Hej , hej, hej
Ja już od rana wstałam z jakims dziwnym samopoczuciem, mdli mnie cały dzień , głowa ćmi...nie wiem co to, ale przeszla mi nawet przez myśl ciąża
...odpukać
..tak więc nie będę zbyt błyskotliwa w tym poście , pije herbatke i ide leżeć po kołderkę.
Flo, Katrina...wspaniałomyślnie wybaczam i dziękuję w imieniu Pani Żaby za spóźnione zachwyty
Flo nabyłam dziś zestaw pieknych spineczek z brokatem, będę focić niebawem wpięte w bujną okrywę
Flo , ale Maks daje czadu
, chyba najlepszą jego koleżanką jest Balbina, co nie? przy tych szafkach z chlebem ?
Andzike, a jakbyś tak naprawiła żuczka, sprzedała i za te kokosy z nadgodzin kupiła nowego Pana Żuka:-)
Ollena ja tez mam takie odczucia, że przeginają z tymi zajęciami i programem w szkole, ale czy wymagają tego mocno od dzieci? w sumie mówi sie o tym, że szkolnictwo w IRL i w Anglii nie jest na wysokim poziomie, ja tak na prwde nie znam tematu osobiście, znajomi mi mówili, byc może sie mylę;-) A dużo tam u was osób z psami ?
Katrina ładne butki
Ja dziś zaatakowałam Lidla, było sporo dziecinnych rzeczy, kupiłam Paćce skarpety, rajstopki i polarek, reszta zimowej kolekcji chyba w poniedziałek ma być.
Asia chodzika nie miałam, uznałam za zbędny wydatek, nie wydaje mi się aby Patrycja cokolwiek przez to ucierpiała, śpiworek miałam z X-landera, ale nie używałam wogóle , jak coś to kocem okrywałam, zresztą myśmy dreptali sporo na nóżkach zeszłej zimy, bo u mnie na wsi nawet nie było gdzie pospacerować wózkiem
Mój stary miał dzisiaj stłuczkę, facet go nie widział i w niego wjechał
przez to bachor został wybrany ze żłoba dopiero o 17