reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Ollena ależ fajna zatoczka:-)i chyba bardzo cieplusio:tak:.My dzisiaj tak Amelia trenuje na gąsienicy bo paluszkami ziemi siega więc jeździ.Z HK byliśmy dzis na mszy pokropiliśmy święconą wodą;-).Swoja droga bardzo fajna ciepła ta tuniczka:-D 100_1745.jpg100_1748.jpg100_1743.jpg

Załączniki

• 100_1745.jpg
    100_1745.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 73
  • 100_1748.jpg
    100_1748.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 69
  • 100_1743.jpg
    100_1743.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 74
reklama
A ja się nauczyłam pić niesłodzone i mi bardzo smakuje, jak czasem łyknę coś z cukrem to az mnie wykrzywia, Ollena słodzik to straszny syf, odstaw:tak: , skąd Wy tam taka pogode macie??:szok:, tak jojczałaś na irlandzką aurę, Ty wiesz co się tu u nas dzieje, regularna jesień, wilgoć, mgły, mam w domu 18,5 stopnia:sorry:

No to jak pokropione Azula woda święconą, to można chodzić:-D :-D, my nie kropimy;-)

Axa, ja mam złe doświadczenia z większościa tekturowych mebelków z Ikei, jedna impreza i po mebelkach:-D:-D tak więc letko zdziwionam, że u Was z misią tak się trzymają:shocked2:

Mam na dziś wieczór winko Celebro, made in Ardżentina, kto reflektuje???:-D

zazdrość mi wszystko ściska jak widzę taką pogodę :-D Ollena przestań na Irlandię słoneczną narzekać :-D
Azula ale Amelka miała HK pod płaszczykiem ?
Majuska ten nasze meble ikea mają ponad 10 lat i zero uszkodzeń - łącznie z rozkręcaniem i przewożeniem i składaniem -wytrzymały cała operację z godnością. Znajomi mają z tej samej serii i mają równie długo i też przeprowadzki, przesuwania - meble przeżyły. Nasza kolejna szafa z ikea stała dzięki szynie po której chodziły drzwi. Drugi raz się jej nie da rady złożyć. Znajomi mieli kanapę z ikea - siedzieli na niej, spali i mimo wielu lat była jak nowa, więc kupili sobie kolejne kanapy z ikea. Ta stara nadal jest dobra u rodziców znajomej a nowe po 4-5 latach są praktycznie do wymiany.

Niech Was zazdrosc nie sciska, u Was tez ma wrocic jeszcze 25 st, takze tak teraz bedzie 5 dni zimna, 2 dni ciepla.. ja jestem w szoku, ze tutaj tak jest!

Ollena no coś Ty stewia do gorącego też jest, nawet do pieczenia się nadaje. Ja mam taką w proszku, i normalnie słodzę herbatę, a ja z tych słodkoloubnych, czyli 2 łyżeczki z czubkiem na szklankę cukru:-) Ale plażowo, aż spojrzałam u siebie za okno i nie dowierzam:rofl2:
Majuska no no to niezłe imprezki były, te meble Adi są drewniane, jedynie co to można szufladę zarwać, ale ja we wszystkich meblach tak umiem zrobić:-D

Bardzo uporzadkowane dziecie, misia!
Kłaczek nie ma po kim być uporządkowany :-D brak w tego w genach i co za tym idzie we wzorcach :-D
Aktualnie kolejny raz włączył sobie tę sama bajkę - uczy sie na pamięć ich ? i się zaśmiewa z ciekawskiego Georga.
Sandy dopiero teraz zauważyłam: ale słodkie MALUCHY :-D

Ostatnia edycja:
a ja tłukę, znaczy czytam Patrycji już tydzień do zaśnięcia Króla Lwa, umiem już na pamięć, nie wiem dlaczego, ale najlepsze są fragmenty jak hieny na cmentarzysku słoni chcą zjeść Simbę i jak Simba walczy w ogniu ze Skazą:-D:-D:-D..oczywiście żaba, ..przepraszam Żaba, czyta z nami:rofl2:

Sandy no powiedzmy, że jakość lepsza, ale nie oszałamiająca:-D:-D superowe kociaki :-D

Misia daj linka jak znajdziesz te nieśmiertelne meble, ciekawam które to:tak:

reklama
Pod płaszczykiem nie zupełnie płaszczyk był w kościele rozpiety.Masa dzieciaków chodzi i na co dzien i do kościoła w czapkach ,rajtkach ,bluzkach z HK i jakoś na nikim to nie robi wrażenia. .Specjalnie tego nie kupuję czasem sie trafi w pakiecie z ciuszkami .Axa o meblach z ikea tez juz słyszałam niechlubne opinie .No ale moze w Niemcach te meble daja solidnie robione ,a do PL ida odpady.Bo nawet niby niemieckie proszki ,a zwykłe dziadostwo jak sie kupi w PL bo jak sie przywiezie z Niemiec całkiem inna jakosc.Hmmm ciekawe:eek:

Do góry