reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

hello

Ollena - w tym roku będą się uczyć czytać samodzielnie, teraz uczą się słówek. Co tydzień dostają po 10 nowych słówek do zapamiętania. Te książeczki o których piszesz to na pewno bardzo proste książeczki będą, więc spokojnie da sobie radę.

Dokonałam wczoraj zakupu butków dla Kuby. Podobały mi się, ale były trochę drogie, zagadałam z Panią, opuściła nieco cene i kupiłam.

reklama
Ollena ołówek kopiowy i tez da się zrobić płukankę.;-):-)Tak jeszcze w szkole robiłyśmy:tak:ale kup profesionalną bo przy tej z ołówkiem nie można było przesadzic bo można było mieć włosy w fiolecie.Katrina fajne te buciki Amelka też ma takie z tym dodatkowym zapięciem na rzepa -świetna sprawa:-D

Ollena - słówka typu: is, it, in, on, out, and - czyli takie proste i podstawowe słówka.
Rozglądnij się tu w aptece tez na pewno dostaniesz płukankę w kolorze srebrnym, albo kup farbę o kolorze ashen i połóż na chwilę. Oczywiście na rozjaśnione wcześniej włosy - ja tak zawsze mam robione.
Jak chcesz, to postaram się jutro zerknąć u nas i może Ci wkleję.

azula - te butki są super bo:
- zapina się je zameczkami (od wewnętrznej strony albo zewnętrznej - jak kto woli),
- maja sznurówki, czyli samemu można dopasować wysokość zawiązywania do podbicia dzieciaczka,
- są butkami, które oddychają, więc spokojnie może je nosić w domku i nóżka się nie poci (są skórzane).
No cena tez nie jest niska (przeważnie 50-55 Euro), ale ja zawsze poluję na wyprzedaże - te kupiłam za 35E.

Ostatnia edycja:
Hej , hej, hej :-D

Ja już od rana wstałam z jakims dziwnym samopoczuciem, mdli mnie cały dzień , głowa ćmi...nie wiem co to, ale przeszla mi nawet przez myśl ciąża:szok:...odpukać:-D:-D:-D..tak więc nie będę zbyt błyskotliwa w tym poście , pije herbatke i ide leżeć po kołderkę.

Flo, Katrina...wspaniałomyślnie wybaczam i dziękuję w imieniu Pani Żaby za spóźnione zachwyty:-D:-D Flo nabyłam dziś zestaw pieknych spineczek z brokatem, będę focić niebawem wpięte w bujną okrywę:-p

Flo , ale Maks daje czadu:-D:-D, chyba najlepszą jego koleżanką jest Balbina, co nie? przy tych szafkach z chlebem ?:-D

Andzike, a jakbyś tak naprawiła żuczka, sprzedała i za te kokosy z nadgodzin kupiła nowego Pana Żuka:-)

Ollena ja tez mam takie odczucia, że przeginają z tymi zajęciami i programem w szkole, ale czy wymagają tego mocno od dzieci? w sumie mówi sie o tym, że szkolnictwo w IRL i w Anglii nie jest na wysokim poziomie, ja tak na prwde nie znam tematu osobiście, znajomi mi mówili, byc może sie mylę;-) A dużo tam u was osób z psami ?

Katrina ładne butki:tak:

Ja dziś zaatakowałam Lidla, było sporo dziecinnych rzeczy, kupiłam Paćce skarpety, rajstopki i polarek, reszta zimowej kolekcji chyba w poniedziałek ma być.

Asia chodzika nie miałam, uznałam za zbędny wydatek, nie wydaje mi się aby Patrycja cokolwiek przez to ucierpiała, śpiworek miałam z X-landera, ale nie używałam wogóle , jak coś to kocem okrywałam, zresztą myśmy dreptali sporo na nóżkach zeszłej zimy, bo u mnie na wsi nawet nie było gdzie pospacerować wózkiem:sorry2:

Mój stary miał dzisiaj stłuczkę, facet go nie widział i w niego wjechał:sorry2:przez to bachor został wybrany ze żłoba dopiero o 17 :-D

Majuska - u nas Lidl niestety zamknięty do przyszłego czwartku (remont). Spodziewam się, że w związku z ponownym otwarciem będą super promocje. W poniedziałek (w ubiegłym tyg.) kupiłam dla Kubusia w Lidlu cieplejsze rajtuzki, skarpetki z ABS-ami oraz kurteczkę i 2 pary ogrodniczek dżinsowych.

Też dzisiaj odwiedziłam Lidla. Była godz 12. Udało mi się kupić tylko rajstopki bo z innych rzeczy nic już nie było :szok: W poniedziałek pójdę wcześniej bo chce dresik.

Majuska - czyli znowu będzie kasa ze stłuczki :)

Olena - mogę Ci wysłać ale podpowiem Ci inne rozwiązanie. Wella ma szampon który nadaje odcień platyny i neutralizuje żółty odcień i na pewno jest w Ir

Wella, Regenal - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

reklama
Zoyka - tylko, że mało tu mają produktów z Welli. Ja sama przez kilka lat "sprowadzałam" sobie z Polski farbę z Welli, ale odpuściłam w końcu, bo tu woda jest inna niz w Polsce i włosy miały kolor coraz bardziej żółty niż platynowy. Teraz chodzę do znajomej fryzjerki i ona mi dobiera kolor.

Ollena - szukaj czegoś takiego:
http://compare.ebay.co.uk/like/171063912280?ltyp=AllFixedPriceItemTypes&clk_rvr_id=527651138589&crlp=1_262531_281231&UA=%3F*F%3F&GUID=3b23741413c0a56ca646ce66fa95cd57&mt_id=635&query={query}&fitem=171063912280&linkin_id=8060231&kw={query}&sortbid=21&crdt=0&ff4=262531_281231

Ostatnia edycja:
Do góry