Heloł !
Maksiu nasz kochany, życzymy Ci wszystkiego najlepszego, obys rósł zdrowy i szczęśliwy!!!
zazdroszcze Wam tego zoo w Wawce
Co do zlotu, to jak najbardziej Łowicz niech się zbiera, chociaż FF to chyba będzie się ociągać, ale MNB mogłaby ruszyć 4litery
Andzike pozostawiam temat zaciągnięcia Łowicza na zlot Tobie
Kto z BB ma ochotę to równiez zapraszam
Ollena ma blisko, misia..ktos jeszcze chętny ???
Ja proponuję równiez weekend, bo w tygodniu ciężko, możemy się zleciec na miotłach w piątek wieczorkiem, a rozlecieć w niedzielę, czy nawet później jak kto będzie chciał.
Co do warunków sypialnianych u mnie to jest tak, że weźmiemy Paćkę spać do nas i wtedy zostanie jej pokój wolny, Kaśke gdzieś wygonię to zostanie pokój Kaśki wolny z duzym dwuosobowym wyrem, mam jeszcze groomernię, gdzie jest dwuoosobowa sofa, więc kolejne miejsce do spania, w salonie jest dwuosobowy rozkładany narożnik, mam tez jedno łóżeczko turystyczne, natomiast mam problem troche z pościelą ( wywaliłam stare przy przeprowadzce, a teraz jesteśmy biedni i nie stac na nowe komplety
), więc ewentualnie weźmiecie sobie jakies kołderki lub śpiworki, w kuchni to ja widze FLO i Andzike, ja mogę zmywać
, mam grila, tereny spore wokół domu na zabawy ogrodowo, piaskowo, basenowe, komorę ZERO na chłodzenie browarów, całkiem przystojnego Babrbeqiu-mena ( może byc topless )
Mozna brać psy, koty, króliki, psy wyczeszę, wykąpie i ostrzygę ( za browara
), osobniki agresywne będa wyposażone w kagańce najwyżej ( może to byc moja Beza bo jej ostatnio palma biję od tego stróżowania ) Czy taka opcja Wam pasuje???