reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Kłaczku współczuje ale dobrze to już było.
gratuluje Ollena crokodyli, o które Cię zaczepiają ? a z Patrykiem będzie dobrze.
Zoyka my pierwsza rzecz którą zrobiliśmy na obu mieszkaniach to właśnie wymiana instalacji elektrycznej, mimo że w tym w którym teraz mieszkamy była miedziana. Ale teraz normy są inne, inaczej lecą obwody. U nas często chodzi zmywara, pralka, prasowanie, lapki i jeszcze nigdy nie wywaliło mi korków.
i wiedziałam że mi coś umknie :-) Witajcie: Irka i Dzubus.

reklama
20130615_144932.jpg20130615_145045.jpg20130615_160134.jpg
20130615_160904.jpg20130615_161851.jpg20130615_162430.jpg20130618_132855.jpg

Załączniki

• 20130615_144932.jpg
    20130615_144932.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 52
  • 20130615_145045.jpg
    20130615_145045.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 34
  • 20130615_160134.jpg
    20130615_160134.jpg
    54,8 KB · Wyświetleń: 39
  • 20130615_160904.jpg
    20130615_160904.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 43
  • 20130615_161851.jpg
    20130615_161851.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 38
  • 20130615_162430.jpg
    20130615_162430.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 49
  • 20130618_132855.jpg
    20130618_132855.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 42
  • zuzka.jpg
    zuzka.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 52
Flo, ale jesteś..to żadna pamiętliwość , Idiotyczne Resztki u nas rządzą...a my się dzielimy wszystkimi powodami roztrzaskań łbów:no::no::-D Czyżby ten króliczek miał być ubity na Waszych oczach:szok:

Andzike, jak Kacper zacznie chodzić to może sobie odpuścisz to odkurzanie :)

Zoyka spoko, że takie małe zgliszcza, jak widać nie ma tego złego ;-)( malowanie )

My mamy normalną szczoteczke, nota bene z Hell-o-kitty i pastę z Ziajki, powiedzmy że to co się odbywa dzięki temu sprzętowi, jest myciem zębów:rofl2:

Ollena trzymac będziemy za Patrycjusza;-), dobrze , że z Marsem lżej, bo na cholerę masz się wqr..ć

Powstały dwie strony dzieła autorstwa mojego Marsa..niegłupie..ale poprosiłam, aby podzielił se tym co tam sobie tak po kryjomu popala:rofl2:

Chce mi się seksić, ale nie ma z kim:rofl2:

Dobra ide spać, bo mi palma bije.

Dzięki dziewczyny za kibicowanie w konkursie:-)

Irka fotki spoko, ale przybliżyłabys coś o tych swoich małolatach :)))))

Ostatnia edycja:
Zoyka - nie Kuba nie wypluwa tej pasty (i pewnie jeszcze przez jakiś czas się tego nie nauczy), ale to jest taka specjalna pasta dla takich maluszków.

irka - jak położyliśmy Kubę na trawie (bo sam jeszcze nie stoi), to od razu ręce podniósł do góry i w płacz. Jakby go trawa ukłuła.

No niech Wam będzie...
Bo musieliśmy jechać do weterynarza, na drugi koniec świata. I, ponieważ akurat moja mama gdzieś wybyła to musieliśmy z Maksiem. Pan mąż sam nie pojedzie, bo " pies go nie słucha" ( trudno, żeby słuchał, jak się wszelkie sprawy z psem załatwia za moim pośrednictwem). No to pies do bagażnika, dziecko w fotelik, ruszamy. I mówię - nawiew zwiększ, ale ustaw tak, żeby nie wiało środkiem tylko bokami i górą, a nie na nogi ( bo chodzi o to, żeby do psa dotarło) , na co usłyszałam że " to skomplikowane". No ale coś tam pogrzebał i zwiększył nadmuch - o jedną kreskę. No to znów proszę, żeby zwiększył nadmuch bo z tyłu duszno, bo dziecko, bo pies... kolejna jedna kreska. Patrzę na wyświetlacz , a tam 23 stopnie. To się pytam, czy mu może zimno, że musi mieć 23? A on mi zaczyna mentorskim tonem wykład, że na zewnątrz jest 33 i jemu się wydaje, że 10 stopni różnicy to wystarczy... Nie zabiłam go, bo prowadził. Jak stawaliśmy na światłach to się wychylałam do przodu z tylnego siedzenia i manipulowałam przy klimatyzacji, aż udało mi się osiągnąć pożądany efekt ( mogłam tylko wtedy, bo jak się odepnie pas w czasie jazdy to piszczy, a jak piszczy to mam ochotę się rzucić na podłogę i zakryć łeb czymkolwiek). I tak na miejsce przyjechałam mokra - pies oparł ryło o mój zagłówek i przez całą drogę ślinił się równym strumieniem...
Irka - popieram Majuskę, napisz coś więcej o swoich dziewczynach.
Majuska - :rofl2::rofl2::rofl2: co do króliczka - na wszelki wypadek nie dopytywałam o szczegóły. Na oczach czy nie, nie chciałabym mieć króliczka na sumieniu...

Flo....:-D:-D:-D..czepiasz się....ale kumam temat..u nas jest podobnie jak prosze, żeby zciszyl jazgot dobywający się z glośników..ścisza o jedna kreskę - do ubicia jest:wściekła/y::wściekła/y:Jeszcze dojdzie do tego, że na zlocie będziemy bic i ćwiartować:rofl2: trza nam zabrac alko:rofl2:

ale dzis było faktycznie strasznie gorąco, strzygłam psy i sie ze mnie lało, byłam cała mokra i te kłaki się do mnie przylepiały...kosmos:baffled:...i tu wracając do chusteczek nawilżanych - super sie sprawdzaja do wymywania psich kłaków spomiędzy cycków:rofl2:

Ostatnia edycja:
Najstarsza corka to Olivia ma 15lat (nie wstawiam jej zdjecia bo by mnie udusila za publiczne udostepnianie jej wizerunku). od ok. 2lat jest zafascynowana Azja a dokladniej Korea Poludniowa.
Pozniej w kolejce jest Zuzanna w lipcu skonczy 11 lat, obecnie chodzi na cheerleading (pierwsze zawody za nimi).
Olga ma 7.5 lat w grudniu skonczy 8lat , niezawodna w wydawaniu pieniedzy, wyznaje chyba zasade ze pieniadz musi miec obieg i wyda zawsze wszystko do ostatniego pensa.
Matylda mialaby 4lata, urodzila z wadami wrodzonymi miedzyinnymi serca i zmara majac 4 miesiace w wyniku komplikacji pooperacji serca.
Phoebe urodzila sie juz w Angli , obecnie ma 2lata i 8miesiecy. Maly uparciuch nadal malo mowi (tata wogole nie chce mowic), rozumie w 2 jezykach, wszystko pokaze co chce, ba sama nawet wezmie krzeslo i wyciagnie z szafki to co chce. Udalo nam sie pozegnac z pielucha w ciagu dnia.

reklama
Do góry