reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Ale dzień co chwila pada ale sie ucieszyłam bo wczoraj z tablicy sprzedałam fotelik samochodowy i wypatrzyłam 2 domy dalej rowek trójkołowy .Sprzedałam kupiłam ,a Amelka ma radochę.Rowerek jak nówka z pchaczem, więc beda spacerk na razie pchane bo do pedałów jeszcze dobre 20-centów brakuje:eek::-Dno i jeszcze na browary starczyło więc popijam zimnego Leszka z sokiem:-);-):tak:

reklama
Ale ja nie robilam odwyku od kompa tylko poprostu na BB nie mialam weny, na fb i inne wchodzilam:-)

Majuska taki z Marsem problem ze on do dzieci przylatuje (haha) i nie pozwoli mi ich nigdzie wtedy zabrac a zostac z nimi nie zostanie bo ja sie nie zgodze, chcialby ich do ojca wziac a takiej opcji nie ma..jeszcze Patryk ok, ale Mii nie zostawie.

W ogole mam problemy z Patrykiem az mi sie pisac nie chce..

Katrina ale pojechalas:-) ja do doroslego cos powiem ale dziecku jeszcze mi sie nie zdarzylo;-)

Majuska widzialas pogode na nast tydzien? :-(

Ania Mia spi juz w pidzamkach, z dlugim lub krotkim rekawem, dzis np ma pajaca zapinanego na zamek,bez stop. Zaopatrz sie w zamki, trudno je rozpiac:-)

Się witam wieczornie, obowiązki domowe, matczyne i narzeczeńskie spełnione, można zalec przed kompem :-)

Flo - przynajmniej Twojemu mężowi się teściowa udała - moc pozdrowień dla Pani Matki :-) Dobrze, że czosnek poradził sobie z Maksiowym katarem:tak:
azula - wiem, wiem, że kiedyś przyjdzie jakaś dziewczyna i zabierze mojego małego Kacperka :-D na razie nie ogarniam tego swoim umysłem, przecież to mój malusieńki synek! :-D
Majuska - gratulacje dla Paćki, może teraz przekona się do nocnika :-) oby tak dalej :tak:
kłaczek - długo przed urodzeniem Kacpra miałam baaardzo zołzowaty stosunek do dzieci :zawstydzona/y:- nie przepadałam za nimi, zresztą ze wzajemnością... nigdy nie sprawiało mi problemu zwrócenie czyjemuś dziecku uwagi jeśli rodzic nie reagował - typu gdy dziecko przez pół godziny kopało mi w tył fotela w samolocie, a mamuśka w tym czasie czytała gazetę nie reagując (ale oczywiście widząc co jej latorośl wyprawia :confused2:). Teraz mi trochę przeszło, chociaż czasem muszę mocno ugryźć się w język :baffled:
katrina - kłaczek dobrze radzi, przy niedoborach witaminy D wapno jak najbardziej i ananasy wcinaj (moja babcia ma osteoporozę i się nimi zajada, podobno zalecana są przy ubytkach wit.D)
Ollena - a co się z Patrykiem dzieje?

Jutro niby ma nie padać, więc jedziemy do Łowicza odwiedzić jedną z dziewczyn Kacpra - młodszą o 2 miesiące Tośkę i poznać urodzonego przed 1.5miesiąca Henia :-)

Ostatnia edycja:
Hej!
Bylismy na grilu u znajomych, pomimo przechodzącej nawałnicy sie odbył i było bardzo sympatycznie, Paćka sie wyhasała i nażarła:-D

Ollena nie widziałam pogody na przyszły tydzień, ale może to i dobrze:-)..a może sie wiatry zmienią:-)

Kłaczku ale jak to jest z tym "nie wolno", nie wypada? czy ustawa zakazuje? dziwne:sorry:

Andzike wycałuj wszystkie Łowiczanki bardzo mocno i popracuj nad nimi:-)

Ollena - hmmmm to Kłaczek jest taka odważna, mój angielski by mi na to nie pozwolił...

Kłaczek, Andzike - wapń i ananasy.... OK. Jogurty z ananasem.

Majuska, nie wiem tak do konca, ale dziewczyny tu mieszkajace mowia ze nie wolno tu opieprzyc obcego dziecka i ze nawet jesli czyjes dziecko bije nasze dziecko, a rodzic ma to w dupie, to nie wolno zwrocic uwagi dziecku. Mozna rodzicowi.

hej,

U nas był ciepły,iście letni dzień. Spędziliśmy go nad morzem, choć w Ustce był wiatr chłodny.

Na promenadzie pełno stoisk z badziewnymi zabawkami. Nie da sie przejść z dzieckiem żeby się nie zainteresowało. Takim oto sposobem Julka stała się posiadaczka badziewnego kaczorka który wali w bębenek. Pchała to na kiju przez cała promenadę, dumna jak nie wiem. Tak szybko z tym szła jakby to ja ciągnęło za sobą :)

Andzike- dzieci interesują się swoim ciałem. Julka jak jej zdejmę pieluchę tez "bada"

Katrina
- "żółtaki" na białkach ?

Ja mam na czole nad brwiami ( na skroniach )ciemniejsze plamki, jakby piegi skumulowane. Diabli wiedzą co to.

Olena - ot po prostu. Jak sie rozryczy, wstajesz i wychodzisz.

Majuska no to gratulacje :) No bo nic na siłę. Wszystko przychodzi samo w odpowiednim momencie. Robienie na nocnik też .

Zobacz załącznik 561916Zobacz załącznik 561917

reklama
Umknelo... :zawstydzona/y: To unikaj slonca - przy antykoncepcji hormonalnej nie wolno sie opalac bo tworza sie przebarwienia na skorze. Powinno byc w ulotce o tym. Slonce wywoluje plamy. POdobnie jak przy dziurawcu.

Do góry