reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Co do porodów wszystkie były ciężkie ale jak sie to mówi czas leczy rany z dnia na dzień wspomnienia bledną .No w czasie gwałtownych zmian na barometrze rwie i puchnie w okolicach krocza wtedy też stwierdzam ,że nigdy więcej:rofl2:potem mija ale i tak raczej NIE jestem za stara nie na sam poród ale na wstawanie po nocach ,ząbkowanie ,bieganie za małym uciekinierem

reklama
Czesc Laski! Poranek... Szaro, buro ifogle. Dzwonilam wczoraj do Anki - mieszkaja w tym calym Mexyku (Mexborough) czyli takim jakby przedmiesciu/przysiolku Doncaster, mebluja sie pomalutku, urzadzaja. Robert pracuje, Anka sprawdza co ma w okolicy i oswaja nowa chate. Wyglada ze ok, tylko netu nie maja na razie.
Karol wczoraj po poludniu dostal sraki i to takiej ze mial tylek z momencie odparzony, mimo ze przewijalam przeciez co chwile. Masakra, lalo sie z chlopaka doslownie, wiec dopajalam, a on picie lubi, poki mnie nie tknelo, ze... on poprzedniego dnia wieczorem zaczal karton soku pomaranczowego. Kiedys podawalam, ale plul tym serdecznie (ja tez nie lubie pomaranczowego, choc pomarancze owszem), wiec przestalam probowac, ale teraz okazalo sie ze wchodzi, wiec dawalam do wody ten sok. Kupale ostatnio malo ladne, bo zeby ida, wiec nie pomyslalam, ze moze sok, poki mnie nie tknelo - okazalo sie ze strzal w 10 - zmienilam na jablkowy i noc byla juz spokojna. A ja go jeszcze dopajalam tym sokiem... :eek:

Heja!

troszkę Paćki

DSCF3885.jpg DSCF3889.jpg DSCF3891.jpg DSCF3896.jpg DSCF3893.jpg

DSCF3906.jpg DSCF3909.jpg DSCF3921.jpg DSCF3929.jpg DSCF3938.jpg

a reszta to już na GZ...

Załączniki

• DSCF3885.jpg
    DSCF3885.jpg
    60,6 KB · Wyświetleń: 77
  • DSCF3889.jpg
    DSCF3889.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 68
  • DSCF3891.jpg
    DSCF3891.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 63
  • DSCF3896.jpg
    DSCF3896.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 62
  • DSCF3893.jpg
    DSCF3893.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 71
  • DSCF3906.jpg
    DSCF3906.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 64
  • DSCF3909.jpg
    DSCF3909.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 64
  • DSCF3921.jpg
    DSCF3921.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 65
  • DSCF3929.jpg
    DSCF3929.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCF3938.jpg
    DSCF3938.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 62
Majuska - Paćka świetna jak zawsze :-D
Na GZ byłam ... jakbyście tam zaglądały to nie potknijcie się o moją walającą się, opadniętą szczękę :szok:

Majuska Paćka jak zawsze:-):-):-):tak::-Dszalona dziweczynka :-D,a kiedy było tak ciepło ,że w basenie sie pławiła:szok:jakoś nie kojarzę przynajmniej nie u mnie:eek:Ide na GZ

Majuska - Patrycja jak zawsze super wygląda na fotkach, bardzo fotogeniczna z niej dziewczynka.

I też uważam, że powinnaś tam napisać.

Siemka,

Majuśka ,
Ty to będziesz miała kiedyś tłumy chłopaków pod oknami domu starających się, do Paćki :-D , śliczna jest z tymi swoimi czornymi oczkami zresztą Twoja starsza córka to też piękna kobietka :tak:

Doczytam resztę , to później coś jeszcze napiszę. Nareszcie pogoda normalna dla czerwca ;-)

reklama
hełoł ...
zapomniałam się pochwalić ... mój uroczy syn zabił mi kompa... skejp ledwo dyszy a po gg nie zostało nawet wspomnienie :baffled: system się odzyskiwał z godzinę ... :no: Teraz Bestia się kąpie - ciekawe ile godzin będzie zasypiał :-D
Majuska - pisz :-)

Do góry