reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Nie "co ty", OLLENA... Regularne ryzy, zajefajnie ladne oczy, delikatna twarz, taka nieco eteryczna blondynka - buzka osoby wrazliwej, nieco moze artystycznej duszy. Piekna jestes, kobieto!

daję znać, że żyję,

Malfi - GRATULUJĘ!!!! Super, że taki ludzki poród miałaś!!!

Zoyka, Ollena - fajne Wasze dziewczynki! A Julka juz taka "Zosia-samosia" i dobrze!

Malfi GRATULACJE:-):tak::-DTo Jaś równo rok młodszy od Amelki czekam na foty :-D.Ollena ,Majuska ,Zoyka śliczne córeczki ,a każda inna ale przepiękne wszystkie w swej odmienności.U nas tez po imprezce .Spodziewałam się rowerka dla małej ,a tu zebre FP dostała i fotelik i kask do rowera ale kask rozmiar S najmniejszy o kilka centymetrów za duży podszyliśmy już piankę i na razie tak popróbuję po polnych drózkach pojeździć .A tu kilka fot 100_1636.jpg100_1637.jpg100_1643.jpg100_1650.jpg100_1653.jpg

Załączniki

• 100_1636.jpg
    100_1636.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 70
  • 100_1637.jpg
    100_1637.jpg
    71,3 KB · Wyświetleń: 72
  • 100_1643.jpg
    100_1643.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 73
  • 100_1650.jpg
    100_1650.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 70
  • 100_1653.jpg
    100_1653.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 71
Kaaaawa!!!
Malfi - ogromne gratulacje:tak: super, że masz takie miłe wspomnienia z porodu, ja zaraz po urodzeniu Kacpra nie wspominałam tego jako najlepsze wydarzenie w życiu (u nas nie udało się uniknąć vacum:baffled:), ale im więcej czasu mija tym milej to wspominam :-) No i czekamy na zdjęcia małego Jaśka :-)
Wczoraj odwiedziliśmy małego Jaśka mojej przyjaciółki - wierzyć mi się nie chce, że jeszcze niedawno Kacper też był taki maleńki :-D kolega, który z nami był twierdzi, że był jeszcze mniejszy jak go pierwszy raz widzieli :-D a teraz gwiazdor siedział i czarował uśmiechem :-D Niestety Magda nie wspomina porodu tak miło jak Malfi, ale najważniejsze, że mały jest już na świecie i że wszystko w porządku :-)
A ich pies Czaputek, czyli mentalny brat mojej Sziry i jedna z brakujących części jej mózgu (pozostałe części jeszcze nie zostały odnalezione:-D) jest bardzo przejęty i cały czas asystuje przy Jaśku.
Ollena - zdjęcia piękne, zgadzam się z kłaczkiem odnośnie Twojej urody :tak: tylko uśmiechu trochę brakuje...
szkoda, ze z Marsem nic się nie udało poprawić ani wyjaśnić...
Majuska - jak minęła niedziela w Zombiakolandii? Udało Ci się zgrillować goldeny?
Flo - czekam na tą kawę z niecierpliwością :-)
Zoyka - zainspirowałaś mnie tym rabarbarem, muszę poszukać jakichś pomysłów (swoją drogą mój Paweł nie potrafi zapamiętać nazwy "szparagi" :eek: dla niego to szczypior, karczochy, brokuły, rabarbar właśnie, a wczoraj stanęło na patykach :-D jakaś marsowa dysfunkcja mózgu:-D). A Julka to już prawie dorosły człowiek! :-)

Odnośnie zlotu moje zdanie znacie :-) lipiec pasi, ale raczej weekendowo (wystartować mogę w piątek:-D).
Miejsce jest mi obojętne, w sumie wszędzie mam równie blisko i równie daleko...

Miłego słonecznego dnia, strasznie ciężko mi się ogarnąć w pracy po kilku dniach non stop z Kacprem ... :-(

Kłaczku tak Amelka nóżkami nie sięga do podłoża ale wsiada na to ustrojstwo cieszy sie i skacze odpychając sie jedna nóżką i mówi nowe słowo koń bo koniki ma i lubi ,a to rży i kląska jakby kopytkami.

reklama
klaczku zaczerwienilam sie! Artystyczna dusza? chyba ciagle nie odkryta ;)
W kazdym razie dziekuje Wam (Andzike!)

Azula w pierwszej chwili pomyslalam, ze Amelka ma chrzciny z urodzinami ;) Ale fajna zabawke dostala! a co do kasku to jak kupowalam dla Mii to facet nam powiedzial, ze nie ma opcji kupowac kasku bez dziecka bo to zbyt powazna sprawa a eSka- eSce nie rowna i trzeba przypasowac, paski poskracac, wydluzyc i inaczej sie nie da.. Takze szkoda, ze poprostu kasy nie dostaliscie na ten kask.
Amelka taka sliczna i dorosla sie wydaje!

Mia znowu robic cyrki ze spaniem, ja naprawde nie wiem co ona chce.. chce jej sie spac ale robi wszystko zeby nie spac, w efekcie nie widzi na oczy i pada mega przemeczona.
Wstala przed 7, jest 13 a ona siedzi w lozeczku, co chwile wypluwa smoczka i sie drze,..

Do góry