reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Flo - Julka śpi u Babci najczęściej. Kiedyś miała drzemkę ok 11.Teraz jej się przestawiło. Są dni ,ze drzemka jest ok 17 dopiero. Ale nawet wtedy pada ok 21. Mam nadzieję,ze dzisiaj to tylko incydent.

reklama
Drogie przyszłe i obecne mamy, zapraszam do śledzenia mojego kulinarno-fotograficznego bloga dla niemowląt i dzieci zajadam szpinak
Zaczynamy od "pierwszej łyżeczki" marchewki i jabłka, sukcesywnie wprowadzając nowe produkty.
Zapraszam do kontaktu.

Czesc z rana :)
Pobudka o 5.30 mnie dobiła ale udalo sie polezec jeszcze z bieronka chwile w zwiazku z tym zapraszam na pierwsza kawe :-D Wczoraj posadzilam kwiaty w ogrodzie, rabatka cieszy oko bo prymulki kwitna na calego i mam nadzieje ze sie przyjma wraz z innym zielskiem, ktore tez jeszcze - chociaz niemrawo - kwitnie.
Andzike nie wiem czy Cie to pocieszy, ale Wanda potrafi pociagnac mnie z dynki I to tak fachowo ze mi zeby dzwonia a za nos sie trzymam czy aby krwi mi nie upuscila. Gryzienie jest w chwili zlosci na mnie I wtedy pokazuje panience drzwi mowiac: prosze wyjsc natychmiast a ona wychodzi I wie ze za kare musi odsiedziec chwilke na dywanie w jadalni. To troche pomaga na jej humorki.
Majuska u mnie jest tsunami zabawkowe na podlodze sprzatane codziennie wieczorem, by kolejny dzien przyniosl balagan... patrzec nie moge na te dziesiatki porozwalanych pluszakow, zwierzatek, ksiazeczek :baffled:
Zoyka z ta sraczka I neurologiem to jakas porazka, ale Flo moze miec racje z limitami. Wierze we wszystko jezeli chodzi o sluzbe zdrowia.

Hej,
Mii wrocil kaszel po tygodniu przerwy wiec noc byla z glowy..
Kupilam w PL inhalator, teraz ja do inhalowaia a nie mam przejciowki do kontaktu :angry:
Zoyka a o ktorej Julka wstaje? Ja budze siebie i Mie max o 7, bo wtedy calkiem by jej sie drzemka przesunela a co za tym idzie poszlaby spac o 21.
Ciesze sie, ze miedzy Toba a Marsem lepiej!

Flo masz bardzo inteligentne dziecko.. ta krowa! powinnas nam ja pokazac ;-)

Chce sobie kupic buty zimowe, tzn musze! Jedne jedyne w Clarksie, zreszta najpiekniejsze sa ocieplane, kupilam je nawet wczoraj ale byly szerokie w lydce, za bardzo:( wszelakie inne bez ocieplenia :(

Ollena przejsciowka nie jest potrzebna, wystarczy w momencie wtykania w gniazdko wsadzic w gorna dziure nozyczki albo srubokret zeby otworzyc kontakt i normalnie wkladasz polska wtyczke. Poza tym przejsciowki dostaniesz w tych sklepach ktore maja wszystko za 2 euro :)

Cześć,

Julka zasnęła o 23:45 . Wstała o 9. Da się żyć.

Może ja błąd zrobiłam ? Zrobiłam jej do kolacji lekką herbatę z cytryną. Moze ta herbata ją pobudziła ?

Mama idzie na 12 do innej przychodni i do innego lekarza. Nareszcie. Rano się zarejestrowała.

Jarek dzisiaj wraca. Żeberka w piekarniku. Deszcz nie pada. Bedzie dobrze :)

Lubicie rogale marcińskie z białym makiem ? To dzisiaj się kupuje.

Heloł :-)

Zoyka no to jak Julka śpi do 9 to plissssss....my mamy pobudki o 6-7, ale za to totalnie wolne wieczory, no i wiesz, mozna jakoś ten czas zawsze wykorzystać, żeby pająki pajęczyn nie zaciągały;-) Pierwsze słyszę o jakis rogalach marcińskich, to musi być coś regionalnego:eek::tak:

Porąbało mnie, bo już byłam na zakupach, poodkurzałam zgliszcza, pochowałam kilka elementów tsunami z salonu, nawet obiad przygotowałam i teraz łapie oddech...nadal nie mam fury, więc pewnie się dzis przejade autobusem do gabinetu, do którego musze iść pół godziny na piechotę:szok::szok:

No Zoyka Ty powinnas ja obudzic o 7 zeby miala drzemke o normalnej porze a pozniej poszla spac tez o normalnej. Dzis tez pewnie bedziecie miec dluuuugi wieczor.

Rogala marcinskiego nie mialam niestety nigdy przyjemnosci zjesc.
Majuska musialas o nich slyszec bo bebnia o nich co roku w tv ;) tak jak o pączkach ;) ale moglas nie jesc tak samo jak ja..

reklama
Do góry