No na chwilkę Was zostawić to peplacie jak najęte
Kłaczku to hobby mamy podobne
Z tym, że ja dopiero zaczynam dziergać ale generalnie lubię i zawsze lubiłam wszelkie zajęcia manualne. No superowe te Twoje trampolinki, i zaskakująco podobne go moich
Tylko, że Ty nawet sznurówki wydziergałaś
To taka kropka nad "i" Ale fanie masz "skomponowane" hobby - szydełkowanie i motor
No podoba mi się
A zawartość brzuszka - urocza
A jaka urocza będzie jak stamtąd wyjdzie za te... no jeszcze "parę" tygodni
No rzeczywiście - ja słyszałam o tym, że służba zdrowia w UK jest delikatnie mówiąc nie najlepsza, ale z tego co Ty piszesz to chciałoby się wyć do księżyca przez nich... Ech, życie...
No już podoba mi się Twoja cioteczka
Ja nie niestety nie spopielam ani nie mrożę, za miętka jestem, ale radzę sobie
No i mam szczęście spotykać na swojej drodze ludzi w porządku - nikt, ale to kompletnie nikt np nie wyrażał żadnych opinii na temat mojego wieku i dziecka. No chyba, że ja tak paraliżująco działam na ludzi nie będąc tego świadomą
Marzenko, pewnie, że dam radę - muszę się tylko trochę zorientować o co chodzi w tym wszystkim i już. Nawet mój P powiedział, że będzie jadł to co ja
Nie sądzę też, żebym głodowała, natomiast po prostu żal tych małych przyjemności. No powtórzę - dobrze, że mi ta kawa została
A zdjęcia śliczne - mamusiu
Warto takie mieć.
Alex nie daj się młodzieży - nie da się zabrać wszystkiego i już. Trza twardym być nie miętkim - kiedyś usłyszałam i to prawda.
No
Alamiqa pokazuj szybko te zdjęcia - to na pewno świetna pamiątka.
Gosiu, może kiedyś się uda spotkać... chociaż jesteśmy z baaardzo różnych stron, to może gdzieś tak pośrodku Polski - np w Wa-wie. No teraz to mój P mnie nie puści, ale potem, kto wie? Jak podchowamy pociechy. No co? pomarzyć można
Ja dzisiaj wyciągnęłam wszystkie te ciuszki, które już mam i okazało się, że tego całkiem sporo, więc wrzuciłam do pralki, jutro kupię odpowiedni proszek i to będzie moje pierwsze ciuszkowe pranie.:-)