reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Andzike, gratulacje!! Anka, zeby Ci nie bylo za milo - Karol wstal po 8, w nocy tylko 3 pobudki, z czego ostatnia o 7:00. O!

reklama
Julka wstała o 7:45, a w nocy zero pobudek :-D

Dzień dobry :-)

Wylądowalismy wczoraj w Gdańsku. Wyjechaliśmy po 17 tej. Jarek dostał pilne wezwanie do CH. Pojechałam z nim żeby jak to określiłam "chronić go przed nim samym" . Auto po remoncie silnika i M za mocno naciska pedał gazu. Wróciliśmy o 24 a Julka była pod opieką Babci.

Póki co świeci słońce.

Zoyka, nie lubie Was! Co jest? znowu nie mam pogrubien i tych innych wodotryskow, a buzki mi nie wskakuja! I wszystko pisze sie longiem, jakby enter nie dzialal!!

Mogę Was lubić bo Wanda jadła tylko o 3.00 w nocy :-) tzn jadła jeszcze o 23 ale nie spałam więc nie odczułam tego boleśnie. Spanie mamy zaliczone koncertowo i wcale Wam nie zazdroszczę :-p

a u nas sen od 20 do 7.40 bez ani jednej pobudki..kochany bachorek:-)

Andzike no jasne, że brylanty to na specjalne okazje są , zresztą jakby tak na codzień dostawać to wcale bym się nie pogniewała:-) No to piękna pannę młoda będziemy tu mieć na 40-tkach:-)
Boże jak sobie przypomnę mojego oświadczającego się Marsa:-D..włączył podkład muzyczny "Only god nows why" Kid Rocka:sorry:

mam dziś fajny wolny dzień..i co?? i zaczyna mnie rozbierać wirus, którego chyba Paćka mi sprzedała:no:

Andzike - gratulacje.

Tez dostałam brylant na oświadczyny. Pierścionek leży w szufladzie bo po pierwsze nie lubię białego złota, po drugie za drobny wzór na moja rękę.M się nie posłuchał jak mówiłam o jakim pierścionku marzę. Wyszedł z założenia ze on wybiera i on decyduje. Kupił dokładne przeciwieństwo moich wyobrażeń o pierścionku zaręczynowym.Jak sobie przypomnę jak sie M oświadczał to bym go w d00pę kopnęła. Zero romantyzmu..

Wysłałam Marsa z Julka na spacer bo to MARS i wkurzył mnie zmarnowanym długim weekendem.

Andzike- GRATULACJE!!!

A ja wróciłam własnie z kontrolnego ktg- pod które podlączyli mnie na dobre 45 min. Myslalam, że odjadę. Occywiście w tej super pozycji wyszły mi fantastyczne skurcze poza miarke... Lekarka poleciała po zwierzchnika i zastanawiali sie co ze mna zrobic.. Puscili na szczescie do domu, bo rozwarcie only na 1cm, i główka jeszcze balotuje. Polozna co prawda powiedziala, ze wg niej, to sie jeszcze dzisiaj zobaczymy..
Tak wiec, jesli sie dzisiaj/jutro nie odezwe- znaczy, ze w szpitalu:baffled:

witajcie

Kłaczku, Aniu, Zoyka - nie to, zebym sie chwaliła.... ale Kuba zasnął wczoraj o 23, wstał o 8.30, ale wczoraj po południu spał od 17-tej do 20.30, aż byliśmy w szoku, że o 23 padł z powrotem. Nie miał ani gorączki, a ni nic - może ta pogoda i ciśnienie tak na niego zadziałały.

Zoyka - mój pierścionek był dla mnie nieco zaskoczeniem, bo choć miałam nadzieje, że może w końcu mój Mars się zdecyduje, to nie sądziłam, ze nastąpi to w Wigilię (kolacja była w tedy u naszego Bossa w domu) i sam wybierał pierścionek - co prawda trzeba było go potem wymienić, bo ciutke za mały (wziął do przymiarki mój pierścionek, niestety on na mnie był już trochę za mały). Białe złoto - takie mi się podoba, normalne złoto nie, tak, że akurat ja byłam zadowolona. Obrączki tez mamy z białego złota.

Zachorowałam na telefon (chyba)... ma któraś Samsunga Galaxy 2 lub 3 ???????

Tak mniej więcej wygląda mój pierścionek (nie ma kamyczków na obrączce), tylko te w kształcie kwadracika:http://www.hsamuel.co.uk/webstore/d/6483909/9ct+white+gold+third+carat+diamond+cluster+ring/

Ostatnia edycja:
Katrina - lubię złoto ale czerwone a nie zółte. Lubie konkretne rzeczy. Wszystko co mam ze złota (poza zaręczynowym) robiłam na zamówienie . Nie jestem drobną kobietką i drobna biżuteria po prostu mi nie pasuje.

Mój jest mniej więcej taki (tylko z białego złota)
DWUKOLOROWE ZŁOTO BRYLANT 0.21ct SI/F wysyłka 24h (3191978532) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Samsunga ma mój Jarek. Jest zadowolony. Samsungi to teraz najlepsze telefony na rynku. Apple ma ekrany samsunga np .

Ja chciałabym xperię z ale musiałabym sie związać z jakimś operatorem umowa a tego nie lubię.

Dzisiaj obiad gotuje mój Mars. Chili con corne. hyh... mam nadzieję ze będzie zjadliwe.
A ja własnie włożyłam do piekarnika szarlotkę-chociaż tak sobie osłodzimy weekend majowy.

reklama
Połaziłyśmy z Kłaczkami po mieście :-D znaczy się Mama Kłaczek i Karol Kłaczek:-D, nogi lekko schodzone ale czego się nie robi dla drobnych ploteczek i shopingowania bez towarzystwa wiecznie niezadowolonych Marsów:-D Teraz Wanda udaje że zasypia a ja udaję że jej wierzę :)))
Katrina ja mam samsunga galaxy young, malutki, zgrabny i ma te wszystkie nowoczesne wodotryski połączone z internetem. Jestem z niego bardzo zadowolona.
Samsung Young Duos - niszowy model już w Europie | Testersite.pl
Malfilka zaciskaj nogi, miałaś wytrzymać do poniedziałku. Nie daj się Jasiowi pogonić, bo potrzebny Wam kardiolog. My trzymamy kciuki :-D

Do góry