reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Witam o koszmarnej godzinie 5.30 :szok: biedrona poszla wczoraj szybko spac wiec odwalila swoje 11 godzin i wstala na rowne nogi razem z kiwajaca sie matka.
Wczoraj psocila ile wlezie zjadajac kapcie, obdzierajac tapete a najgorsze przestepstwo to bylo wysypanie sosu pieczeniowego w proszku i wtarcie go radosnie w wykladzine. Nie wiedzialam gdzie mam miec oczy zeby ja ogarnac i opanowac. Na szczescie ztych wykladzin wszystko schodzi idealnie wiec nie ma sladu po przestepstwach a tapety mam kawalek w zapasie zeby zakleic dziure w scianie, dzisiaj kupie klej i to zrobie. Pojechlysmy autobusem do Doncaster, liczylam ze zasnie ale gdzie tam... skakala po mnie ogladajac widoczki za oknem, usilowala rozebrac porecze w autobusie i czarowal ludzi dookola usmiechami. Padla na 15 minut gdy szlam juz do sklepu.
Zapraszam na kawe, trzeba jakos oprzytomniec :-D

reklama
Hej,
Nocka srednia, Mia marudzila c chwile i wstala przed 6. Teraz jestem ok, ale pozniej padne.

Dziewczyny skad sciagacie ksiazki? Jesli macie cos innego jak chomik to moze by ktoras mi ksiazke sciagnela? chomik nie ma dobrej wersji:(

Wy wiecie ze kawa to na nic innego nie dziala jak na nasza podswiadomosc?..

Być może bo ja kawoszem wogóle nie jestem, piję jedna rano z dużą ilościa śmietanki, a potem w ciagu dnia mnie wzdryga na myśl o kawie i czasem czuje się nawet po kawie beznadziejnie, wręćz ide spać, a czasem bez kawy cudownie:-D

U nas zimnica, rano wszystko białe za oknem, oj trzeba się uzbroić chyba w cierpliwość i byle do wiosny:-D wzieło mnie na prania, porządki ciuchowe i ogólne ogarnianie...:sorry: ale zaraz mam w planie wyjazd na zakupy i wizyte w potencjalnym przedszkolu dla Paćki, mającą na celu rozeznanie się czy wogóle są jeszcze miejsca??:szok:

Zoyka z tego co piszesz to zajęcia super, no na pewno nie zapewniłabyś Julce takich atrakcji w domu:tak::-D

Dostałam wczoraj od klientki w ramach zadowolenia z wyglądu jej pupila pudło ciastek:-D

Kawa zawiera kofeine, ktora ma dzialanie pobudzajace, z tym ze dziala szybko i krotko. Gorsza jst teina zawarta w herbacie, bo jej dzialanie jest powolne ale dlugotrwale :-D Osobiscie nie lubie herbaty i zsadniczo jej nie pije chyba ze boli mnie zoladek to wtedy na rozgrzanie a wybieram raczej ziolowe lub owocowe. Kawe pije rano w wielkim kubku a w ciagu dnia popijam sobie w mikrokubeczku okolo 3 sztuk jeszcze. Herbaty nie slodze a kawe tak :))
Zimno dzisiaj w nocy bylo i szyby w samochodzie biale, trawniki tez przyproszone szadzia. Wanda zasnela ponownie o 7.30 I pospala do 9.00 wiec wykorzystalam ten czas i tez drzemalam. Teraz pelna energii zamierzam posprzatac domek na pietrze, bo dol ogarnelam wczoraj.

Majuska masz dokladnie tak jak ja! Nawet jak zrobie sobie kawet popoludniu to i tak wypijam 2 lyki bo mi nie smakuje i zaraz mi niedobrze. Ta sama rano, a czczo jest pyszna. Ale ja pije ta Delicate Nescafe.
Herbate lubie slodka ale wole jednak Cole Dajet, eh.

Mi sie nic nie chce, obiad robie i tyle, siedze i pachne albo leze i pachne, mam w d.. ;)
Poza tym znow weekend, brrr...

Widzialam dzis rozmowe jednej z tych dziewczyn co pisaly tu o Marzenie z corka MArzeny, ktora cudownie tlumaczy matke. Dziewcyny nie wiedza co co tym myslec, ale w poniedzialek sprawa ma trafic wyzej.

Witam piątkowo!

Zoyka no to Stasiek ma identycznie podejście do tych zajęć :-D Interesuje go tylko to co dla niego interesujące, a jak coś mu się nie podoba to np. tanczy sobie przed lustrem :) A ile te zajęcia trwają?

Anka
o 5:30 to ja wstaję jak jedziemy na wakacje :) Tyle, że ja idę spać 1-2, jak pracuję to i zdarza się, że później. Wiecie jakie ciekawe programy są w nocy na TNVStyle i PolsatCafe :-D

A ja zdycham. Stasiek mnie przeziębił i ledwo dycham. Dzisiaj jedziemy ze Stasiem na weekend do rodziców, mam nadzieję na chwilę oddechu :) Chociaż moja mama tez licha, więc nie wiem jak to będzie.
I tatuś obiecał drineczka na polepszenie :tak:

Witam, jeszcze w szoku. Tatus wczoraj kupil dziecku buty. Sam. Jadac do garazu, pojechal do TKmaxx i pamietajac ze na kapciach jest 26, kupil buty w tym samym rozmiarze. I to fajne buty! Jak powiedzialam, ze fajne buty wybral, dowiedzialam sie ze byly jedyne w tym rozmiarze. :-D
Mlody wczoraj wieczorem padl wczesnie, bo nie spal w dzien, ale wkrotce po zasnieciu zrobil jazde taka, ze padlam. Uslyszalam z gory kaszelek, poszlam, a tam paw na lozku jeden, za chwile egzorcysta, i jeszcze raz... Mlody oczywiscie po rzyganku usilnie probowal sie przytulic i pocieszyc, za czorta nie chcial do wanny, a tylko do tego sie nadawal. Z kolei ja z "urwana d..." nie nadawalam sie do pakowania dziecka do wanny. CYRK!

reklama
angelka wow! a o ktorej Stas wstaje? no i zdrowka!

klaczku chorobsko czy cos zjadl Karol?
Gratuluje dla rajmunda udanego zakupu :-)
A co to znaczy 'urwana d..'? ;)

Ostatnia edycja:
Do góry