reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Pogoda... bleee. Wczoraj dziecko mialo porzadny spacer po wsi, nawet nie wzielismy wozka, a dzis za oknem szara sciera zamiast nieba i slimacza sie chodniki. Za to z radoscia odkrylam, ze na kuchennym parapecie kielkuja ladnie szczypiorek, tymianek i koperek - sialam z dusza na ramieniu bo ze mnie ogrodnik... no! to jeszcze melise, bazylie, czaber, hyzop, pietruszke... ;) Zakrecilam sie na ogrod i roslinki - calkiem to dobre.

reklama
Witam się z drugą kawą ,

U nas pogoda w miarę. Nie ma upału, świeci słonko, są chmury kłębiaste i jakieś 18 stopni. Jak dla mnie - rewelacja :tak:

Śmiałam się od rana bo dzisiaj Babcia zabierała Julkę trochę później w związku z tym ja z nią byłam. Usypiałam ją. Myślałam ze już śpi. Nagle Julka sie zerwała. Zeszła z łózka, wzięła pod pachy wszystkie misie ( 4 sztuki) i ledwo idąc pobiegła do drugiego pokoju. Misie rzuciła na dywan i zaczęła ubierać moje buty i w nich chodzić. Ubaw.

My juz wcinamy nowalijki działkowe. Codziennie świeży szczypiorek, sałata, rzodkiewka a wszystko z działki.

OLENA !

No cześć :sorry2: nareszcie

Pewnie już mnie nie lubicie :zawstydzona/y:, wiem dawno mnie nie było..ale.. ja nie mam czasu wogóle siedzieć w necie, jestem widocznie nieudolna jakaś. Zajmowanie się Ninką pochłania mój cały czas no i w domu coś zawsze jest do zrobienia... Podziwiam Was, że dajecie radę, serio :tak: Zoyka dzięki za wiadomość :)

Po krótce co u mnie: wczoraj Nina skończyła 3 miesiące, całkiem spora z niej pannica, cycem karmiona :-) Ogólnie jest pogodnym dzieckiem, na spacerze śpi 4 godziny ! :-D Idę na GZ dodać fotki.

A dupa tam. Zapomniałam jak tam się dodaje. Dodam tu. Zdjęcie-0132.jpgZdjęcie-0126.jpg10.jpgZdjęcie-0147.jpgZdjęcie-0154.jpg

Załączniki

• Zdjęcie-0132.jpg
    Zdjęcie-0132.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 66
  • Zdjęcie-0126.jpg
    Zdjęcie-0126.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 60
  • 10.jpg
    10.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 81
  • Zdjęcie-0147.jpg
    Zdjęcie-0147.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 63
  • Zdjęcie-0154.jpg
    Zdjęcie-0154.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 57
Ostatni nabytek i pierwsza zakwitla. :D Czekam na Lady in Red - ma taki ogromny pak i tak tuz tuz, powinna sie rozwinac... Fajna odskocznia od "zupka-kupka".

Asiu - Ninka do zacałowania, prześliczna i jaka uśmiechnięta. Początki ze zorganizowaniem sobie czasu sa trudne, tym bardziej, że to dziecko nam ten czas organizuje. Dasz radę!!!!

reklama
Asiu no nareszcie Ty jednak w miare możliwości idź na GZ czekamy na obiecany opis porodu:baffled:A NInka CUDO:-):-):-)kolejna śliczna panienka oby jej mamysia chwile czasu znalazła by sie nią pochwalić.Kłaczku znam owego cwieta bardzo ładniuśki :-D.Malfi Ollena gdzie???.Czy któras w ogóle ma jakis poza netowy (np telefon do Olleny???) naprawde długo jak na nią jej nie ma u nas dzień minął deszczyście ale mimo to pospacerowałyśmy

Do góry