Zoyka Mia musi wszystkiego sprobowac :-) Ja sie ciesze z tego bo Patryk nie mial tak nigdy i do dzis nie ma. Ja nie jem sniadania z dziecmi, jak one jedza to ja pije kawe. Dzis obydwoje jedli owsianke, kazde po misce, Mia zjadla tyle samo co Patryk, bylam w szoku. Za godzine jadlam kanapke i podziubala ze mna, pozniej flacha, spanie, zupa, dlugi spacer do szkoly, podziubala znowu zupe z Marsem a pozniej drugie danie. Czesto popoludniu jedza owoce czy jogurt i flacha na noc.
Majuska ale ja lubie byc glodna! nienawidze klasc sie spac najedzona, nie moge usnac :-) Mi to nie przeszkadza, np dzis jestem glodna bo nie jadlam duzo w dzien ale na ogol od 14 do wieczora jestem syta bo jem wielki obiad a wczesniej ciagle podjadam.
Ja odczuwam skurki odzywiania ale nie tego, ze jem za krotko tylko gdy jem za duzo przetworzonego syfu, czyt slodyczy;-)
Majuska ale ja lubie byc glodna! nienawidze klasc sie spac najedzona, nie moge usnac :-) Mi to nie przeszkadza, np dzis jestem glodna bo nie jadlam duzo w dzien ale na ogol od 14 do wieczora jestem syta bo jem wielki obiad a wczesniej ciagle podjadam.
Ja odczuwam skurki odzywiania ale nie tego, ze jem za krotko tylko gdy jem za duzo przetworzonego syfu, czyt slodyczy;-)