reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Kłaczek ja właśnie mam ochotę na takie jak Ty:
Flower Waterproof Festival Ankle Wellies Floral Short Walk Shoe Wellington Boots | eBay
moja znajoma kupiła sobie takie w lidlu więc muszę poczekac - bliżej wiosny coś być powinno.
Zoyka - kalosze są świetne i wcale kaloszowo nie wyglądają, ale jakoś nie muszę być AŻ tak modna i w swoich których nic nie udają chadzam w nich jak naprawdę leje :-D
Andzike - miałam takie żółte - musiałam wyrzucić - moja psica lubiła sobie je dziamać jak mnie nie było.

reklama
Tatuś wrócił z córeczka ze spaceru. Cyt "cały jestem przez nią mokry". Julka pomimo kaloszy miala mokre leginsy, rajtuzki, skarpetki, pupę i kurtkę oraz czapkę. Kapali się w kałuży ? Nie było ich moze ze 45 min.

A to dziecko odpowiada za "mokrosc" tatusia?? Kurcze, kto tu powinien uzywac mozgu? Ja bym po prostu spytala co robili na spacerze. Mam nadzieje, ze Julcia nie zmarzla...

Jak już wrócił z myjni samochodowej to zeznał,że ... biegła i wbiegła do wieeeelkiej kałuży. Stanęła na środku i zaczęła tupać , potem kucnęła i zaczęła chłapać raczkami. Zanim dobiegł była juz mokra a że musiał wlecieć za nią w sam środek to też był mokry :-D

Padła o 18 . Jeszcze śpi. Wstanie na kąpanie i kolację ?

reklama
Do góry