Kasias88
Fanka BB :)
DziekujeNie wiem jeszcze, chyba poki co skoncze licencjat i zrobie sobie przerwe Ale chcialabym pozniej zaocznie magisterke zrobic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
He he, ale fajowooooo!Piszczy, gada, wędruje w łóżku, śmieje się w głos w dzień już prawie nie śpi, jedynie to spacer + dwie 15 minutowe drzemki
A jak mówię, żeby się usmiechnał do mnie, to to robi Ciekawe czy wie o co chodzi czy to przypadek? może po prostu podobają mu się te słowa
Złe wyniki krwi w ciąży podobno są normalne. Ja na szczęście nie miałam tego problemu, ale jak będzie coś nie tak, dostaniesz tabletki, witaminek więcej i będzie wszystko grać, także się nie martwCzuje sie dobrze, tylko denerwuja mnie ciagle zmiany nastrojuNo i teraz wyniki krwi nie za dobre mam , bo hemoglobina i hematokryt za niski:/ Mam nadzieje ze nie bede miala anemii Na zajecia staram sie normalnie chodzic, czasem opuszcze wyklad, ale tak to chodze normalnie A brzusio pod luzniejsza bluzka jest malo widoczny, wiec wykladowcy i ludzie z roku jeszcze nie wiedza Ale za kilka tygodni pewnie sie domysla
No będziesz musiała Oliwierka na dłużej z kimś zostawiać :/ Ale chyba nie będzie tego aż tak dużo, może troszkę Ci odpuszczą...? Dasz radę!Witam dziewczyny.Dołanczam do Was jako studjująca mama.Oliwiera urodziłam przed rozpoczęciem drugiego roku.Studjuję zaocznie ratownictwo medyczne.W weekendy z Olim siedzi albo teściowa albo mój M.Teraz częściej moja mama.Martwie się co to będzie jak zaczne praktyki.
Hehehehe dla mnie jeszcze praca do tego wszystkiego, co mam, to byłoby już za dużoJa uważam, że można być mamą, studentką i jeszcze pracować do tego. Może mam to po mojej mamie, bo ona też tak miała. Podobno byłam z nią jak piała maturę
wiem że dam rade,ale nie będe miała z kim małego zostawić.No będziesz musiała Oliwierka na dłużej z kimś zostawiać :/ Ale chyba nie będzie tego aż tak dużo, może troszkę Ci odpuszczą...? Dasz radę!