reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

reklama
Hej,
MY po wecie.

FLO przeszlo jej po 5 dniach zyganie. Juz umowilismy sie do weta a jej przeszlo.

U weta nic nowego, powiedzialam ze zmienilismy od tygodnia karme na rybe z ryzem, powiedzial ze bardzo dobrze, trzeba odczekac przynajmniej miesiac zeby sprawdzic czy jest poprawa i czy to alergia na drób. Nie dawac jej nic oprocz tej karmy i wody, zadnych przekasek.
Zasugerowalam mu wymaz ale powiedzial, ze kosztuje 66 eu i zeby poczekac najpierw z tym pokarmem. Dal sterydy ale tez kazal z nimi poczekac bo wtedy nie wiadomo bedzie po czym jej przechodzi. My od 3 dni dajemy jej hydoksyzyne bo juz bylo apogeum i krew.
Jak za jakis czas nie bedzie poprawy to pojdziemy na ten wymaz.
Ogolnie zostala pochwalona, ze wspanialy i grzeczny pies! to jej sie poprawilo akurat bo zawsze byla witana jako krejzi dog skakajacy po wszystkich;)

Ollena przekichane z tymi alergiami:no:..oby zmiana karmy wyprostowała temat &&&&

Andzike cycujesz jeszcze ??

Kasia jak dziś Paćkę ze żłoba wybierała, to już w szatni słyszała dobiegające z sali gromkie : " Nie!!! Moje!!!!! " potem wrzask...Packa znowu pogryziona, tym razem przez koleżankę Laurę:szok::szok:...o autko:szok:

hej,

Julka dzisiaj ze złości,ze nie dałam jej portfela swojego rzuciła się na ziemię i ciągnęła za włosy. Wyrwała sobie trzy ! Zdębiałam.

Mama zrobiła wczoraj badania i boi się odebrać. Dzisiaj mi się przyznała ze jak maca się po brzuchu ( nad pępkiem z prawej strony ) to wyczuwa gulę.,

Ratunku! Mój bachor ani myśli spać! Chowa się pod koc ( który zdarł ze mnie,jak się w niego zawinęłam bo zmarzłam kiblując koło łóżeczka i czytając o cholernym pajączku) i rechocze...

Usnął...
Majuska - do Ciebie zawsze chętnie, mimo że nie tropiki. Ale muszę się odgrzebać spod roboty. Biedna Paćka. A ona nikogo nie gryzie? Zawsze jest tylko gryziona?
Andzike - dobrze, że się zameldowałaś, bo już się zaczynałam martwić gdzie Cię wcięło.
Zoyka - no to może idź po te wyniki z mamą. Zrozumiałe, że się boi.
Ollena - no to trzymam kciuki, żeby pies na tej rybie się poprawił.

lecę na ryło, chyba po prostu pójdę spać.

Heloł :-D
Dziś i jutro się szkolę, nie mam nawet jak zajrzeć w ciągu dnia na BB - skandal:-D ale szkolenie bardzo ciekawe, dużo się można nauczyć:tak:
majuska - nie cycuję już, ale... :sorry: nadal się zdarza, że w nocy przyczepi się do mnie jakiś ssak, chyba muszę zacząć spać w golfie:-D biedna pogryziona Paćka, łączę się w bólu jako nadal gryziona przez syna psychopatę:-D
Flo - o 20.30 zaprowadziłam Kacpra do sąsiadki, żeby na spokojnie wyjść z psami. Wracam po 20min, a tam zabawa wre i Kacper absolutnie nie zamierza wracać ze mną do domu:szok: no to posiedziałam na herbatce, dzieciaki bawiły się w najlepsze, aż padły ;-) szybka kąpiel - i zasnął po powrocie w minucie.
Kolejny odcinek dziennika jak zawsze rewelacyjny :-D a własnie... gdzie zniknęła kolejna wielbicielka Twojego talentu czyli mamanabank?:eek:
Ollena - trzymam kciuki za Polę, oby jej przeszła ta alergia czy cokolwiek jej dolega. Moje psice drugi tydzień na diecie - dały się przekonać do karmy light i nie patrzą już na mnie z oburzeniem jak dostają miskę z groszkami zamiast gotowanego kurczaka.
Zoyka - popieram Flo, idź z mamą. Mam nadzieję, że ta gula to nic poważnego, ale dobrze, żeby przyjrzał się temu specjalista :no:

Mechanik dzwonił, kijanka do odbioru :-D Mało policzył, za ta cenę to może sobie być gburkiem :-D

reklama
Hejka!

To w takim razie ja dziś kawą poleję z rana!!:-)
Zbieram się i jadę szaleć z nożycami zaraz na cały dzień:-) wreszcie się troszkę obudzili, chociaż zdaję sobie sprawę z tego, że zaczyna być delikatnie po sezonie, ale nadal coś tam sie tnie, więc nie będę płakać, generalnie cały rok uważam, za dobry i obiecujący:tak:

Andzike no! przynajmniej tyle, że nie drogo, ale lekkiego foszka możesz strzelić przy odbiorze kijanki:-p

Zoyka, nie panikowałabym z tym co sobie mama sama wymacała, wiesz jak to jest, głowa pracuje i człowiek sobie sam wszystko wymaca;-), na spokojnie, po badania, będzie dobrze!!!!

Flo wyspana???

Do wieczorka, pa:-)

Do góry