reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Andzike no nie sprawdzałam :) ale juz kukam ;-)

EDIT: no , czyli w nju czyli wiadomo gdzie ;-)

tam chyba lipa. Mam koleżankę w salonie firmowym i ciągle tylko słuchać ze plany ze nei wyrabiają, ze wymagania wygórowane a nikt tego nie chce ze chyba je wywala..a ona awansowała na kierownika salonu bo podobno naj była sprzedazowo.

Ofera nju jest OK, dlatego warto mieć tel na kartę bo można nadążyć za trendami i przenieść się jakby co.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka - no dobrze nie jest, pytanie gdzie teraz jest naprawdę dobrze :-( oszczędności widać wszędzie... :sorry2: Na szczęście ze sprzedażą nie mam nic wspólnego, zajmuję się kompletnie inną działką, pilnuję, żeby kasa nie była wydawana lekką ręką :-D
Oferta nju jest naprawdę niezła i nawet dość zaskakująca, zupełnie inna od tego co wcześniej oferowaliśmy :-) chociaż sam kartofel - koszmarek :baffled:

Ostatnia edycja:
Andzike za ile ja bym musiala sprzed ten uzywany ciuszek zebym ja zarobila i jeszcze ta mama ktora go przyniosla? Ludzie w moim miescie kupuja ubranka na targu (uzywane) za 2-5zl, nikt mi nie kupi drozszego uzywanego a wiadomo ze drozej musialoby byc gdybym musiala sprzedac, zarobic dla siebie i dla drugiej osoby...
Rozwazalam ubranka z IE sprowadzac ale tego tez mi nikt nie kupi, bo za 5zl nie da sie tego sprzedac..

Ollena - rozumiem. Ale może ten ciuchowy komis to byłaby tylko część biznesu? Są u Ciebie takie kawiarnie dla mam? Miejsca gdzie mamy mogą przyjść na dobre ciacho i kawę, a dziecko w tym czasie pełza na podłodze i nikomu nie przeszkadza? Właśnie w takim miejscu nauczyli mnie wiązać chustę :-D Pytanie czy w ogóle chcesz iść taki "dziecięcy" biznes i czy byłoby zainteresowanie, ale to już musiałabyś sama sprawdzić..,

hejka

Ollena - u nas w Charity Shop można fajne ciuszki kupić po 20 centów, wycenione to już po 40-60 centów, więc spokojnie mogłabyś je sprzedać po 5 zł max.

reklama
no ładne ceny. U mnie w szoku była bo ostatnio nabyłam kamizelkę za 2 zł (taki bawełniak) i koszulkę za 3 zł. Wprawiło mnie to zadziwienie bo ostatnio jak tam byłam to bodziak z dziurą był wyceniony na 8 zł :no: A najlepszy zakup to sweterek z zary :-D za całe 6 zł - pomijam że za taki sam tylko kolor inny dałam po przecenie ok. 35 zł w zarze.
Andzike u mnie cd szaragowania. Mój M. ma chyba już dość :-D były w wody, grillowane, z makaronem, do obiadu. Dziś było risotto ze szparagami :-D Pan Monsz wciąga drugi talerz, ja po jednym umarłam a malusi chudziusi Kubula zjadł taką porcje jak ja, jak nie większą :szok: Muszę poprosić znajomego kucharza z travy o przepis na tartę z zielonymi szparagami :-D bo nie zapisałam w ub roku.
Flo poproszę przepis na BOBO tiramisiu :-)
Majuska książeczki i klocki - to kupuję namiętnie. Całe mnóstwo autek dostał od swoich kuzynów starszych, a jakiś dziwaczny szit od teściowej...

Do góry