reklama
L
Layla
Gość
bezsenna ja mam we wtorek egzamin ustny,leze i sie nie ruszam,zeby teraz nie rodzic do tego obrona,plus egzaminy na 2 kierunku...dam rade,jakos nie biore innej opcji pod uwage
Layla 2 kierunki naraz robisz??? szacuneczek
bezsenna po terminie to wiesz mi ze nie bedziesz chciala rodzic hehe ale wystarczy ze terminie to juz bedziesz po sesji ja w polowie wrzesnia urodzilam zrobilam sobie rok przerwy po licencjacie i w sumie zaluje bo taka spokojna i samowystarczalna mam core ze niepotrzebnie zrobilam sobie przerwe...
bezsenna po terminie to wiesz mi ze nie bedziesz chciala rodzic hehe ale wystarczy ze terminie to juz bedziesz po sesji ja w polowie wrzesnia urodzilam zrobilam sobie rok przerwy po licencjacie i w sumie zaluje bo taka spokojna i samowystarczalna mam core ze niepotrzebnie zrobilam sobie przerwe...
L
Layla
Gość
KingaMZ tak,dwa,z czego jeden teraz kończe.niestety na tym drugim wykładowcy nie wykazali sie zadnym zrozumieniem...
bezsenna nie dziekuje zeby nie zapeszyc
bezsenna nie dziekuje zeby nie zapeszyc
Niestety... Na studiach już nie jest tak jak w szkole. Jak zdawałam pierwszą sesję, to byłam w 4 miesiącu, ciąży jeszcze nie było po mnie widać, więc przeżywałam podwójny stres na ustnych egzaminach. Teraz niby już doskonale widać brzuszek, ale i tak nie liczę na taryfę ulgową...
reklama
ehhh wiesz...ja wiem ze to nie choroba, tylko jak ja w ciazy mialam silne bole glowy ze nie moglam normalnie funkcjonowac...albo bylam tak zmeczona ze jakbym miala mozliwosc to spalabym caly dzien..pomijajac ze nie moglam sie na niczym skupic to naprawde ciezko by uznac ze to nie choroba hehe wykladowcy tez powinni miec to na uwadze ze rozne dolegliwosci moga miec ciezarne...i przez to byc mniej efektywnymi w nauce...
Podziel się: