leszek19901990
Początkująca w BB
Nie nie myślę pokazuje tylko USG .Myślisz, że ktoś stwierdzi ojcostwo na podstawie podobieństwa czy co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie myślę pokazuje tylko USG .Myślisz, że ktoś stwierdzi ojcostwo na podstawie podobieństwa czy co?
A wiesz, że to są bardzo wrażliwe materiały? Czy ta pani wie, że to publikujesz na forum publicznym?!Nie nie myślę pokazuje tylko USG .
Nie wie tylko chciałbym pokazać właśnie że nie to że ona mnie wkręca czy oszukuje tylko byłem z nią na każdym USG i od początku śledzę to wszystkoA wiesz, że to są bardzo wrażliwe materiały? Czy ta pani wie, że to publikujesz na forum publicznym?!
Testy na ojcostwo można robić bez pozywania się i kosztów sądowych.Drogie przedmówczynie ! Jedynie @frez.ja1987 określiła trafnie prawdopodobieństwo. Sprawca ciąży może być autor a może nie być. 50 %. Wszystkie przyjmujecie nader optymistyczne założenie, że „partnerka” mówi prawdę.
Autorze. Nawet jeśli te „dane” są zgodne z prawdą - plemniki mają jakąś żywotność, dla wieku ciąży ważniejsza jest owulacja niż stosunek. Stosunek przerywany (i to tylko w oświadczeniu kobiety) to bardzo niepewna metoda zaprzeczenia ojcostwa.
Koszt testu prenatalnego to koszt jednorazowych alimentów! Jeśli nie masz - raczej pożycz tę kwotę raz teraz niż co miesiąc po rozwiązaniu.
Masz to szczęście, że dobrowolnie nie musisz ponosić żadnych kosztów. Daj się pozwać. To powódka musi udowodnić Twoje ojcostwo.
Badania można też zrobić po ewentualnych narodzinach.