reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Witam się z czekoladą z bitą śmietaną :-D
W fabryce otworzyli nam Coffee Heaven, ze zniżką 20% dla pracowników - jestem mięczakiem i najlepszym klientem, dzień bez czekolady i czekoladowej muffinki jest dniem straconym :tak:
Flo - to w czym Kacper śpi to takie śpiochy zapinane na zatrzaski bez stópek. Sprawdzę w domu jaka to firma, szczerze mówiąc nie przypominam sobie, żebym to kupowała, więc przypuszczam, że dostałam to od kogoś w spadku lub prezencie.
Misia - smakowity przepis :-)

Zadzwoniłam pod jeden z numerów z linka wklejonego przez Zoykę, niestety nie diagnozują takich malutkich dzieci jak Kacper - dopiero 4 latków :szok:

reklama
Ja Wam polecam Jo Nesbo i jego ksiazki. Czytam 4-ta, jedna po drugiej z zapartym tchem i rozdziawiona geba i zakochalam sie w glownym bohaterze :-)

Azula bedzie good, nie umiem odmowic sobie slodyczy, chleba, ziemniakow i makaronu (a moja ciotka lat 42 odmawia sobie tego cale zycie i jest chuda jak szkielet) wiec opracowalam swoj wlasny sposob..jem wszystko ale do x godziny i odpowiada mi taki sposob bo nie musze sobie NICZEGO odmawiac :-)

Ollena - nie czytałam żadnej książki Jo Nesbo, muszę nadrobić :-)
Dostałam na urodziny "Miłość i Inne Dysonanse" Wiśniewskiego (tego od "Samotności w sieci), leży na półce, spoglądam na nią tęsknym okiem:-) Przede mną ponad 5-godzinna podróż pociągiem nad morze , więc będę miała okazję poczytać:-)
Czy coś jest ze mną nie tak, że ekscytuję się na samotną podróż?:-D I cieszę się, że pobędę sama ze sobą bez konieczności rozmawiania z kimkolwiek? :-D

Andzike widać co specjalista to fanaberie. SI jest także dla maluszków.

Wszystko z Tobą "tak". Też bym się ekscytowała taką podróżą. Brak mi oderwania od codzienności.

Andzike , nie jest z Toba tak źle, ja też lubię takie chwile samotności i potrzebuje ich jak powietrza;-)..również zwróciłam uwagę na brązowy śpioch

Katrina , ten Bradley w sumie mógłby być, szare oczy sie zgadzają :-D..chociaz mój stary pewnie skomentowałby jego urodę jako lekko semicką:rofl2:

Zarejestrowałyśmy sie na 16.45, czuje że bez antybiotyku się nie obejdzie, gile mocno zielone, kaszel i ponad 37 gorączki:no: u nas jest pięknie, już trzeci dzień, słoneczko, cieplutko, dzieki Bogu:tak:

Flo jak tam przytulanki ?? Zazdroszcze , bo mój stary na tyle zesteresowany potencjalną ciąża, że chyba nie jest w stanie się przytulać:rofl2: Ja się nie przejmuję, wydaje mi się, że to nie ciąża, cycki by mnie bolały i takie tam inne akcje;-)

U nas się rozpogodziło M wymyślił wyprawę w pobliski lasek .Zbieranie grzybów z dzieckiem i wózkiem to mało fajne zajęcie ale kilka prawdziwków i jeden kozoczek sie trafiły więc robię sos grzybowy.Andzike fajnie se pobyć samemu tylko książka i Ty brzmi zachęcająco i zazdraszcza:-p

Andzike a to dziwne , bo na oficjalnej stronie wyraźnie ejst napisane :
Celem OTBK SI jest wykonanie przesiewowej oceny procesów przetwarzania sensorycznego (integracji sensorycznej) u dzieci w niemowlęcym, poniemowlęcym, przedszkolnym i szkolnym oraz ustalenie zakresów wsparcia dla każdego dziecka.OTBK SI ma służyć propagowaniu wiedzy o dysfunkcjach integracji sensorycznej wśród rodziców, lekarzy oraz innych specjalistów.​
[h=3]Termin realizacji projektu[/h]
7-12 października 2013 roku
PSTIS – Polskie Stowarzyszenie Terapeutów Integracji Sensorycznej – SI

Gardło mnie tak boli,ze zaraz zaświruję. Do tego złapalam wirusa "policyjnego" , który zablokował mi Fire Foxa i musze korzystac z IE. Jaro zdalnei nei mógł naprawic bo musi wziść dysk i przeskanowac pod konsolą. Cudnie, chyba zostanę jutro bez laptopa.

reklama
Andzike ja mialam napisac co do tej foty z psami w lozku ze nie zaakceptowalabym psa w lozku ;-) Jeszcze mojego w PL dawniej wpuszczalam rano do lozka ale to na 2 sek. Z dziecmi nigdy bym nie wpuscila.

Majuska mnie za to bola cycki tak ze jak sie schylam to odpadaja i sa ogromnej wielkosci... mam czarne mysli i zabije sie jesli to TO. Marsowi nie mowilam o moich obawach.

Do góry