reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Nie wiem o co z tym wszystkim kaman, po co maja smietniki jesli dzieci nie moga wyrzucac smieci. Woda wylana do plecaka to jeszcze nic, Patryk wczoraj nie zamknal pojemnika z malinami i mialam maliny w plecaku..
Wode niegazowana dostaje w butelkach z dziubkiem wiec nie ma problemu ale fakt, ze pani mu nie pozwolila popijac kanapki?! szok!
jakas dzwina ta kobieta, szczerze mowiac to juz mi sie odechcialo tej szkoly na starcie.

Zoyka Patryk nie lubi rozstania a pozniej juz sie bawi.

reklama
Cześć,

Piątek ,aż miło :-)

Mielismy pobudke o 4 ! Julka waliła takiego kupiszona ,ze aż się obudziłam. Dziecię zdziwione mówiło na głos a co to i pokazywało na pieluszkę. Cóz..trzeba było zmeinić .

Olena a może tej Pani chodziło o to,że popijanie w trakcie jedzenia jest niewskazane ?

Ollena wyjasnij to z wychowawczynia bo faktycznie jakies debilne te pomysly ma.

Karol mi gada. Zbieram samochodziki spod stolu i podaje mu na parapet, mowiac za kazdym razem "prosze" i slysze "posie" w odpowiedzi. "Opa opa" to hopa hopa, czyli prosba o potrzymanie za raczki, kiedy bedzie skakal na trampolinie - nawiasem mowiac on podskakuje calkiem ladnie. "Buzi Buzi" tez mowi, podobnie jak "moje moje", kiedy chce sie przytulic. Wciaz pojawiaja sie nowe slowa, chyba mamy etap rozwoju werbalnego. Poza tym lazi mi po domu i spiewa. Naprawde spiewa, czasem nawet dosc czysto.
Dzis zakwitl mi "umarlak" z Manchesteru...

Dokladnie. Nie bardzo rozumiem, dlaczego zakazala popijania kanapki, a juz zakaz smarkania... Czy dlatego w tym kraju 80% dzieci w sezonie przeziebieniowym chodzi z gilami po brode?? Zasada Klaudiusza??

Kłaczku bo to już taki wiek.Karol będzie gadał coraz więcej. I to jest fajne.

Piękne to Twoje kwiaty. Dostałam wczoraj od Mamy słoneczniki brązowe .Prześliczne.

Zobacz załącznik 581351

Olena - porozmawiaj po prostu z Panią żeby zrozumieć jej tok myślenia i zachowanie.

Hej!

Ollena wcale nie musi tak byc jak Patryk Ci opowiada ;-), absolutnie nie bronie Pani, bo kto wie, może faktycznie jest jakaś dziwna, ale jedynie rozmowa z nia to wyjaśni. Mi Karolek np. tez nadawał na panią , że to, że tamto, że do ubikacji mu nie pozwala wyjść , no i sie okazało, że gnój tuż po długiej przerwie, 5 minut lekcji, a on prosi o wyjście do WC, wiadomo, że dlatego, że nie chce zostać zapytany;-). Po prostu musisz sobie te tematy z babką obgadać i jak to ona faktycznie jest dziwna to ją opitol, a jak Patryk coś kombinuje, to zacznij się przyzwyczajać, bo to już tak będzie:-D

Zoyka rzeczywiście piękne te sloneczniki, a i Twój umarlak Kłaczku cudny i jak cieszy to jego uratowane życie:-)

reklama
Do góry