reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
leć Andzike leć, w końcu żuczek wiecznie jeździł nie będzie:-D:-D

Katrina stuknę się herbatką, gdyż też jakoś tak mnie na nią naszło, na szczescie bez bolącego brzuszka:-)

Jestem genialna!!!! naprawiłam pralkę :-D....tzn. wpadłam na pomysł, żeby odkręcić filtr...czegóz tam nie było:szok::szok::-D...praleczka juz ładnie pierze drugie pranie :-p..ale nie omieszkam oczywiście zaraz zadzwonić do starego i opisać jak to przyszedł specjalysta i wziął 3 stówy za naprawę..a niech się przelęknie, a co !:-D

cześć
ja dziś zdechła strasznie :no:. Psychicznie wszystko ze mną w porządku, może ja jaka wyrodna jestem ale nie kupuję tej aniołkowej retoryki i tym podobnych klimatów. Fizycznie czuję się jak wyrżnięta ścierka i , jak mawiała moja babcia "słaba jak *****". Ale to też przejdzie, na razie się nażarłam panadolu i leżę.

Katrina - dobrze pamiętasz, Beko. Co do Pupila do tej pory użyłam raz, i wydawało mi się że faktycznie to działa. Dziś wrzucę drugie pranie z opcją Pupil, bo mi się suki wybarłożyły na pościeli.
Zoyka - no no, podziwiam Julkę. Maks ma raczej rozmach w sprawie rysowania - rzuca kredkami przez cały pokój :-). No ale ma jeszcze parę miesięcy żeby osiągnąć Julkową precyzję.
Andzike - Touran mi się bardzo dobrze kojarzy, jeździliśmy takim po Sycylii, fajne autko i bardzo pakowne! Trzymam kciuki żebyś się szybko takiego "dorypała".
Majuska - :-D geniuszu techniczny! To Ty nie wiesz, że przy sierściuchach ten filtr to się właściwie ciągle czyści? Pewnie, wkręć chłopa na te trzy stówki, niech se nie myśli!
Hidi - witaj, rozgość się i szybciutko zachodź w ciążę!

Ostatnia edycja:
Flo przypominam, że ja mam tylko 4 sierściuchy, więc muszę rzadziej niż TY:-p...słaba jak co??? bo wygwiazdkowało całe fajne słowo:-D
Jako, że Kasi wspaniałomyślnie dałam auto na dzis, poszłam do GSu na nogach...w drodze powrotnej zlało mnie niemiłosiernie, kurna co jest:no:, chyba pół fajnego dnia nie było od początku września, wciąż leje , szaro i buro......:-(

Majuska - jak g ó w n o . Nie wiem skąd się babci takie powiedzonko wzięło, ale jakoś do mnie przemawia. Miała jeszcze drugie, że ktoś się kręci jak g ó w n o w przerębli, ale to już bardziej zrozumiałe.

Hełoł :baffled:
ja sie dziś czuję jak k u p a w majtach :-(
Flo - widzę, że nie masz suwaczka - współczuje.
Pragnę tylko donieść , że Kubula kilka dni temu (chyba z okazji 25 miesięcy) narysował regularne KÓŁKO :szok:
a teraz idę popracować bo mam jeszcze trochę papierów do przepchnięcia.

Cześć,

U nas na zmianę słońce i deszcz.

A ja znowu samochwałą będę. Wróciłysmy znowu z sesji fotograficznej Julii. Ta sama firma zaprosiła ją na kolejne zdjęcia. Tamte były ponoć na próbę i ją wybrali do głównej sesji. Dzisiaj była w czterech odsłonach. Potem Babeczka zrobiła nam juz sesję prywatną na zielonym dywanie z maskotkami. Czekam teraz z niecierpliwością na zdjęcia.

Flo
- wypoczywaj kochana. Relaksuj się i dogadzaj sobie ile tylko chcesz.

a swoją drogą..Katrina to ma pamięć. !

Majuska
jesteś genialna !

reklama
Jak nie pisza to nie piszą:no:A jak sie rozpiszą to czytania,a czytania:szok:Zoyka Amelka na razie jak Maksik Flo ma rozmach w rysowaniu;-)Ja równiez czekam na wyniki Juliowej sesyjki:-D.Flo odpoczywaj czuj się lepiej nie jak w babcinym powiedzeniu:tak:Katrina zostaniesz nasza przewodniczka do wodopoju tylko słonice o takiej pamięci moga być przewodnikami stada;-):-):szok:masz fantastyczna pamięć:tak:Majuska przy kundlosach,kiciusiach,błotku ,nie sprawdzanych kieszeniach i pralce filtery się zapełniają ,więc czasem trzeba je odkręcać.Fajny pomysł na wytarganie od M kasiory;-):tak::-DHidi no właśnie jak Kłaczek powróci bedziesz musiała przejść inicjację na 40-tkach (pisz jak masz pytanka i w ogóle pisz :-))Ollena wracaj na BB :-pAnka ta od D jednak o neta mogłaby sie postarac.Aniu pozdrawiamy Cię:-DAndzike ja też jakoś lubie VW mamy opla astrę też fajna i TAKA DUŻA:tak::-)można by nia np wersalkę przewieść ,a to się liczy:tak:I faktycznie co dzień kida z nieba takie coś co się deszcz nazywa :wściekła/y:ładnie było do południa teraz padało i przestało ale chyba znowu zacznie i nawet do piaskownicy nie da się z dzieckiem wyjść:-(o ulubionej zjeżdżalni już nie wspomnę

Do góry