reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

to może gdzies w bieszczadach się spotkamy..tam są takie opuszczone łemkowskie wsie :-D jak ich wypuścimy na już istniejące zgliszcza to może nie będzie aż takiego kontrastu:-D

reklama
u nas jest Stokrotka. U nas szparagi na ryneczku po 7,5 były w piątek.

No tyz żałuję ze my tak daleko.....by były dwie dziewczyny i dwóch chłopaków. Ale byłaby rozpierducha :szok::-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wyborowa limonkowa, liście mięty, lód, wyborowa zwykła i limony trochę :-D
a łemkowskie wsie przetrwały 60 lat a naszych Bestyi nie :-D

Heloł poźnowieczornie :-)

Majuska - no cóż, bywa, na pocieszenie, mnie wywalili z liceum na 3mies. przed maturą (prawie w ogóle nie pojawiałam się w szkole), szybko się ogarnęłam, zrobiłam maturę w innej (nie tracąc roku), poszłam do pracy, zaraz potem na studia i jakoś wyszłam na ludzi:-D Szkoda, że Kaśka nie sygnalizowała wcześniej, że ma jakieś problemy, no, ale teraz już po jabłkach...
A Paćka boska i coraz bardziej dziewczęca! Fajny mieliście piknik, moja fabryka organizuje takie coś 23 czerwca z okazji Dnia Dziecka, zapisalam nas :-)
Wiecie, że ze mną się nie żartuje na temat zlotu?:shocked2: Bo ja jestem gotowa i zdecydowana, żeby się na nim zjawić, nawet nieproszona :-D
Zoyka - Julia przepiękna, jej włosy nieustannie mnie zachwycają :-) przemyślalaś listę dobrych cech Jarka?
Flo - no to mnie zmartwiłaś, myślałam, że już to paskudztwo zwalczyliście:baffled: No nic, chyba będę musiała unikać wody z Nelką, pytanie jak ona to przeżyje... a w wodzie płynącej, w sensie w rzece też jakieś takie świństwo jest czy to raczej domena stawików i innych stojących akwenów?
azula - babka minęła mnie szybkim krokiem, a ja byłam w takim szoku jak zobaczyłam ten kondomik, że mi języka w gębie zabrakło:baffled: I nie mylisz się oczywiście szparagi :-D tym razem zapieczone z jajkiem, mozarrellą, podane z grillowanym boczkiem i młodymi ziemniakami :-)
(inspiracje czerpię stąd, chociaż nie stosuję się do nich całkowicie SZPARAGI - Przepisy na dania ze szparagami
misia - właśnie mi z Flo uświadomiłyście, że jutro Zielone Świątki... :szok: chociaż nasz osiedlowy sklep powinien być otwarty...
Ollena chyba spędza czas z Marsem, a Malfi z Jaśkiem :-D

Odwiedzili nas dziś znajomi, piękni, młodzi, bez dzieci i problemów finansowych, miałam różne przemyślenia na temat ich / naszego życia, ale to może jutro jak będę mieć świeży umysł, bo w tej chwili mam go w wersji szczątkowej jak Szira :tak:
Póki co zgarniam chrapiącego Pawła i odmeldowuję się spać ;-)

EDIT: Flo, obejrzalam Maksiowe zdjęcia i zapiałam z zachwytu, niesamowicie przystojna mała mężczyzna <3
Wyobraź sobie co by było jakby za parę lat wybrali się Kacprem na podryw - ciemnooki brunet i niebieskooki blondyn - żadna dziewczyna by się im nie oparła :-D
A Majuska mnie też zaraziła ciążą. Zdalnie, przez dogomanię ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry