reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Hej !

Wczoraj to ja po prostu ledwo doczołgałam do godziny 20 kiedy to zatrzaskuję drzwi od pokoju Paćki i ona tam zostaje do rana...po czym dopełzłam do swojego wyra i tam umarłam:confused2:..nie obejrzałam nawet ostatniego odcinka Przepisu

Andzike goldeny pogrilowałam , ale zajęło mi to ponad 5 godzin, kasiore przynajmniej zarobiłam, dziś już też miałam spanielice grilowac, ale okazała się super całuśna, więc jej się upiekło:-D Co do brakujących czesci mózgu Sziry, wiem na pewno gdzie jest jeszcze jedna:-D gdyby tak udało się jeszcze Czapiego zgromadzić na zlocie to może okazałoby się, że to już wszystkie części jednego wielkiego wspaniałego mózgu:-D
No ten zlot to u mnie ma byc chyba....tak ?:-)

Ollena dobrze dziewczyny piszą , masz bardzo oryginalną urodę i faktycznie uśmiechu brak jest widoczny:sorry:...powiem tyle, z takim wyglądem zawsze możesz sobie starego Marsa wymienic na nowszy i lepszy model:-D ..oczywiście jak sie juz nie da naprawić;-)

Malfi no nareszcie!!!! Gratki wielkie !!!! Zdjęcia chcemy, zdjęcia!!!!

reklama
Hejka:)

Dzieć uspiony więc wskoczyłam na chwile, z rana skoczyłyśmy do Leroya-nakupiłam ziół, ziemi,doniczek posieje sobie na balkonie a co:)

Azula-widać że impreza super, Amelka cudnie wyglądała w sukience-i powiem Ci że jakoś utkwiły mi Twoje słowa które napisałaś odnośnie mojego Marsa-że jest jeszcze mała Oleńka, cóż zaczęłam gadać z Marsem, bedziemy próbować coś połatać
Ollena-juz dawno mialam powiedzieć żeś ładna dzioucha- i gdzie Ty chcesz kilogramy gubić, u Ciebie nie trzeba, co innego u mnie;)
Zoyka-zazdraszczam-Julka pieknie je widelcem-moja zaledwie łyzeczką a i z tego się ciesze jak głupia-ze w końcu sama chce jesc
Flo-wczesniej próbowałam gdzieś wyjechać złapać dystans do naszego związku i nic to nie zmieniało-no ale bede próbować, bo oboje nie jestesmy bez winy
Kłaczek-ja też kroje młodej kanapke w kawałki taak samo parówke, czy inna kiełbase-wtedy je sama, calej kanapki no way-a i tak sie ciesze ze te kawałki je sama

A i Malfi-super gratulację i wszystkiego naj naj dla małego Jaśka:)

Andzike-ja wiem ja wiem gdzie reszta mózgu Twojej Sziry:) u mojej goldenicy Miśki-wariatki nic nie przebije-razem już jest cały mózgu

Ostatnia edycja:
WIELKIE DZIĘKI ZA GRATULACJE:-):-)

Zoyka- jako, że to była 2 w nocy, to był 40+1 TC

A to mój brzuch, na chwile przed wyjazdem do szpitala:

Jasiu 2013 006.jpg

A oto Jasiu:

Jasiu 2013 092.jpgJasiu 2013 094.jpg

Załączniki

• Jasiu 2013 092.jpg
    Jasiu 2013 092.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 70
  • Jasiu 2013 094.jpg
    Jasiu 2013 094.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 61
  • Jasiu 2013 006.jpg
    Jasiu 2013 006.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 72
Malfi - cudny Jasiek! Jeszcze raz ogromne gratulacje :-) teraz tylko suwaczek musisz zmienić ;-)
azula - ja też się zastanawiałam jak Ollena, czy Amelka miała od razu chrzest - sukienka mnie zmyliła.... ;-) A zabawka pierwsza klasa!
majuska, aga - obawiam się, że części mózgu Sziry są rozsiane po całym świecie albo ona dostała naprawdę maleńką część :confused2:

Cześć ,

Pisałam już tutaj coś dzisiaj ? Nie pamiętam właśnie :)

Azula - ślicznie Amelka wyglądała . Gratulacje :)

Malfi - ale piękny Jasiek ! Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Was :) Brzuszek cudny, taki zgrabny był i malusi :)

Olenko - Mia rośnie i zmieniają się upodobania co do snu. Są upały.Dziecko też to odczuwa. Nie zmuszaj jej. Niech jęczy aż padnie na dywanie. Julka kiedyś spała ok 13. Teraz śpi po 16 czasem ok 17 a czasem po południu wcale nie spi. Wczoraj miała drzemkę tylko ok 11 i to ze 30 minut. Potem cały dzień walczyła z Morfeuszem. Robiłam kilka podejść do snu i nic z tego. Padła po 20 i spała do 7.

Malfi wzruszający widok, cudna kruszynka z Jaśka:-) Niech się Wam zdrowo chowa:-)

Aga co do Twojej goldenicy Miśki, co nieco widac na awatarku:-D pochwal się co wyczynia:tak:..a co do Marsa, no to co zrobisz.....raz sa lepsze okresy raz gorsze, a kryzysy są wszędzie, nawet w najlepszych i najbardziej udanych związkach, ale z nich się wychodzi, trzeba łapać dystans, skoro dziś Ci sie wydaje, że jest cięzko i trudno, to zabaw się w Scarlet Oharę: jutro jestnowy dzień :-) ważne, że jest zdrowie i jako tako sie żyje, nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło byc jeszcze gorzej;-), uszy do góry:-)

Zoyka musze miec dłuższa wolniejsza chwile, żeby Ci odpisac na PW, może wieczorkiem;-)

Dzieki dziewczyny za mile slowa, jestescie super!

Jestem zalamana..
Girlsy! Zoyka... Mia spi RAZ w dzien, ostatnie 3 dni byly takie, ze padala nieprzytomna po kilku h obsuwy (ó?). Dzis wstala przed 7 a jest prawie 15 a ona histeryzuje, nie widzi na oczy, w lozeczku i na rekach sie rzuca jak poparzona i nie wiem co robic, jestem klebkiem nerwow. Zostawiona na podlodze ryczy bo nogi i rece jej sie placza ze zmeczenia...
Jeju co sie z nia dzieje? :(

Ollena , a gdybys ją zostawiła na ileś tam samą w łóżeczku, ( nawet jeżeli początkowo się rzuca ) żeby sie wyryczała, tzw. 3-5-7 ? wbrew pozorom to nie jest takie straszne, skoro nic innego nie działa, może sama się wyciszy....
A w wózku podczas jazdy Ci nie zaśnie?

Ollena - albo w samochodzie? w foteliku?
Jak Kacper marudzi,bo jest śpiący, a nie chce spać to go usypiam na rękach (no i przy cycku, ale wiem, że u Was odpada) - wiem, że mało wychowawcze, ale jak ma się męczyć i walić nosem w podłogę ze zmęczenia to wolę już spanie u mnie na rękach...

reklama
Malfi jeszcze raz gratki i Ci powiem mieszkanko Jana było śliczne ,a on sam bardzo ładniutki:-)mały dzidziuś znów będziemy przeżywały pierwszy świadomy uśmiech Jaśka ,pierwszy krok ,pierwszy ząbek mam nadzieję ,że nie znikniesz jak Asia i relacje z rozwoju Jasia będziemy miały na bieżąco_Ollena może jednak skok i po nim Mijka ruszy na własnych nogach w świat:tak:Co do tej sukieneczki to jak pisałam wcześniej na śląsku tak uroczyście sie roczek obchodzi choć na kwietniowym widziałam dzieci o wiele mniej uroczyście ubrane.Teraz była msza za Amelkę i Lidkę (też ślicznie ubrana w sukienkę ecri i wianek z kwiatów na główce).Aga warto przynajmniej spróbować naprawić relacje opcja rozstania się zawsze istnieje ale niestety nierozwiazane problemy i tak powleczecie za soba ,a Ola warta wysiłku.Powodzenia:tak::-D

Do góry