reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Axa , ślicznie i nastrojowo, te mebelki białe są z Ikei ?? Bo moja Kasia ma podobne i już szufladka w komodzie rozpierniczona i coś tam jeszcze:confused2:

Zoyka, ja jak pół roku temu stanęłam w połowie drugiego tomu , tak do dziś stoi....:-D..myślę, że przy setnym rozpadaniu sie na kawałki Any troszkę CI się znudzi:-D:-D

reklama
Ja wiem ,ze tak pisze za wolno ,a za szybko myslę.Taki styl ma autor SORY:eek:No i lekko niedowidzę okulary może w przyszłym miesiacu ,a moze i jeszcze później ale czy to cos zmieni?Zoyka Ty z kolei czesto zamieniasz zamiast ma piszesz am ale mi to nie przeszkadza .Musicie mnie znieść albo bede musiała przestać pisać.:-(PS pokój Ady śliczny

Majuska rozpadanie się na kawałki to nic, w porównaniu do wewnętrznej bogini i jej przekazu niewerbalnego :-D Pomijając to książka bardzo mi się podoba (kończę II tom) i bardzo utożsamiam się z bohaterką :-D

Dziewczyna się czepiacie :-D
Azula używa i przecinków i kropek i czasem poleci w emocje i wykrzyknie tylko że nie korzysta ze SPACJI :-p i entera i stąd ten trud w czytaniu u nas.
Wróć: spacji używa ale : mnie uczyli: kropka - spacja - wyraz, przecinek- spacja - wyraz a Azula jak już to spacja - przecinek - wyraz :-D
Axa pokój idealnie delikatny i pastelowy dla dziewczynki.
Te chicco do raczkowania mu nie spadały, naprawdę fajnie się sprawowały.
Majuska my mamy u Kubuli w pokoju naszą starą szafę i komodę z ikea, która przeżyła dwie przeprowadzki i nadal ma się świetnie. Łóżko kupione naście lat temu na chwilę - bo nie mieliśmy kasy - nadal by stało tylko że już jego styl delikatnie mówiąc był mało pasujący do reszty sypialni. Kiedyś meble z ikea też były lepszej jakości :-D jak koszulki i cała reszta.
Pisałam Wam: Kubula oglądał Pepę - mówię do dziecia: jak chcesz jeść to proszę siadać na karmnik - zapauzował Pepę w kompie, siadł na krześle do karmienia, zjadł - siadł na kanapę - Pepę włączył... :eek:
Co z tego dziecka wyrośnie?

Misia no cóż chyba masz rację:eek:starym mózgom trzeba troche treningu;-)czyli łamigłówka zadana przez źle piszaca azulę SORY:-(

Azula no coś Ty żarcik taki:-)
Majuska Ikea, ja zadowolona bardzo, Adi co prawda jeszcze się na nich nie wyżywa, ale Kaci też ma i wszystko stoi jak na razie:-D
przedtem miałam meble z BRW i szuflady się też rozpadały a kupę kasy kosztowały, nawet mi nie było żal zostawić dla najemców.

Axa ja podziwiam aranżacje ściany z półka i książeczkami - u nas nie ma racji bytu coś takiego :-D Miałam wizje i koncepcje ale na tym zakończyłam. Kubula jest jednak nieco destrukcyjny:sorry:.
Azula ale u nas też wzrok już nie ten :-p

Ja znam ta swoja słabosć w pisaniu i przykro mi ,ze tak cieżko czasem sie mnie czyta .Jednak z waszych odpowiedzi wynika ,ze jednak sens moich wypocin do was dociera .Dlatego bede kontynuować własny STYL;-):-):crazy::rofl2::eek::szok::-D

reklama
Axa stewie kupilam raz i po wymieszaniu z goraca herbata wyszla gorzka, syfna herbata. Pozniej sie dowiedzialam, ze stewia nie jest do goracego wiec podziekowalam. Wole slodzik.

Ładny pokoik!

Zoyka Graya przeczytalam pol, nie dla mnie to, jakas pustawa ta ksiazka. Kumpela mi strescila wszystkie 3 czesci bez glupich szczegolow i starczy mi;-)

My z dzis.

Zobacz załącznik 584012Zobacz załącznik 584013Zobacz załącznik 584014Zobacz załącznik 584015Zobacz załącznik 584016Zobacz załącznik 584017

Do góry