem i coś się takiego zadziało że go na owego wybrałaś i jeszcze masz z nim dwójkę dzieci. Może spróbuj sobie przypomnieć co to takiego było ?

Misia, no to Ci wyszło:-D:-D

Jotemka witaj ! Tak w sumie to szacun, ja bym Jotemce podarowała to wkupne:tak:

Katrina WOW!! ( mam na mysli nocne sekscesy:rofl2: ) u nas też ostatanio bogato, zastanawiam się czy to nie rezultat tego, że tak mi lubczyk posmakował, że walę go tony do każdej potrawy:-D:-D:-D

Dziś odpaliliśmy kominek po południu na chwilę, bo nas telepało, po 15 minutach zasnęłam z tego ciepła na siedząco, a stary mnie nie budził tylko dzielnie zajmował sie bachorem, w związku z tym wybaczyłam mu poranny mój wqrw, a rzecz poszła o muchy, że niby latają po kuchni ( latają po całym domu:sorry2: ), bo ja nie chowam po sobie jedzenia do lodówki...no żesz:wściekła/y::wściekła/y:

Kłaczku Karol jeszcze nie jedno pokaże, wiem, co mówię, też mam Karola;-)

Mi się kiedyś wyrwało "jeb" , słyszę a tam Patrynia już ćwiczy " jeb, jeb":szok::szok: trza strasznie sie pilnować:szok::no:my jesteśmy na etapie śpiewania piosenek, strasznie chciałbym Wam nagrać z tym filmik, ale nie wiem czy sie uda:sorry2:, dziś odkrylam, że świetnie sobie radzi w "Kolorowych kredkach" widocznie w żłobie wałkują:-D

Karolek mi w środę wylatuje, Ollenka, jak tam pogoda w Dublinie , bo się zastanawiał ???:-)

katrina - przybij piątkę :-D my też poszaleliśmy:tak: powroty na weekend to jedyny plus wyjazdów P.:zawstydzona/y:ale jeszcze tylko tydzień i wszystko wróci do normy, a P. nie będzie musial nigdzie wyjeżdzać :-D
Jotemka - witaj! rozgość się i zostań z nami na dłużej:-)
majuska - nie narozrabiał nic Karolek?
azula - śliczna Amelka!

Oglądałyście "Mamma Mię"? Film zupełnie nie w moim klimacie, fanką Abby nie jestem, ale ten film uwielbiam :-D:-D:-D i sama nie wiem czemu:-D właśnie leci na jedynce i jak zawsze mi się gęba cieszy przy nim :-D

reklama
misia - pierwszy raz obejrzałam ten film w kinie, poszłam na niego z koleżanką i kolega, kolega nie zdzierżył po pierwszej piosence, resztę filmu przesiedział w barze :-) my się zachwyciłyśmy i zakochałyśmy w tym klimacie i nadal bardzo mi się podoba:tak:

Do góry