reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Majuska z koniem na łeb się nie zamieniłam żeby 100 zł wydać na kapcie :-D ale są słodkie.
Emle ... jak Kubuli przestana rosnąć stopy jak szalone to pomyślimy, zwłaszcza kusi mnie ten fason:
Zima 20-25 - EmelZima 20-25 - Emel
mam nadzieję że na wiosnę też będzie i to w większym rozmiarze.
Katrina nie wydamy Cię przed Kubą, że mu kupiłaś buty z ubiegłego sezonu :-D no jak mogłaś :-D Nie mam koncepcji co do zakupu obuwia dla Kubuli - takie na teraz ma, na lekka zimę też no i czy kupić śniegowce ? Widziałam z ubiegłego sezonu :zawstydzona/y: ale nie wiem jaki rozmiar kupić. Teraz nosi rozmiar 24/25 - zależy od fasonu i firmy więc ? 25 czy 26 ?
A to wyciskane jedzono jest świetne dla zabieganych :-D
Oglądam te buty z Emli i doszłam do wniosku że muszę koniecznie link wysłać znajomej - bo są całkiem fajne baleriny.

Ostatnia edycja:
reklama
katrina wiem, ze jak dziecko siedzi to mu zimno a Clarks ma teraz plakaty ze zdjeciami takich fajnych botkow z futerkiem na zewnatrz (ciekawe czy wewnatrz tez) i czekam az beda w sklepie i zobacze.
A co do Zary to mozesz online zamowic:-)

Azula nie stac mnie na dwie pary, tzn ja uwazam ze mnie stac ale mm by mnie ubil ;-) a a teraz mamy botki juz dla Mii o te Basic boot - Shoes - Baby girl (3 - 36 months) - Kids | ZARA Ireland wiec na zime moglyby byc bardziej trampkowe tymbardziej ze przewiduje ze w tych botkach Mia pochodzi przez zime irlandzka spokojnie.

Zobacz załącznik 583814

Ostatnia edycja:
JA lekki szok... Ogladamy z Karolem "Epoke lodowcowa" i tam jest scena, kiedy Maniek wspomina jak ludzie zabili jego samice i mlode. Nie ma slow, jest animacja rysunku na skale i tylko muzyka. A moj mlody buzka w podkowke, lzy w oczach...

KLaczku może lepiej melodramatów z Karolem nie oglądaj;-),a swoją drogą te dzieciaki to potrafią zaskakiwać.Dziś idąc do babki po mleko poczekałyśmy przy kosciele na parkingu az będa biły dzwony żeby za szybko nie być bo babka sie denerwuje jak jek jeszcze ma nie naszykowane.Amelia uwielbia bim bam ,a tam mama z chłopaczkiem wzrostowo jak Amelka ma na imie Kacper i jest o miesiac starszy tez czekała na bim bamy ,a mały bawił sie kamyczkami zaraz z Amelka przypadli sobie do serca oboje świetnie bawili sie kamyczkami ,a potem z rozdziawionymi gębami jak bija dzwony.Potem sie pożegnali robiąc sobie papa.Ollena to kup te z futerkiem na zewnątrz bo te drugie w sumie podobne do tych jakie masz z tym ,ze ocieplone

Kłaczku nasze dzieci to ludzie w sumie one nie pokazuja tego ale wiedza bardzo dużo:tak:Dlatego trzeba uważac jak sie zachowujemy bo one kodują:eek:też sie o tym przkonałam nawet zwykła rozmowa niby nie rozumie ,a jednak

Ja wiem, ze mniej pokazuja/mowia niz rozumieja, ale nie sadzilam, ze mlody potrafi zakumac historie pokazywana w ten sposob... No i muzyka byla bardzo smutna. Ja nie wiem co polapal, ale nastroj wychwycil na pewno idealnie.

Kłaczku - ja pamietam jak Magda była mała (miała coś ok. 2 latek) i właczyliśmy jej bajkę o Brzydkim kaczątku. Po 10 minutach musieliśmy bajkę wyłączyć, bo aż się zanosiła od płaczu. Tak bardzo przeżywała, że inne kaczątka nasmiewały sie i dokuczały temu innemu. Chyba za trzecim razem i to po kilku miesiącach obejrzała tę bajkę do końca i tak płacząc. Ona wiedziała, że się dobrze skończy, bo jej mówiliśmy jak tak płakała, że to tak na początku, że potem kaczuszki juz go polubią, coś Ty!! nie dało rady.

Piernicze... Musze zaczac filtrowac dziecku "patrzadla". Swoja droga, ulubione jego filmy/programy to "Komisarz Rex", "Komisarz Alex" i... "W-11". Bo w pierwszych dwoch sa "tesie" i "uiuiui", a w drugim wlasnie "uiuiui" czesto. A! I "Szpital" na TVN - tez "uiuiui", w dodatku "guuzii".:-D Dzis zaczal ogladac "Domisie" - zrobilo sie normalniej.

reklama
Do góry