reklama
katrina115
Potrójna Mama
Misia - ja wczoraj poszłam po buty dla Kuby - takie troszke wyższe i cieplejsze, żeby zimą w wózku nóżki mu nie marzły. Weszłam do jednego sklepu (tam, gdzie zawsze kupuję) i stwierdziła, że nie dam 50 Euro za buty do wózka. W drugim sklepie kupiłam za 15 E (Pani przeceniła mi je z 20E, bo to model z ubiegłego roku - mam nadzieję, że syn mi wybaczy stary model butów do wózka na zimę).
Misia kapcie za 100?...czy mi sie wydaje czy to Ty coś ostatnio napomykałaś o jakiejś biedzie czy jakoś tak??....
Tyle co rypać skończyłam
Dziś Paćka był z tatuśkiem na placu zabaw, za Chiny nie chciała na huśtawce się huśtac, ale jak na wolnej obok zasiadła żaba, to sie huśtały razem ze 40 minut, żaba rządzi
Tyle co rypać skończyłam
Dziś Paćka był z tatuśkiem na placu zabaw, za Chiny nie chciała na huśtawce się huśtac, ale jak na wolnej obok zasiadła żaba, to sie huśtały razem ze 40 minut, żaba rządzi
Ostatnia edycja:
katrina115
Potrójna Mama
Na G wkleiłam 4 nowe fotki dzieciaków
Nie pisałam Wam ostatnio, ale Kuba mi bardzo słabo je ostatnio, odkryłam przyczynę - nie ma czasu na jedzenie. Od momentu jak zaczął chodzić wszystko jest tak ciekawe, że szkoda mu czasu na jedzenie i niestety, ale siedzenie w krzesełku i karmienie nie zdaje egzaminu. Jak za nim wczoraj chodziłam i w trakcie bawienia wkładałam, łyżeczkę z jedzeniem, to OK, zawartość miseczki zniknęła, jak karmię Alinkę to podchodzi nadstawia dzioba, żeby i jemu "daaać" (wszystko jest dać). Albo jeszcze lepszy sposób nie łyżeczką, tylko jak są takie saszetki z jedzeniem, które wyciska się prosto do buzi - to najlepsza metoda na Kubę.
Kupiłam dzisiaj w Aldi cóś takiego: https://www.aldi.ie/en/specialbuys/...etail-page/ps/p/baby-food-pouches-and-spoons/
Nie pisałam Wam ostatnio, ale Kuba mi bardzo słabo je ostatnio, odkryłam przyczynę - nie ma czasu na jedzenie. Od momentu jak zaczął chodzić wszystko jest tak ciekawe, że szkoda mu czasu na jedzenie i niestety, ale siedzenie w krzesełku i karmienie nie zdaje egzaminu. Jak za nim wczoraj chodziłam i w trakcie bawienia wkładałam, łyżeczkę z jedzeniem, to OK, zawartość miseczki zniknęła, jak karmię Alinkę to podchodzi nadstawia dzioba, żeby i jemu "daaać" (wszystko jest dać). Albo jeszcze lepszy sposób nie łyżeczką, tylko jak są takie saszetki z jedzeniem, które wyciska się prosto do buzi - to najlepsza metoda na Kubę.
Kupiłam dzisiaj w Aldi cóś takiego: https://www.aldi.ie/en/specialbuys/...etail-page/ps/p/baby-food-pouches-and-spoons/
Ostatnia edycja:
My bylismy na plazy dzis, upalnie bylo wrecz, jak zawsze laduje tone bluz i marziemy to dzis moglismy sie ubrac bardziej letnio..
Dobrze, ze u Ani ok, ciekawe jak spedzila czas w PL :-)
katrina jakie buty kupilas, tzn w jakim sklepie? ja mysle nad zimowymi dla Mii ale nastawiam sie nie na buty 'do wozka' tylko do chodzenia i to intensywnego bo jednak Mia wiecej chodzi jak jezdzi w wozku a sadze, ze zima bedzie bardziej intensywniej.
Co do tranu to nie daje bo zapomnialam kupic w PL ale do butelki z mlekiem bym dolewala :-)
Dobrze, ze u Ani ok, ciekawe jak spedzila czas w PL :-)
katrina jakie buty kupilas, tzn w jakim sklepie? ja mysle nad zimowymi dla Mii ale nastawiam sie nie na buty 'do wozka' tylko do chodzenia i to intensywnego bo jednak Mia wiecej chodzi jak jezdzi w wozku a sadze, ze zima bedzie bardziej intensywniej.
Co do tranu to nie daje bo zapomnialam kupic w PL ale do butelki z mlekiem bym dolewala :-)
Ostatnia edycja:
katrina115
Potrójna Mama
Ollena - w Lidlu są zawsze fajne śniegowce dla maluchów, jeszcze nie było, chwilkę poczekaj. Te co kupiłam sa marki
maxi & doni, ale ma na ich stronie już tego modeli, który kupiłam (są wiązane, czyli mogę sobie dopasować do podbicia Kuby, ale maja od wewnętrznej strony zamek błyskawiczny - czyli szybkie zapinanie.
maxi & doni, ale ma na ich stronie już tego modeli, który kupiłam (są wiązane, czyli mogę sobie dopasować do podbicia Kuby, ale maja od wewnętrznej strony zamek błyskawiczny - czyli szybkie zapinanie.
azula
Fanka BB :)
Katrina to Alnka nie je sama czy to jakas forma zabawy albo by było szybciej??.Amelka nigdy czasu na jedzenie nie miała nawet przy cycu sto rzeczy od jedzenia było ciekawszych dojadała nocapo kilka karmieńTeraz tez z czasem ma do tyłu ale znalazłam sposobik rano w krzesełku serek zje potem jakieś kanapki ,owoce zjada na biegu obiad w huśtawce jak Borys był u nas z braku drugiego krzesełka jedno siedziało w hustawce akurat jest zawieszona w drzwiach w kuchni :-)Potem znów cos je w biegu ,a na kolacje jest flacha.Gonienie za dzieckiem z łyzeczka tez mi się zdarza ale cześciej to ona podchodzi kiedy my jemy i prosi by jej dać.Misia buty fajne ale CENY
katrina sniegowcow nie potrzebuje, raczej o normalne zimowe buty z kozuszkiem mi chodzi.
Mysle nad tymi Leather lined high top sneaker - Shoes - Baby girl (3 - 36 months) - Kids | ZARA Ireland , mierzylam i sa super fajne. Ale jeszcze te mi sie podobaja, musze gdzies wyczaic i zmierzyc Fur boot - Shoes - Baby girl (3 - 36 months) - Kids | ZARA Ireland
A firmy maxi & doni nie znam.
Mysle nad tymi Leather lined high top sneaker - Shoes - Baby girl (3 - 36 months) - Kids | ZARA Ireland , mierzylam i sa super fajne. Ale jeszcze te mi sie podobaja, musze gdzies wyczaic i zmierzyc Fur boot - Shoes - Baby girl (3 - 36 months) - Kids | ZARA Ireland
A firmy maxi & doni nie znam.
katrina115
Potrójna Mama
azula - jak Alinka je sama, to Kubę to nie rusza, ale jak ją karmię, a ona siedzi na sofie koło mnie, to mały też podchodzi i się "podłącza" do jedzenia.
Ollena - te butki co wkleiłaś sa bardzo fajne. Ja tu za bardzo nie mam wyboru - przeważnie Clarks, ale one nie przeważnie nie są ocieplane. A wiesz, że jak dziecko się nie porusza tylko siedzi, to bardziej marznie.
Ollena - te butki co wkleiłaś sa bardzo fajne. Ja tu za bardzo nie mam wyboru - przeważnie Clarks, ale one nie przeważnie nie są ocieplane. A wiesz, że jak dziecko się nie porusza tylko siedzi, to bardziej marznie.
reklama