reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Ollena - ja nie pisałam, że sa darmowe. Tylko płacę w szkole kasę i to szkoła dzieciom kupuje książki i inne sprzęty. Dzieciaki korzystają z tego w szkole, a na koniec roku dostaliśmy to wszystko do domu. Na pewno w starszej szkole dostaniemy wykaz książek i zeszytów jakie należy zakupić - póki co tym sie zajmuje szkoła.

Misia - hmmm na pewno bym sie nie skusiła na taką okazję, bo byłoby mi szkoda pieniędzy na skarpetki, ale kto bogatemu zabroni???????

reklama
Nie znam sie na skarpetkach, ale kupuje np 5-pak za 2eu ;) Mm czasami zaszaleje i kupi w Gapie drozsze ale faktycznie.. to jest jakosc!
Ide zaraz do szkoly kupic dres dla Patryka i zamowic naszywki ...
U nas dzis znowu ma byc cieplo, licze tez na cieply weekend i plaze:-)

Cześć,

Lecę zaraz do klientów. Julka ładnie przespała nockę,wypiła butlę mleka, poprawiła kanapką z szynką i jest już u Babci.

Olena zrób zdjęcia z plaży. Ciekawam jak wygląda plaża w Irlandii.
Jesli chodzi o nasz H&M to było full letnich ciuszków jeszcze i zero jesiennej kolekcji.

hełoł :-D
Katrina :-D :-D
Ollena za 2 eu to jakoś skarpetek nie widziałam ale zapominasz że u nas VAT wynosi 23% :wściekła/y:
Skarpetki par 5 nabyłam za 29 zł i skłonił mnie do ich nabycia brak wzorku. Ostatnio w smyku z przeceny kupowałam i wyszła mi para za 5 zł a tu 6. Sobie kupuje w takiej cenie albo jeszcze taniej :baffled:
Wczoraj byłam w HM i nic nie rzuciło mnie na kolana - może dlatego że Kubula ma zestaw jesienno-zimowy.
Z rzeczy miłych i milusich:
Prószyński i S-ka
kupiłam Kubuli Tuwima - miałam takiego samego, a przy okazji dowiedziałam się że reprint Falskiego kosztuje 60 zł :szok:

Ostatnia edycja:
Zoyka pogratulować w końcu !! ja ze swoją endo widuję się średnio raz w tygodniu i co z tego ?? nie ma nic gorszego niż leczyć sie u przyjaciół :-(

Heloł!

Kupiłam ostatnio w Smyku dwa trójpaki, po 7 zł, wyszło po jakieś 2.33 za parę, śliczne, po praniu też :) Misia ja tez nie oglądałam Egzorcysty, ale fragment z haftowaniem znam, gdyz jest często "cytowany" tu i ówdzie :-D, Omen gdzies tam kiedyś łyknęłam, wszelkiego rodzaju Ringów, Reców i takich tam nie trawię:baffled: Dla mnie strasznymi horrorami , które pozostawiły ślad w mojej psychice był Duch Spilberga, ten basen z trupami - niespanie po nocach przez miesiąc:-D:-D oraz "Zemsta po latach" , gdzie jeździł wózek inwalidzki sam po starym domu... miałam problem z pójściem do kibla nawet w dzień i zostaniem sama w domu:-D:-D:-D
W HMie u nas też ostatnio nie było nic godnego uwagi, raczej większośc takich cienkich szmat, nie rzuciło mnie nic na kolana w każdymbądź razie:-)

Rozmawiałyście o ubraniach, nie lubię też facetow w tych kolorowych chinosach, gejowate to takie, porządne dżinsy opinające doopke w nalezyty sposób to jest to;-) a dla dziewczynek tez nie lubię nadruków z bajek i terepie mnie na widok panterek, nie trawię:baffled:

Ollena to ciepło macie jak Ty o plaży myślisz:-) fajnie :-)
poszłam wczoraj tuz po uśpieniu Patrycji poleżec do wanny i tak mnie tam romemłało, że już tylko do wyra stamtąd trafiłam, spałam jakies 9 godzin i nadal jestem śpiąca, chyba przegięłam :-D

Andzike nam gdzieś wcięło:confused:

Jutro roztrzygnięcie pierwszego etapu konkursu w którym brałam udział, trzymajcie kciuki:-)

Majuska zazdroszczę tych skarpet - raz mi się udało a ostatnio jakoś nie było rozmiarów, kolory nie te. Mnie irytuje że są w paski, ciapki i ludki.
Facetów też wolę w klasycznym fasonie spodni.
Andzike rypie i się przeprowadzają przecież.
Anię PL pochłonęło.
a ja idę walczyć pracowniczo.

hejka

Ollena - u Was ciepło, a u nas zimno i pada... nie ma to jak północna część kraju,

Zoyka - nie mam chyba z tego roku fotek z plaży, ale postaram Ci się wkleić coś z tutejszych plaż,

Trzy pierwsze zdjecia były robiona na plaży w Ballylifin (ok. 10km od nas), 4. fotka - to nasza plaża, a ostatnia to w Fahan (jakieś 3 km od nas).

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry