reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Witam ja też nie chcę sie już o religii wypowiadać ani o KK ani o protestantach(też maja przeszłość nie samymi płatkami róz słaną ,a choćby czarownice z Salem) nie o muzułmanach po prostu strony na którą ja wchodze i czerpię wiedzę o świecie nie podałam bo czuję jednak wrogość.Na 1000 pedofili przypada 1 ksiądz i tego zwłaszcza szukaja masmedia ,a gdzie 999 innych pedofilów o których az tak chętnie jak w ogóle media donoszą? ubolewam ,że w ogóle istnieje takie zjawisko a w ramach kościoła szczególnie To z"nas" sa księża jak matka i ojciec źle wychowa syna to będzie po prostu złym człowiekiem czy to mężem czy księdzem .Budowanie za grube pieniądze budynków tez uważam za niezbyt dobre ale można budować normalnie dla ludzi.Jak napisała Marzenka niczego złego sie tam nie nauczymy,a wprost przeciwnie.Papiez Franciszek tez wypowiada mocne słowa o końcu karierowiczostwa w kościele na przykład.Ja nikogo nie zmienie nie jestem niczyim sumieniem.Temat był o muzułmanach i myślę ,że zrozumieliśmy ,że bieda ,słabe wykształcenie + zachęta ze strony religii mogą spowodować np świętą inkwizycję:-(ładny dzień się zapowiada zapewne spędzę sporo czasu na dworze.Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Ale mamy fajny numer strony, okrąglutkie 2000:-D
U mnie patent zaciemniający nie działa mimo posiadanych żaluzji w oknach albowiem Wanda w nocy boi się ciemności i świeci jej latarnia prosto w okienko. Kiedyś tak nie było, coś w dziecku przeskoczyło i musi mieć widnawo. W związku z tym wstaje zbyt wcześnie jak na moje wymagania, ale na szczęscie nie jest to piata rano :-D
Majuśka ogromne gratulacje z powodu westa, teraz pańcia wszystkim swoim kumoszkom poda Twój zakład i będzie opływała w dostatki pieniężne i satysfakcję :-D

Cześć Dziewczyny !

U nas strasznie duszno. W nocy i nad ranem kropił deszcz. Czuć wiosnę bo ten deszcz taki wiosenny był.

Majuska - gratulacje. Tak to jest jak się zawodowo uprawia pasje. Wtedy sukces przychodzi nie wiadomo kiedy. Jak widziałam Maję obciętą to już byłam pod wrażeniem. Wygląda jak rasowy sznaucer :)

Olena - współczuję. To okropne co opisałaś. Sama byłabym przerażona.

Julkę chrzciłam tylko dlatego żeby kiedyś miała łatwiej w życiu. Jeśli kiedyś zdecyduje ze chce chodzić do kościoła będzie miała drogę otwartą. Jeśli nie - wypisze się i już.

Katrina to pichci na swoje urodziny. Wszystkiego najlepszego Kochana ! Kiedy one są albo były ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obcięłam Wandzi włoski! nie wiem jakim cudem udało się przy tej wiercipięcie, ale z tyłu w końcu wyrównałam i ma teraz "pazia" bez takich okropnych zwisających rzadkich kosmyków. Będą rosły równo i geste /mam nadzieję/ a z czasem warkoczyki się zaplecie :-D Grzywkę może następnym razem bo już zaczynało brakować jej cierpliwości i ledwo nad uszkami wyrównałam :))
Wyszło słoneczko więc idziemy na spacer :)))

Kłaczku - o rany, biedactwo. A Karol bez obrażeń z tego wyszedł?
:-D:-D:-D Gdyby nie moj wrzask, nawet by tego nie zauwazyl! Przywalil mi z potylicy - siedzial na kolanach, wykonal rzut w tyl i... pooszlo!
Anka, nie pitol - sloneczko jest! Chlodno o poranku to i dobrze, moze nie bedzie lalo.
Bleeee.. Majuska, a on "panski" byl? Znaczy sie mial kogos i tak byl zapuszczony?? Toz faktycznie zaniedbanie godne jakichs sankcji.
Azula, wspomnialas o papiezu Franciszku - jesli on utrzyma to co zaczal, to budzi moj ogromny szcunek, ale bedzie mial wrogow w kosciele wlasnie. Ludzie niechetnie sie pozbywaja dobr, wygod, "pozlotki"... Informacje o tym, ze nie mieszkal w rezydencji, a na tylach katedry, ze nawet gosposi nie mial, ze bedac kardynalem odwiedzal biednych, ze nie jezdzil wypasiona fura, a po prostu srodkami komunikacji masowej... Zaimponowal mi facet! Pytanie na ile bedzie mial sile/wladze/mozliwosci zeby "zarazic" tym postepowaniem kler. Bo to moze sciagnac ludzi do kosciola, tak jak w tej chwili wynioslosc ksiezy, hipokryzja i bogactwo ksiedza wsrod ubogich parafian, ludzi odstrecza.

Karol ma swiezy katar... No, jasna cholera!!

Hallo Kobity!
Mam religijny pogląd identyczny jak Majuska;-)
Jaki procent praktykujących, bez kościoła nie mogących żyć doskonale widać na naszym forum. 1:............
My po zakupach i żarci, jak w żarciu czyje full, to w zakupach nie bardzo. No nie mogę namierzyć nic fajnego na łepek Adi! No lipa jakaś!
Dziś mam zamiar zmusić M do tapetowania w Adi pokoju, no zobaczmy trochę się boję, że będę musiała go zabić jak coś źle zrobi.
Anka, a ja właśnie nie obcinałam włosów dzieciom, nawet tych myszowatych:-) Adi ma sterczące kudeły uwielbiam to:-)
A to z wczorajZobacz załącznik 554662Zobacz załącznik 554663

Kłaczek napisałam że wychodzi słoneczko :-p powoli się ubieram z małą i wychodzimy.
Axa Adi super wygląda ale ma krótsze włoski i nie wiszą jej takie dziwne na karku:)) rozwichrzona czuprynka jest super i jest na czym zawiesić spineczkę :-D

No i koniec mojego świętego spokoju - pierwsze samodzielne zejście z naszego lóżka Kacper ma za sobą...:no:
Dobrze, że pod łóżkiem leżą psie posłania, miał przynajmniej miękkie lądowanie... :zawstydzona/y:

A my na dupie na razie..... Wczoraj zrobilam na obiad ten makaron z play group - podszedl nam - dorzucilam groszku, kukurydzy, marchewki i pieczarek, wyszedl taki bogatszy. Rajmund spi po nocy, ale jak sie wyspi to ma jechac do Argosa i kupic wertykulator - jazda z widlami na tym areale grozi zajechaniem sie na smierc, a sa takie 2 w 1 aeratory i w sumie... Jestesmy po wyplacie, wiec jeden szal na miesiac... To juz powinno na lata zostac, a trawnik potrzebuje opieki.
Anka! Ten krzok na murze z przodu zabiera sie za kwitnienie... Dalej nie mam pojecia co to jest, ale ma paki.

reklama
Do góry