reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Hejka ,

skorzystałam z "promocji" na Papmersy w Realu. W sumie jestesmy do przodu o 23 sztuki. Robią nas trochę.... Normalnie karton bez promocji zawierał 132 szt . W promocji 111 sztuk W sumie w porównaniu do tych , które kupujemy w Lidlu ( 44 sz za 39 zł) to się opłaciło (111 szt za 79 zł).

kłaczku i co zrobili Karolowi ten cukier ?

[h=1]Test na autyzm[/h]
zrobiłam , wyszło OK . Nie było ani razu "rzadko" i ani razu "nigdy".

http://dzieci.pl/kat,1024253,page,2,title,Test-na-autyzm,wid,16073417,wiadomosc.html

reklama
hejka

Azula, Zoyka - tutejsze produkty Danone Kuba je i niec mu nie jest, polskie jadł przez 4 dni i buzia wysypana.
Ale z tego co pamiętam, to Alinka tez tak miała - jak tylko byłyśmy w Polsce i jadła serki, jogurciki itd. to zaraz miała krostki.

Azula - nie sądzę, żeby to był nikiel (choć ja mam miejscowo wtedy wysypane krostki), po prostu cos musi być dodawane innego niż tutaj i taka reakcja organizmu.

Rozwiązanie jest proste - produkty mleczne polskie - nie są dla Kubusia. Może jak bedzie starszy, to się z tego "wyleczy".

Karol ma wizyte za tydzien. Przez ten czas mam notowac ile pije kazdego dnia. I pobrac mocz... To moze byc ciekawe, juz widze jak sika na zyczenie do pojemniczka. :-D
No i wyglada z tego testu, ze Karol ma autyzm inaczej. Toz on mi do obcych na ulicy gada, a dzis malo sie gosc o kraweznik nie zabil, bo podjechal fura z wlaczona muzyka na full, a moje dziecko zaczelo break dance na chodniku odstawiac. Przyznam, ze sama malo nie usiadlam na chodniku ze smiechu.

Nasza gwiazda rzygnęła w nocy na całe łóżeczko, niby wszystko było ok, więc do żłoba poszła, w południe telefon ze żłoba, że ma biegunke, no to tatus wybrał, całe popołudnie spokój...no i bądź tu mądry....ponoć taka jednodniowa jelitówka teraz grasuje...no żesz kuźwa:baffled: ..a w kąpieli odkryłam na rączce odcisk czyjejś małej szczęki , pytam "co to? " Paćka : "Lena":-D

Mój Karolek przylatuje z IRL 1.11, ciekawe jak Paćka zareaguje , nie widziała braciszka z półtorej roku:tak:

Majuśka a jak Patrycja śpi w osobnym pokoiku to macie podgląd albo podsłuch na nią ?

No i wygląda na to,ze Patrysia ma rywalkę w żłobie :DDD

Hej,
Mia ma gil po pas, kaszle odrywajaco ale to chyba dobrze, ze jej sie odrywa. Inhalacje caly czas robimy, pierwsze co zrobie jutro w PL to kupie inhalator.
Pakowanie nawet mi sprawnie idzie, zapowiadaja w PL piekna pogode na nastpeny tydzien, nawet ponad 20 st wiec niezmiernie sie cieszymy, bo rowery czekaja :-)) Za to biore caly przekroj ubran, od bluz po kurtki zimowe :angry:

To Mia z wczoraj, nie widze w tym nic SPECIAL ale ludzie sie zatrzymywali widzac ja i komentowali albo szeptali miedzy soba 'goergous, look at her' itp. No wiem, ze mam piekna coreka le zeby az tak? ;-)))

Zobacz załącznik 588782

Hej znów ma padać:eek:wieje ale i tak muszę z Amelka wyjść ,bo Ona jak nie wyjdzie to można z nią oszaleć:crazy:Kłaczku Karolek:-DOllena Mia jest ładna dziewczynką udały nam się dzieciaczki na 40-tkach:tak:A i ta chusta (apaszka) u Mijki bardzo mi się podoba:-DI chyba mrozów na listopad to jeszcze nie będzie kurtka przejściówka chyba by wystarczyła i jakieś ciepłe sweterki.Amelka ma nowa zabawkę stara klawiaturę;-)

reklama
No Ollena nie dziwię sie, że tak się zachwycali Mijką...gwiazda:-)...już widze jak moja Packa ta chustę zdziera i szarga nia po ziemi:-D:-D Ale Mia dumie nosi rożne modowe gadżety, wygląda rzeczywiście zjawiskowo i ta fryzura:-D Ponoć inhalatory, albo jak to u nas nazywaja nebulizatory robią straszną robotę i nawet się też zbieramy do kupna tylko nie wiem czy Paćka da sobie tą maszyneria pomóc:sorry:

Zoyka nie mamy żadnego sprzetu nagłasniającego, w sumie nasz dom nie jest duzy, więc Paćkę słychać dobrze z jej pokoju, no ale czy jest łobesrana tudzież łobrzygana to już ochotnik musi pójść sprawdzić:sorry:

Taki Fifutek kochany :

DSCF5221.jpg

Dobra, idę odgruzować pięterko..bo już kartofle można sadzić:sorry:

Załączniki

• DSCF5221.jpg
    DSCF5221.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 59
Do góry