Witam się z późną kawą, byłam i gina na kontroli i po skierowanie na usg piersi. Udało mi się zapisać raptem na 21 sierpnia
- nadmieniam, że opiekę medyczną mam z abonamentu opłacanego przez korpo czyli prywatną
państwowo chyba bym się w tym roku nie dostała na usg...
Zoyka - u nas sama hexa kosztuje chyba z 240zł, jedna dawka pneumo 380zł...
ja zgłupiałam od czytania czy szczepić czy nie szczepić na pneumo i roty i w końcu po rozmowie z pediatrą roty odpuściłam, a z pneumo póki co mamy sprawę otwarta, ale chyba też odpuszczę...
Polityka rodzinna, brekekekekekee
anka, misia - jak ja rano nie odkurzę (i nie umyję podłogi...
) to zrobi to mama jak przyjdzie do Kacpra, a im mniej robi w domu rzeczy "pozakacprowych" tym lepiej, mniejsza jest szansa, że za jakiś czas mi coś wypomni
:-) odkurzać musimy codziennie, bo futrzaki wnoszą mnóstwo piachu na łapach, a Kacper większość dnia urzęduje na podłodze (oczywiście jeśli nie wyrzuca petów przez balkon
).
W sumie już się przyzwyczaiłam do poranka z odkurzaczem
kłaczek - dawaj adres, wyślę Ci paczkę chusteczek
majuska - ja wiem, że korpo ma swoje plusy i minusy, moja i tak jest w sumie w porządku, nie powinnam narzekać, ale świadomość bycia małą śrubką w wielkiej maszynie jakoś tak przytłacza...
no ale jak się ma kredyt w CHF brany w boomie mieszkaniowym to się zaciska zęby i idzie tyrać