reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
Ja na Twoim miejscu poszlabum do innego lekarza. Zdjecie jak dla mnie sa bardzo nie wyrazneTe dwa zdjęcia są z wczoraj
Niestety w takim przypadku, że 8 już było coś widać to teraz nie miałabym nadzieji. Miałam puste jajo, teraz już drugi raz też czekam na diagnozę co tym razem będzie.Tak był pęcherzyk.
Moim zdaniem lekarz powinien już podjąć jakieś szybsze kroki, a nie skazywać Cię na zawieszenie co dalej. Ja nie czekałabym dwoch tygodni. Poszłabym max za tydzień. Tylko nie wiem czy do tego samego lekarza, a jeżeli do innego to nawet dziś i za tydzień jeszcze raz, żeby nie skazać zbyt szybko ciąży na starty. Dla mnie to zawieszenie w pustce było straszne.
Oczywiście nadzieja umiera ostatnia, ale nie liczyłabym że będzie dobrze, chyba, że jesteś w ciąży z kolejnego cyklu, co wydaje się być abstrakcją.
Mała.czarna
Beta ma duze widelki. Ale moim zdaniem niestety nie ma mozliwosci zebys miala 5 tydz. i czemu mowisz ze 5 jak na isg jest 6t3d czyli juz 7 tydzien?Teoretycznie jeśli jest możliwe zajście w ciaze w dni nie płodne i zaszła np 21,22,23,24 To możliwe żeby było to te 5 tyg... tylko czemu z krwi wyszło 5-6 tyg już 3 tyg temu...
Tak lekarz powie
Tak lekarz powiedział na 1 wizycie, że patrząc na obraz z usg jest to 5-6 tydzień. Wiec teraz powinien byc 8-9 . Nie wiem mam dosc ;(Beta ma duze widelki. Ale moim zdaniem niestety nie ma mozliwosci zebys miala 5 tydz. i czemu mowisz ze 5 jak na isg jest 6t3d czyli juz 7 tydzien?
Dlatego zapytałam czy 8 lipca już coś było, skoro było to po trzech tygodniach już MUSI być serduszko. Chyba, że to inna ciąża, co jest niemożliwe chyba. Nie miałaś krwawienia, niewydalilas tamtego pęcherzyka, i miałaś owulację zaraz następną z której jest ciąża? Ja w to nie wierzę, chociaż bardzo bym chciałaTeoretycznie jeśli jest możliwe zajście w ciaze w dni nie płodne i zaszła np 21,22,23,24 To możliwe żeby było to te 5 tyg... tylko czemu z krwi wyszło 5-6 tyg już 3 tyg temu...
Idź niezależnie od wizyty u lekarza na betę HCG jeszcze dziś i powtórz w sobotę. Nie będziemy gdybać, nie chcę Cię dołować, ale też nie lubię jak mnie ktoś pociesza gdy wszystko wskazuje jednoznacznie, że dobrze nie będzieTak lekarz powie
Tak lekarz powiedział na 1 wizycie, że patrząc na obraz z usg jest to 5-6 tydzień. Wiec teraz powinien byc 8-9 . Nie wiem mam dosc ;(
reklama
Fado123
Ej no ale dla mnie tu widać, idź do innego lekarza , bo coś tu nie gra , przecież na tym 2 zdjęciu na dole ,jest jakby dzidziusTe dwa zdjęcia są z wczoraj