reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

Misiu, z moim tatą bywa podobnie, może nie tak samo, ale jeżeli się go poprosi o radę w jakiejś sprawie to potem trzeba się gęsto tłumaczyć, dlaczego nie wykorzystało się najlepszej przecież opcji. Tak, że zanim go o coś zapytam to muszę to porządnie przemyśleć ;-)
Ja lubię pływanie, a po urodzeniu na pewno z jakiejś dodatkowej formy ruchu skorzystam, trzeba do formy wrócić ;)
Gosiu, u nas się mówi, że wieje jakby Cygan się powiesił (mam nadzieje, że nie obrażę Romów ;)) Czyli to powiedzonko różni się osobą denata ;) Ciekawe, czy gdzieś jeszcze mówi się podobnie.
Czekam teraz, żeby galaretka mi trochę zaczęła tężeć, bo na placek muszę wylać, ale potem i tak pewnie nie pójdę spać - jak mi się nie chce spać... Ech...

reklama
Ja swej matki nie pytam o zdanie i jestem zdrowsza dzięki temu...
Jak pyta odpowiadam, ale dozuje jej informacje, ona się nie martwi, ja mam świętu spokój - a to lubie mieć najbardziej :-)
ja spać jak zwykle - 2-3-4 ...a pobudka ok 8 :-(
choć Młody dzis brykał wcześniej ... może mu się coś zmieni?
dobrej nocki

Ciekawe, czy moja dziewczynka też mi tak nie będzie dawała spać w nocy. Na razie nie przeszkadza, a potem zobaczymy, najwyżej zmienię trym życia na nocny ;-):-)

Dobrej i spokojnej nocki :)

Młody się uaktywnił po 30 tygodniu, tak nawet nie czułam jak się przemieszcza :-D ale teraz odbija sobie za te wszystkie tygodnie ciszy ... dobrze że czkawki nie ma.
Ja prowadzę już nocny tryb życia - ale wcale mi się to nie podoba.

U mnie 32 tydzień się zaczął i na razie delikatnie. Ale może już niedługo skończy się cackać z mamą albo może jako dziewczynka nie będzie tak mamy tłukła ;)
Ja jestem raczej sowa niż skowronek i zazwyczaj późno chodzę spać, ale druga, trzecia w nocy to już nieco za późno ;) Nie mam co robić w nocy...

Ja właśnie dopijam poranną kawkę i zaraz się będziemy gramolić do samochodu, jeszcze dziś złapię oddech górskim powietrzem....trzymajcie się mamuśki , do czwartku, uważajcie na siebie!!!! Pa, pa!!!

cześć Babeczki,
na kawkę zapraszam,
no u nas dzisiaj piękne słońce - oszaleć można wczoraj liatopad znowu a dzisiaj lipiec:) ale wieje dalej jakby kaszub z romem razem na gałęzi zawiśli::)))

moja mała dziewczyny też podskakuje ale też delikatnie - wiadomo dziewczynka:-) chociaż nie ma reguły bo Jula to skakała jak dwóch chłopa ale po mi wynagrodziła bo zachowywała się jak Klaudusia Marzenki:-D bardzo była grzeczna ale to tak do roku a potem znowu odwrotnie (prawdziwy z niej rojber był) a teraz z kolei znowu taka damusia. Także nic na zawsze dziewczyny:) i dobrze bo nuda by była:)

buziaki i miłego dnia dla moje kochane:))

Cześć Czterdziestki kochane :)
U nas pogoda hmmm... dla mnie ok, pochmurno i około 20 stopni. Ale cóż, to wakacje a na świecie nie ja jedna - trochę słoneczka by się przydało.
Ja właśnie piję kawkę i próbuję czy placek wyszedł i czy nadaje się do zabrania do teścia na deser, bo pierwszy raz taki robiłam, ale może być.

Kurczę wczoraj poszłam spać dobrze po pierwszej (to właściwie dzisiaj) no i spać mi się chce - wstałam po siódmej bo rano byliśmy w kościele. Chyba jak dopiję kawkę to się zdrzemnę.

Majuska, miłego wypoczynku a reszcie miłej niedzieli w domkach :)

Wczoraj była tak ładna pogoda - słoneczko, delikatny wiaterek w dziś ...
Oczywiście Młody okopywał mnie radośnie do 4 :-( także nie mogłam zasnąć ...
Jak już zasypiam ... w jasny i czytelny sposób sygnalizuje, że nie podoba mu się pozycja w której śpię ...
Chyba czas na drugą kawę i jakiś obiadek tylko jest jedne problem - nie mam ochoty jeść ...
Słonecznej niedzieli :-)

reklama
Witajcie w deszczową niedzielę,
co za pogoda! Mieliśmy jechać na grilla do rodzinki, a tu nici. Mała się nudzi, no i marudzi. Własnie wypiła kolację, ale ani myśli spać. Zanosi sie na dłuższe noszenie. Miłego wieczoru:-)

Do góry