Pogoda... bleee. Wczoraj dziecko mialo porzadny spacer po wsi, nawet nie wzielismy wozka, a dzis za oknem szara sciera zamiast nieba i slimacza sie chodniki. Za to z radoscia odkrylam, ze na kuchennym parapecie kielkuja ladnie szczypiorek, tymianek i koperek - sialam z dusza na ramieniu bo ze mnie ogrodnik... no! to jeszcze melise, bazylie, czaber, hyzop, pietruszke... Zakrecilam sie na ogrod i roslinki - calkiem to dobre.
reklama
D
delete
Gość
Witam się z drugą kawą ,
U nas pogoda w miarę. Nie ma upału, świeci słonko, są chmury kłębiaste i jakieś 18 stopni. Jak dla mnie - rewelacja
Śmiałam się od rana bo dzisiaj Babcia zabierała Julkę trochę później w związku z tym ja z nią byłam. Usypiałam ją. Myślałam ze już śpi. Nagle Julka sie zerwała. Zeszła z łózka, wzięła pod pachy wszystkie misie ( 4 sztuki) i ledwo idąc pobiegła do drugiego pokoju. Misie rzuciła na dywan i zaczęła ubierać moje buty i w nich chodzić. Ubaw.
My juz wcinamy nowalijki działkowe. Codziennie świeży szczypiorek, sałata, rzodkiewka a wszystko z działki.
OLENA !
U nas pogoda w miarę. Nie ma upału, świeci słonko, są chmury kłębiaste i jakieś 18 stopni. Jak dla mnie - rewelacja
Śmiałam się od rana bo dzisiaj Babcia zabierała Julkę trochę później w związku z tym ja z nią byłam. Usypiałam ją. Myślałam ze już śpi. Nagle Julka sie zerwała. Zeszła z łózka, wzięła pod pachy wszystkie misie ( 4 sztuki) i ledwo idąc pobiegła do drugiego pokoju. Misie rzuciła na dywan i zaczęła ubierać moje buty i w nich chodzić. Ubaw.
My juz wcinamy nowalijki działkowe. Codziennie świeży szczypiorek, sałata, rzodkiewka a wszystko z działki.
OLENA !
asia70
Fanka BB :)
No cześć nareszcie
Pewnie już mnie nie lubicie , wiem dawno mnie nie było..ale.. ja nie mam czasu wogóle siedzieć w necie, jestem widocznie nieudolna jakaś. Zajmowanie się Ninką pochłania mój cały czas no i w domu coś zawsze jest do zrobienia... Podziwiam Was, że dajecie radę, serio Zoyka dzięki za wiadomość
Po krótce co u mnie: wczoraj Nina skończyła 3 miesiące, całkiem spora z niej pannica, cycem karmiona :-) Ogólnie jest pogodnym dzieckiem, na spacerze śpi 4 godziny ! Idę na GZ dodać fotki.
Pewnie już mnie nie lubicie , wiem dawno mnie nie było..ale.. ja nie mam czasu wogóle siedzieć w necie, jestem widocznie nieudolna jakaś. Zajmowanie się Ninką pochłania mój cały czas no i w domu coś zawsze jest do zrobienia... Podziwiam Was, że dajecie radę, serio Zoyka dzięki za wiadomość
Po krótce co u mnie: wczoraj Nina skończyła 3 miesiące, całkiem spora z niej pannica, cycem karmiona :-) Ogólnie jest pogodnym dzieckiem, na spacerze śpi 4 godziny ! Idę na GZ dodać fotki.
asia70
Ale fajna Ninka!! A u mnie zakwitla Alison Patricia - pierwszy kwiat mamy.... https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969724_4977557722206_1476073663_n.jpg
katrina115
Potrójna Mama
Asiu - Ninka do zacałowania, prześliczna i jaka uśmiechnięta. Początki ze zorganizowaniem sobie czasu sa trudne, tym bardziej, że to dziecko nam ten czas organizuje. Dasz radę!!!!
reklama
azula
Asiu no nareszcie Ty jednak w miare możliwości idź na GZ czekamy na obiecany opis poroduA NInka CUDO:-):-):-)kolejna śliczna panienka oby jej mamysia chwile czasu znalazła by sie nią pochwalić.Kłaczku znam owego cwieta bardzo ładniuśki .Malfi Ollena gdzie???.Czy któras w ogóle ma jakis poza netowy (np telefon do Olleny???) naprawde długo jak na nią jej nie ma u nas dzień minął deszczyście ale mimo to pospacerowałyśmy