S
Sol
Gość
Indywidualny tok studiów ma swoje prawa i obowiązki w obie strony - studenta i uczelni. I nie ma tak że jeśli na jakimś kierunku go nie ma uczelnia zgadzając się na ta formę podpisuje się pod całym tokiem studiów a nie wybranych kierunków Nie dajcie sobie wciskać że na jakimś kierunku nie ma. A jeśli jesteście to macie prawo do: nieobecności do 80% zajęć i indywidualnego terminu zaliczenia jaki wy ustalacie z wykładowcą. To są ogólne przepisy międzyuczelniane i żadna uczelnia nie ma prawa ich zmieniać a wykładowcy muszą się dostosować skoro dziekan wam przyznał taki tok. Mało tego wykładowca powinien wam umożliwić dostęp do materiałów ze swoich wykładów jeśli ma własne skrypty
A ja się przy okazji pochwalę że 16.10 obroniłam tytuł inżyniera i obrona była bardzo sympatyczna - zważywszy na fakt że broniłam się sama bo nikt z mojego roku nie oddał mojemu promotorowi pracy prócz mnie
Nie dajcie się Dacie radę i wierzcie w to
A ja się przy okazji pochwalę że 16.10 obroniłam tytuł inżyniera i obrona była bardzo sympatyczna - zważywszy na fakt że broniłam się sama bo nikt z mojego roku nie oddał mojemu promotorowi pracy prócz mnie
Nie dajcie się Dacie radę i wierzcie w to