reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Hej Wam,

Majuska Packa sliczna!!

Azula u nas codziennie ciepelko, jedynie te burze i deszcze...ale przynajmniej cieplo jest a od jutra upaly bez seszczu zapowiadaja wiec cacy:-)

Mia nie chce spac w dzien ani wieczorem, 2 h usypiania az pada na rekach albo bujania poduszka (co wczesniej nie dziala), dzis przeszla sama siebie bo byla juz nieptzytomna kapana a mimo tego 1,5h wyla i nie chciala byc zostawiona w lozeczku.. na rekach padla, odlozylam, ryk, bujana poduszka juz spi i zaraz ryk...koszmar! nie wiem co jej:(
Jeszcze kilka dni temu o 18 po kapieli i butli spala jak zabita, teraz cos jej sie stalo:(

Hej,

Majuska - to konkurs dedykowany dla Ciebie ! Pisz.
Patrycja boska, jak zawsze. Kolorowa i urocza :-D

Skoczyłam an chwilę do Rossmanna bo skończyło mis ię kilka kosmetyków.Wiecie na czym się złapałam ? Potrzebowałam krem an noc zaczęłam przeglądać te 30+. Dopiero po jakimś czasie dotarło do mnie ,że powinnam oglądać te 40+. Hmm..
I kupiłam sobie niebieski (niebiesko-fiołkowy) lakier do paznokci :tak:

Kupiłam Julce w H&M leginsy granatowe w białe groszki i bluzeczkę w Reserved. A Jarek pyta po co jej kolejna podobna piżamka ? :szok: No fakt, Jula śpi w piżamce w której spodenki są różowe i białe grochy a góra granatowa. Ale to chyba widać co jest piżamką a co leginsami i bluzeczką ? :-D

Kurczę , Julka do tej pory nie ma dolnej dwójki a od wczoraj kupy rzadkie i po osiem dziennie. Chyba idą trójki.

Mamy następnego ząbka! To już dziesiąty - młody był troche maruda, ale to jak dla mnie było za mało jak na czwórkę, a tu niespodzianka.

Hej, ledwie widzę na oczy ze zmęczenia, muszę jeszcze pranie wrzucić i idę paść na pysk, tylko tak wpadłam zameldować że żyję.
Majuska - pisz, pisz!

Ollena u nas tez ciepło ale nie az tak bym dziecko do basenu w ogrodzie puściła no może te ileśtam kilometrów robi pogodowe różnice.Zoyka u nas tez dłuuugo dolnej dwójki nie było niedawno wylazła.Mała dostała z boczku pokrzywki i nie wiem czy nie od truskawek???

Ollena - powiem Ci, że jak na Irlandię, to jest na razie całkiem fajna pogoda. Było bardzo gorąco przez cały tydzień, przed wczoraj padało i było chłodno, wczoraj była momentami mżawka, ale czasami nieśmiało słoneczko wygladneło na chwilke, ale wieczorem to juz porządnie lało, a dziś rano było niebo zachmurzone, a juz przed południem wyszło słoneczko i cały dzień było już pięknie.

Lubię te dłuuugie wiosenno-letnie dni, tylko trzeba szybko spać, bo ciemno robi sie po 23-ciej, a widno jest już po czwartej.

Zoyka a czwórki Julka juz ma ? u nas ostatnia trójka chyba wyłazi, doopsko odparzone kwaśnymi kupami:no:

U nas było tak upalnie w ostatnią niedzielę właśnie, napełniłam basenik, strój kąpielowy wydarłam i była zabawa:-)

Flo po czym jesteś taka padnięta??? zazdroszczę wam tego piatkowego ZOO..może dojadę?:szok::-D

Katrina skąd miałyście dwie takie boskie foksie w łóżku ( pytam dopiero teraz bo wcześniej byłam out ) ?:-)

Kłaczku piękne kwiaty:tak:

czekam na wenę, żeby napisac w konkursie..weno przyjdź:-D

Majuska - czwórki ma już dawno. Właśnie ma takie kwaśne kupy teraz i trzeba pilnować bo chwila nieuwagi i pupa czerwona. Gule ma ale jakoś nie widzę żeby sie coś przebijało.

Dzisiaj jej nie widziałam od do 19 ale podobno miała dobry humorek. Wczoraj za to była marudna i juz te kupy miała.

Kupiłam właśnie szafę turystyczną do Julki pokoju,to tak .. Zanim nazbieram na inną.

http://allegro.pl/duza-szafa-2-szuflady-polka-8-kieszeni-ghss1842-i3305253029.html

Jaro dzisiaj wymyślił,ze weekend malujemy salon.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Majuska - bo mnie obudził szambelan o jakiejś pogańskiej porze. I co gorsza obudził Maksia... Pani Matka wybyła do siebie, żeby przed naszym wyjazdem ogarnąć to i owo w domu, Adam dziś miał cały dzień jakieś płytowo - kolekcjonerskie konszachty i praktycznie go nie było w domu, a Maks za diabła nie chciał spać, więc nie było możliwości żebym cokolwiek odespała.
Pewnie, dawaj z nami do tego zoo, niezła ekipa się zapowiada ;)
Zoyka - świetnie Cię rozumiem z tymi kosmetykami, mam podobnie. W dodatku jak już coś kupię to i tak potem zapominam się tym smarować :-)
A, Andzike - fajnie, że Kacperek zaczął jeść wszystko. To chyba tak bywa z dziećmi - na wszystko przychodzi odpowiedni moment i najlepszą metodą jest cierpliwe czekanie aż przyjdzie. No to mam nadzieję że teraz to już Wam z górki pójdzie z tym cycem.

Do góry