reklama
azula
Fanka BB :)
Jotemka witaj:-)Kłaczek lekki repertuar ustali zapewne tak doswiadczonej mamusiOj przy dzieciach z mowa trzeba się pilnować.Dlatego raczej nie używamy nieładnych słówek wiem ,ze dziecko to jak gąbka.Kłaczku rozumiem twój "ból" Amelka też ostatnio siedząc u M na barana jak poszliśmy po mleko mówi pokazujac palcem"babka" na szczęście babka już wiekowa ma 80 lat i nie zauważyłapowinna ładnie powiedzieć pani ale od matki swej słyszy "idziemy do babki po mleko" no i są efekty
Ostatnia edycja:
Hej, Jotemka! Widze liga zawodowa wpadla do nas? Nie bedzie litosci! No, co? Ja mam 45 i to moja 10 ciaza, a jak sie uda to 7 dziecie, wiec niby czemu mialabym lekki repertuar, co?
Proponuje rundke ochoczym cwalikiem i "Sleeping sun" zespolu Nightwish. :-)
http://www.youtube.com/watch?v=GdWhlo9b9zg
Proponuje rundke ochoczym cwalikiem i "Sleeping sun" zespolu Nightwish. :-)
http://www.youtube.com/watch?v=GdWhlo9b9zg
Jotemka
Azula dziękuję. Rzeczywiście ze słowami trzeba uważać babka brzmi niezłe, prawie jak laska :-)
Wspomnienie: wakacje, w momentach dużego zmęczenia 2,5 letni Artur strasznie wrzeszczy, generalnie wymusza lizaka, małż uspokaja, tłumaczy; tłumaczę też ja. Nie przynosi to żadnych oczekiwanych skutków, M nie wytrzymuje i pada "zamknij dziób". Młody rzecz jasna drze się dalej. Mija kilka dni. Starsze coś zabroily, M robi i burę, gada i gada i nagle odzywa się Artur: zamknij dziób!
Wspomnienie: wakacje, w momentach dużego zmęczenia 2,5 letni Artur strasznie wrzeszczy, generalnie wymusza lizaka, małż uspokaja, tłumaczy; tłumaczę też ja. Nie przynosi to żadnych oczekiwanych skutków, M nie wytrzymuje i pada "zamknij dziób". Młody rzecz jasna drze się dalej. Mija kilka dni. Starsze coś zabroily, M robi i burę, gada i gada i nagle odzywa się Artur: zamknij dziób!
Ostatnia edycja:
D
delete
Gość
Jotem jasne,ze przyjmiemy. Przyjmujemy co jakiś czas nową mamuśkę a ona i tak zanika i znowu zostajemy w swoim gronie. Moze Ty nam nei znikniesz
Misia - wyszło bardzo dobre. Piekło się 45 min a nie 25 jak jest w przepisie. Nie dałam orzechów bo nie miałam. Jest tylko jeden problem.
Ja zjadłam dwa kawałki jeszcze ciepłe , J dwa, Julka jeden i nei ma pół foremki. Małe jest ! Zrobiła to bo miałam tylko 1/2 kostki masła a w tamtym trzeba całą.
Misia - wyszło bardzo dobre. Piekło się 45 min a nie 25 jak jest w przepisie. Nie dałam orzechów bo nie miałam. Jest tylko jeden problem.
Ja zjadłam dwa kawałki jeszcze ciepłe , J dwa, Julka jeden i nei ma pół foremki. Małe jest ! Zrobiła to bo miałam tylko 1/2 kostki masła a w tamtym trzeba całą.
Azula przypomina mi się opowieść mojej koleżanki o jej wówczas 3-4 letnim Tomaszku. Tomaszek ma dziś 20 lat, studiuje jakieś takie cuda że nawet powtórzyć nie potrafię i jest nader ułożonym młodym człowiekiem. Koleżanki ojciec (KO) mówi do niej: no ładnie syna uczysz !! na co ona: a o co chodzi ? KO: Tomek powiedział do mnie ty stary dziad jesteś na co ma koleżanka: zacytował cię. W ubiegłym tygodniu jak chciał cię wyciągnąć do piaskownicy to mu powiedziałeś: stary dziad jestem to masz teraz za swoje
Jotemka witaj :-) Klaczek już szykuje repertuar zapewne
no i na Kłaczku się nie zawiodłam
Zoyka dobrze wiedzieć że to malusie ciasteczko jest :-(
My szukamy termometru. jak znam życie to może być wszędzie bo to ulubiony gadżet Kubuli a on świetnie wie gdzie się odkłada i chowa zakazane gadżety. Wykrywacz komórek, kluczy itd. ... Ostatnio włożył mój klucz w drzwi i próbował się ewakuować z domu. Wszystko oczywiście dzięki swemu ulubionemu taborecikowi,
Jotemka witaj :-) Klaczek już szykuje repertuar zapewne
no i na Kłaczku się nie zawiodłam
Zoyka dobrze wiedzieć że to malusie ciasteczko jest :-(
My szukamy termometru. jak znam życie to może być wszędzie bo to ulubiony gadżet Kubuli a on świetnie wie gdzie się odkłada i chowa zakazane gadżety. Wykrywacz komórek, kluczy itd. ... Ostatnio włożył mój klucz w drzwi i próbował się ewakuować z domu. Wszystko oczywiście dzięki swemu ulubionemu taborecikowi,
Ostatnia edycja:
azula
Kilka lat do tyłu mieliśmy bokserkę która drzwi otwierała i nawet sama nie ewakuowała się ale inne zwierza wypuszczała .Dlatego prawie wszystkie strategiczne klamki zostały wymienione na gałki .W domu to drzwi do mieszkania zamykam na klucz nocą lub jak wychodzę.
reklama