witam, mam 41 lat (skończone niedawno) i myslę o drugim dziecku, boję się nie zaprzeczam ale ta mysl że moja zuzia mogłaby mieć jednak rodzeństwo nie daje mi spokoju, ten wątek ma ponad 2000 stron, nie dam rady przeczytać ale wierzę że są tu dziewczyny które urodziły mając 42 lata..potrzebuję wsparcia
reklama
hidi witaj!
oczywiście, że sa tu takie
Twoja Zuzia ma prawie 4 latka, też ją urodziłaś, nie będąc już w szczycie formy;-), czemu by nie pójśc za ciosem?? gdzies wyczytałam, że trzeba podążać za swoją ekscytacją, skoro coś CI tam w duszy gra o rodzeństwie dla Zuzi, to widocznie jest ku temu jakas przyczyna i powód, organizmy sa rózne, rocznik tak na prawdę to taki "ogólnik" , jeżeli tylko czujesz sie siłach, to do dzieła :-)..oczywiście ważne jest aby partner podzielał Twoje zapędy i abyście oboje tego chcieli
No i wsparcia Ci od nas na pewno nie zabraknie, na bank będziesz mogła tu sie na wszystko wyżalić, wysapać i wystękać;-)
oczywiście, że sa tu takie

Twoja Zuzia ma prawie 4 latka, też ją urodziłaś, nie będąc już w szczycie formy;-), czemu by nie pójśc za ciosem?? gdzies wyczytałam, że trzeba podążać za swoją ekscytacją, skoro coś CI tam w duszy gra o rodzeństwie dla Zuzi, to widocznie jest ku temu jakas przyczyna i powód, organizmy sa rózne, rocznik tak na prawdę to taki "ogólnik" , jeżeli tylko czujesz sie siłach, to do dzieła :-)..oczywiście ważne jest aby partner podzielał Twoje zapędy i abyście oboje tego chcieli
No i wsparcia Ci od nas na pewno nie zabraknie, na bank będziesz mogła tu sie na wszystko wyżalić, wysapać i wystękać;-)
azula
Fanka BB :)
Witaj Hidi:-) rodziłam mając prawie 44 więc do dzieła fajnie mieć siostrę/brata
Twoja córeczka chyba tez tak myśli.No i skoro twój mąż jest ZA to bawcie sie dobrze;-).I tak jak pisze Majuska my Cie wysłuchamy i przytulimy
.Zoyka no wiertarka może byc nawet bardzo niu niu
Julcia ma rację.Co do telefonu to mi się wydaje,że chyba zostane przy klawiszowym.
Majuska podziwiam za cierpliwość w żmudnej nauce obsługi.Próbowałam na komórce Adasia to nie dla mnie

D
delete
Gość
No i już mnie głowa boli od tego wiercenia. Mama dzwoniła i mówiła,ze Julka jeszcze z pól godziny u niej robiła niu niu do tego wiercenia 
Witaj hidi na najwspanialszym wątku na Baby Forum
Jasne,ze wśród nas są takie co urodziły po 42 roku życia. Sa nawet starsze ,które nie dość ze urodziły to pracują nad kolejnym 

Witaj hidi na najwspanialszym wątku na Baby Forum
katrina115
Potrójna Mama
czesc i czołem
Flo - strasznie mi przykro, nawet nie wiem co napisać, przytulam,
hidi - zacznij brać kwas foliowy, odwiedź lekarza dowcipnego, żeby sprawdzić czy wszystko OK i do dzieła!!!!!! Powodzenia!!!
Flo - strasznie mi przykro, nawet nie wiem co napisać, przytulam,
hidi - zacznij brać kwas foliowy, odwiedź lekarza dowcipnego, żeby sprawdzić czy wszystko OK i do dzieła!!!!!! Powodzenia!!!
ufff..ogarnęłam się trochę z tym nowym telefonem..ale ile mnie to kosztowało
no i chyba mam zepsutą pralkę, a bachor to już nie ma w czym chodzić...jutro jeszcze posprawdzam wszystko po swojemu, a jak nie, to specjalistę trza wzywać
ale tu dziś drukarnia

no i chyba mam zepsutą pralkę, a bachor to już nie ma w czym chodzić...jutro jeszcze posprawdzam wszystko po swojemu, a jak nie, to specjalistę trza wzywać

ale tu dziś drukarnia

reklama
D
delete
Gość
Zrobiłam na kolację parówki w cieście francuskim (gotowym) . Ale niedobre !
Majuska a Ty nie masz nowej pralki ? ;-)
Majuska a Ty nie masz nowej pralki ? ;-)
Podziel się: