reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Majuska on w tych sprawach nie komentuje. Jak byl pierwszy raz to powiedzial, ze pani nie pozwolila mu jesc kanapki bo powiedziala, ze przerwa sie juz skonczyla wiec tu poprostu nie wiedzial o co w przerwie chodzi, jego wina. Ale cala reszta to nie mysle, ze kreci.

klaczku padlam dzis! Ogladam ubranka w NoName i patrze a tam kolorowe spodnie CHINOS...no padlam trupem hehehehe, nie wiedzialam ze one sie tak poprostu nazywaja, myslalam ze sama nazwe przypasowalas jako, ze Chinole chodza w tym ;-)

reklama
Cześc zaniedbuje bo korzystam z dojrzałego LATA i nawet sie jeszcze opalam:-).Dziewczyny kwiaty sliczne.Ollena fakt pogadaj z kobitą bo dzieci to wiadomo nie zawsze i nie dokładnie rozumieja no jak choćby nie zjedzona kanapka na przerwie.

Hełoł ...
Zoyka wszystkiego najlepszego imieninowo :-)
Miałam siedzieć na imieninach ... na imprezie (teraz grill) wylądowałam na pogrzebie. Jakoś nie miałam już ochoty jechać na NIC.
Jak Kubula zaśnie to mam szanse na miły wieczór - mam dobry ser, oliwki, roladki z łososia i dobre wino.

hełoł :-D
ale tłok :-D
słonecznie wiec mam nadzieję na jakiś spacer dłuższy ? zobaczymy.
Na razie zupka sie gotuje, pranie pierze, m. wysłany ponownie na zakupy bo zapomniał kupić pomidorów
aa jeszcze cała chałupa w torach, a ciuchcia Tomek w schowku w jeździku - Tomek nr 2 bo nr 1 zaginął w akcji ... czy już nigdy nie odzyskam swego życia, spokoju i porządku rzeczy :-D

Misia tamtego nie odzyskasz bo odkąd jest Kubula zyskałaś nowe życie :)))))))))))))

Wstałam z wielkim bólem głowy. Jakby mi kto siekierę wbił na samym czubku i nią ruszał z impetem. Ibuprom słabo pomógł.

Muszę iść z Julką i z bólem głowy na zakupy.

reklama
A ja właśnie zakańczam obiadek gotowac rozbieram sie "do rosołu" no z listkiem figowym tu i ówdzie i ide wygrzewac stare kosci na słoneczku:-DKatrina ulewy współczuję:-(

Do góry