reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

A ja jak zwykle editke musiałam mieć bo myślałam o Maksiu piękne wierszyki i obrazeczki wstawiłam ale zapomniałam ,że o Maksia chodzi:eek:ale bład ju z naprawiony ,a wyprawa do ZOO świetna .My sie też raczej majówkowo około poczatku czerwca z dziewczynami ze śląska i maluchami wybieramy.ZOO w Chorzowie piękne (było) teraz to juz nie to co za mojego dzieciństwa:no::-(Nałogowo tam bywałam:happy2:Majuska fane zdjecie tylko zdradź mi jak to robisz ,że komp stoi pod stolikiem tak nie zaczepiany przez Paćkę???:confused:Amelka to zapewne by mi już dawno wszystkie kable wydłubała:tak:.I radzę słowa o gromingu na psie za browara usunąćz bo Ci kundli od znajomych ponaściągają;-)i zamiast zlotowac będziesz "rypać":-):tak:.Ja od lat Rigevidon stosuję nie wiadomo kiedy w jakim leku (tzn powiążą jego branie ze zgonem)coś wykryja szkodliwego ,a i śmiertelnego.To raczej nie sama pigułka ,a źle przeprowadzony wywiad przez gina to spowodował po prostu niektórzy ludzie powinni nie sięgać po niektóre tabletki:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Majuska zainspirowałaś mnie tym lataniem.

Znalazłam. Mozna polecieć nawet za: (z Gdańska do Jasionki i nawet zahaczyć o stolicę )
14251 zł Cena za 3 bilety + 98 zł Opłata transakcyjna
Cena biletu Dorosły:6851.66 zł + 49 zł Opłata transakcyjna
Cena biletu Niemowlę:548 zł + 0 zł Opłata transakcyjna

Hahahaha, Zoyka, tanio jak barszcz :-D
Sprawdzałam jakiś czas temu loty WAW-RZE-WAW, bo ze 2 lata temu mój szef leciał w te i nazad za 120zł:eek: ale tym razem było duuużo więcej ...

I sto lat dla Julci! Okrągłe 15 miesięcy stuknęło :-D

Majuska zainspirowałaś mnie tym lataniem.

Znalazłam. Mozna polecieć nawet za: (z Gdańska do Jasionki i nawet zahaczyć o stolicę )
14251 zł Cena za 3 bilety + 98 zł Opłata transakcyjna
Cena biletu Dorosły:6851.66 zł + 49 zł Opłata transakcyjna
Cena biletu Niemowlę:548 zł + 0 zł Opłata transakcyjna

:szok::szok::szok: to ja do USA za 2tys. kiedys leciałam, co to jest???:szok:

Majuska - spoko rzeczy, chociaż jak znam swoją biedronkę, to połowy rzeczy nie będzie :-D

Jakiś bardzo przystojny kawałek mężczyzny zwisa mi za oknem, chyba zarządca budynku wynajął ekipę do mycia okien :-D Zrobiłabym mu fotkę, ale się wstydzę :zawstydzona/y:

Spojrzałam na loty od siebie - ponad 400zł... sporo więcej niż wypad samochodem, gdyby to były ze dwie stówki a nie cztery to bym to rozważyła - tylko 55min i jestem u Majuśki :-)

Ostatnia edycja:
Majuska odmozdzyc powiadasz :-) Mia to no problem ale Patryk moze sie nudzic i rozdupcyc Ci dom ;-) on ostatnio przechodzi sam siebie..

Zoyka sprawdz inne linie, na pewno sa tansze loty!

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry