reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Obumarła - Co Mnie Czeka Dalej???

asia2 - ja właśnie też jeszcze nie dostałam @ ale dopiero mina 3 tyg od zabiegu wiec 4-6 to jeszcze czas.

a tak na marginesie ile zamierzasz czekać bo jak u mnie będzie wszystko ok to chciałabym już po drugiej @ nie wiem czy nie za wcześnie ale dłużej nie wytrzymam chyba

reklama
mia lam zabieg 3 listopada... i 3 grudnia odstałam @... czyli jak w zegarku... na razie u mnie wszystko przebiega pomyślnie... Dziewczyny niebawem będziemy i my zafasolkowane! Zobaczycie!

Co do pigułek to ja jestem także zdziwiona... lepiej jak organizm sam wszystko wyreguluje... a nie sztucznie bądź co bądź.... Beatkaa idź do innego gin i sie skonsultuj...

asia2 - ja właśnie też jeszcze nie dostałam @ ale dopiero mina 3 tyg od zabiegu wiec 4-6 to jeszcze czas.

a tak na marginesie ile zamierzasz czekać bo jak u mnie będzie wszystko ok to chciałabym już po drugiej @ nie wiem czy nie za wcześnie ale dłużej nie wytrzymam chyba

Ja napewno te 3 cykle odczekam min. i bede rozmawiac z lekarz zeby mi zlecila badania (ile sie da) .Chce byc pewna no i spokojniejsza zanim zaczne znow starania. Moze skonsultuje sie jeszcze z jakims specjalista nie daleko mnie jest taka klinika ktora zajmuje sie problemamy z zajsciem i donoszeniem ciazy.
Moja lekarka stwierdzila ze po 3 mies znowu probowac bo ze mna jest wszystko ok poniewaz juz mam dziecko a to byl tylko przypadek!! ale ja nie jestem tego taka pewna:no::no:

asia2 co gin to teoria... jak masz pod nosem klinikę to dobrze tam sie skonsultować z lekarzami. Nic nie zaszkodzi a serce i głowa spokojniejsze będą. Ja niestety na dzidzie muszę poczekać.. i pomimo, że chciałabym już w lutym/styczniu postarać się o maleństwo to raczej tego nie zrealizuje.. poczekam po prostu jak będę miała uregulowane sprawy z uczelnią i stała pracę... Tak by na spokojnie postarać się o maluszka.. Kto wie może ślub będzie :p

batonik24 - ja zaszłam w kolejną ciążę 9 tygodni po poronieniu. Nie brałam żadnych tabletek, tylko czekałam, co będzie wyrabiał mój organizm. Miałam dwie @. Trzecia nie przyszła. Stało się i to teoretycznie w dni niepłodne. Przed owulacją. Narazie wszystko jest dobrze i choć Mała Mania jeszcze siedzi w brzuszku, to jutro zaczynamy 30 tc.
Wszystko będzie dobrze, choć troszkę tego czasu trzeba przeczekać. Trzymam kciuki!!!!

ślubu nie będzie... sporo się chyba p tym wszystkim pozmieniało... ja się zmieniłam...

Ika_s :) jak masz milutko... maleństwo pewnie trochę dokazuje :) ale jeszcze troszkę i już będziecie razem :) super...

agsno tak latwo rezygnujesz ze slubu ,dajcie sobie troche czasu, u mnie tez to przykre wydarzenie wywolalo mala burze w zwiazku:tak::tak: ale powoli,powoli wychodzimy na prostą
bedzie dobrze :tak:
Ika moje gratulacje no to juz tylko 10 tyg i bedzie malenstwo!!!
Ja wlasnie dostalam swoja 1 @ no i narazie czekam min. do 3 @ potem jak mi starczy odwagi to bede probowac:tak::tak:

pozdrawiam:-)

reklama
asia2 to trochę skomplikowane... niestety pewne rzeczy w związku wychodzą później.. po prostu ja i mój partner mamy inne priorytety... nie mogę być wiecznie tą strona, która daje... Wychodzi na to, ze dziecko było u niego kartą przetargową.. a towarem ja... przykre :(

Do góry