reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Flo Amelka śpi w śpiworku dodatkowo lekkim kocykiem okrywam .Dzięki temu się nie rozkopuje.Do tego śpiworek od góry zapinany więc się nie rozpina.No i dlatego tez może spać w piżamce .Przedtem było to niemożliwe jedynie pajace lub śpiochy bo skarpety tez szybko ściągała.

reklama
Cześć,

Katrina ! Rozbawiłaś mnie (słusznie Olena napisała - sex maszyna ) :))))))))))))) Dobrze ,ze Kuba mimo katarku dobrze spał.

Mój wieczór tez był miły choć bez winka ale za to z mężusiem w objęciach ;-)

Julka śpi w piżamce z gołymi stopami a w nocy ciągle jej gorąco i skopuje z siebie kołdrę. Teraz też śpi. Jest zachwycona nowym wózkiem i puzlami z którymi się nie rozstaje. Puzzle są drewniane ( klocki z obrazkami). Jeszcze nie potrafi układać ale za to ustawia piramidki i układa w pudełeczku.

Pogoda u nas paskudna. W nocy lało. Jest zimno , ciemno i dalej leje. Na pocieszenie zrobiłam buef Strogonowa i czekam aż Jarek wróci z firmy.

Hełoł :-)
po tej awarii netu tak mi się wszystko tnie że SZOK :baffled: opisałam się jak głupia i skończyło się na komunikacie: nie można wyświetlić strony :-( SZIT

Melduje, ze pora sie pociac i pochlastac. Dziecie moje na widok Tomka, kuriera, dla ktorego zbieramy przesylki, a kolegi Rajmunda, pognalo z wyciagnieta lapina, bo zwyklo sie po mesku witac i okrzykiem... "sieee, myndo!" :zawstydzona/y: "Siee" w jego narzeczu oznacza czesc, "myndy" chyba nie musze tlumaczyc.

Kłaczku Karol jest the Best :))))

Misia a ja zanim puszczę "wyslij odp" zaznaczam i kopiuję bo juz kilka razy mi wcięło to co pisałam. A poza tym robię ciasto bananowe wg Twojego przepisu, to dwukolorowe.

klaczku kocham Karola!!!!!!!!!!! :-)))

Mia tez spi w pajacach bez stop albo w pidzamach bez stop. Nie przykrywam jak sie odkrywa bo skoro sie odkrywa to cos znaczy. Przewdczoraj Mars ja zapakowal w pajaca ze stopami, nie chcialo mi sie przebierac wiec jej wcale nie przykrywalam.

Mars zwariowal, od wczoraj szuka auta na necie, nie da mu sie nic powiedziec a jak pyta o cos i doradzam to zaraz ma wielkie 'ale'. Dzisieszy dzien spedzil przy kompie i na jezdzeniu za autem. Ja mu zwrocilam uwage, ze caly dzien siedzimy i gapimy na niego to zaczal sie wydzierac ze zycie to nie jest ksiazka ktorych jak sie naczytam i nie ma w nim spacerkow i sielanki weekendowej. Boze co za koles!!!

Jak go tak kochacie, to podesle w pudelku z dziurkami - narobi Wam wiochy, to zrozumiecie. Dzis mi wypieprzal w skarpetkach ze sklepu... Z miarka do pomiaru stop w garsci. :-D
Karol sypia w pizamie, rozkopuje sie niezaleznie od temperatury w domu. Moze marznac, ale jak sie go tylko przykryje, to dwa ruchy kopytek i syrki sie wietrza.

Ollena ten koleś jest Twoim mężem i coś się takiego zadziało że go na owego wybrałaś i jeszcze masz z nim dwójkę dzieci. Może spróbuj sobie przypomnieć co to takiego było ?
Kłaczku baaaaaaaardzo się cieszę że Kubula poprzestaje na haśle: cześć :-D szkoda że nie zrobiłaś foty swej miny :-D zapewne bezcenna :-D
Zoyka nie piekła tego dwukolorowego - także napisz jaki wyszedł. Piekę ten drugi. Jak mam dwa dojrzała banany - piekę batony musli, jak trzy ciasto.
Katrina fajnie że Kubie lepiej. A Kubula spi tak samo :-( czasem się zastanawiam jakim cudem nie wypada z łóżeczka, z nami jak śpi to ma nogi na poduszce, na nas, czasem śpi na Bazylii :-D
Ollena krople do nosa uzależniają.

reklama
Wieczorem napisze wiecej, bo juz trzy razy mnie wywalilo po napisanou posta z tel. Zanim go wyslalam. A neta stacjonarnego nie mam od rana.

Do góry